prima verzorgd en snel

Een oplegslot in de avond besteld en de volgende ochtend op de mat, super service.

Top en zeer snelle verzending binnen24 uur ontvangen.

Deze keer een geweldige ervaring met kabelshop. Binnen 24 uur de bestelling in huis. Kunnen nu weer genieten van de jacuzzi.

Slecht

Artikel ontvangen en bleek het glas kapot te zijn. Reactie via mail zit ik nu nog op te wachten. Reactie via Messenger wel even gehad. Dit was de reactie : Goedemiddag, Rinus! Bedankt voor je bericht en goed dat je dit aangeeft. Wat vervelend dat het lampglas beschadigd is geleverd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kun je ons een foto van het kapotte glas toesturen? Dan kijken wij graag even met je mee! Aanvullend ontvangen wij graag een klant/factuurnummer. Groetjes, Lesley van Kabelshop Hier aan voldaan en dat was het dan.

Eindelijk is mensen die met je mee denken!

Had een kleine onenigheid met de logistiek van HBM. Genoeg om van mijn bestelling af te zien is . Had toch nog steeds snel een compressor nodig. Met enige hulp account aangemaakt en DEVOLGENDE dag werd de compressor ,voor € 3,85 extra , afgeleverd door DHL!!! Uiteindelijk was ik nog eens ruim € 75 goedkoper uit. Met dit bedrijf is het prima zaken doen.

Bestelde producten voldoen volledig aan de voorafgaande verwachtingen. Levering eveneens conform toezegging dus voor 23:59 besteld is inderdaad volgende dag in huis. Kortom zeer tevreden met KABELSHOP.

Zeer klantvriendelijk!

Kabelmondje brak gelijk, klantenservice gebeld, geweldige reactie, nu alleen nog even wachten op het nieuwe kabeltje.

Niet goed

Zaklampje zag er mooi uit maar batterij welke 5 jaar meegaat was bijna leeg waardoor zaklampje het niet deed zoals verwacht.

Snelle service!

Altijd fantastisch

Snelle levering, goede prijzen. In 1 woord Fantastisch!

Snelle levering, juiste artikelen en goede prijs.

Zeer goede service

Mijn bestelling werd netjes en snel bezorgd, ondanks drukte rond de feestdagen en winters weer. De nachtlampjes bevallen zeer goed. Een aanrader!

De helft is binnen

Bestellen ging makkelijk, maar de helft werd bezorgd en de andere helft heb ik nog niet.

Service is geweldig

Ik was zelf zo dom geweest om de verkeerde gongs bij mijn video bel te kopen. Met 1 mail werd het probleem direct opgelost. Eerst de goede gongs verstuurd daarna de retouren en financiële afwikkeling geregeld. Zeer goede service en zeer klantvriendelijk. Aanrader!

Altijd de juiste materialen

Ik bestel al mijn benodigdheden bij kabelshop.nl Altijd snel besteld en geleverd.

Geweldig goed, al jarenlang

Ik bestel al veel langer bij Kabelshop, gewoon een goed bedrijf.

Netwerkkabel is defect

Ik wil graag de netwerkkabel retour sturen ,maar krijg tot nu toe geen reactie op de retour aanvraag. De kabel is defect,er zit een "knik" in.

Heel goed advies

Mijn product was nog niet leverbaar En een goed alternatief aangeboden Top geregeld

perfect oplossing voor onstaan bezorgprobleem van DHL

Snelle levering!

Duidelijke omschrijving en een goede prijs

Supergoede producten

Voordelig en supersnel geleverd, heel erg tevreden!

Goed en snel

Dikke prima

slecht

Ik had een HDMI splitter besteld. Deze bleek niet te werken. Ik heb eerst gebeld, en vervolgeng een E-mail gestuurd. Hier is niet op gereageerd.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Makkelijk bestellen en snel in huis, geen raar gedoe.

Snel en perfect geleverd ondanks de slechte weersomstandgheden

Grote keuze in de duidelijke web pagina , snel gevonden wat ik zocht

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire