Snel en niets op aan te merken

Levering was precies zoals aangegeven

Snel en juist antwoord op mijn vraag, wel onvolledigheden in de productbeschrijving

Ik heb lichtsnoeren van Twinkly dots besteld, 1 van 10m en 1 van 3m. Daarover had ik eerst een vraag (resetten de instellingen bij stroomverlies? -> nee), die snel en correct is beantwoord. Bij het uitpakken van de bestelling bleek wel dat het snoer van 10m eigenlijk 2 snoeren van 5m aan 1 controller is. Dat maakt in mijn geval het ophangen rond onze schuifdeur een stuk ingewikkelder, vooral omdat voor de lichteffecten de richting van het snoer ook nog uit maakt. Het aanloopsnoer is 1.5m van waar de lampjes beginnen tot de controller. De controller zelf heeft ook nog een aanloopsnoer, maar dat helpt niet als je de snoeren niet op hetzelfde punt wil laten beginnen. Daarnaast heb ik voor beide snoeren RGB+W besteld (volgens de titel van het product op jullie site), maar beiden zijn RGB. De kwaliteit van de lampjesbehuizing is wel dusdanig dat wit er goed uit ziet.

100 procent tevreden

alles netjes geregeld

Boven verwachting

Doordat ik vaak te droge lucht in de kamer had ben ik op zoek gegaan naar een luchtbevochtiger. Zonder dat ik verstand van luchtbevochtigers had heb ik gekozen voor uw product. Ik had hier een goed gevoel bij. Mijn nog korte ervaring is dat de luchtbevochtiger de luchtvochtigheid in de kamer snel verhoogde, precies zoals ik wilde. Vandaar mijn cijfer 10

Vond wat ik zocht tegen goede prijs

Ze bevallen uitstekend

Goed!

Goed bereikbaar per telefoon, vriendelijke bejegening. Levertijd van keukenboiler zou eind december zijn. Wij hadden hem binnen 3 dagen thuis. Zijn transparant en komen afspraken na.

Goede service!

de materialen zijn netjes aangeleverd en ik ben erg tevreden over de afhandeling. We hadden namelijk een kerstverlichting ontvangen die stuk was, maar dat is gelijk weer opgelost. lampjes hangen nog voor de kerst in de boom. Helemaal top Bedankt!

helemaal geweldig

Ik had nog nooit van Kabelshop gehoord en was wat wantrouwig. Het is helemaal geweldig en ga zeker de volgende keer als we wat nodig zijn eerst op Kabelshop.nl kijken.

Snelle levering van de kabelshop.nl en volop keus!

Mooie stevige Brennenstuhl 6-voudig stekkerdoos met schakelaar waar je makkelijk de kabels via de achterkant in het stopcontact kan steken.

Snel besteld, snel in huis

Moest 1 lichtschakelaar vervangen en deze was in diverse bouwmarkten hier in de buurt niet op voorraad. De Kabelshop kon snel leveren en nog goedkoper ook, top.

snel en zeer goed

goede omschrijving product

Gewoon zoals het hoort.

Betrouwbaar en correct.

Top levering

Zoals ze zeggen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. Super top.. echt kei fijn gewoon.

Wordt snel en voor een concurrerende prijs geleverd

Redelijk

Voor de Kleine nood is de warmte best groot

Super snelle levering en netjes verpakt.

Levering binnen 24 uur en netjes verpakt.

precies volgens verwachting

helemaal TOP niets aan toe te voegen. Bezorging op "tijd"

Geweldige service

Super snelle levering

Super snel geleverd en een goed product.

Zoals altijd alles in een keer goed.

bijna onwerkelijk

's avonds om half acht besteld en volgende ochtend perfect om 10.00 uur afgeleverd.

Super snel geleverd

Hier bestellen wij vaker. Top bedrijf

Goedkoop maar geen duurkoop !

De 6 kerstboomtassen die ik voor heel wat anders gebruik waren euro 10,- per stuk goedkoper dan Bol.com, Intratuin etc. Deze koop was meer dan de moeite waard.

correct en vlug

Keurig geleverd, zoals belooft geleverd

Had 100 meter luidsprekerkabel besteld. Het enige wat ik jammer vind is dat het niet op een haspel zit.

Top snel en goed

Nvt

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire