Heel fijn

Snel en goed geleverd! Werkte erg goed tegen de kou! Top!

ook goed

prima!

Snel geholpen!

Awesome !!!

I request to call me, Nobody did. Now I have to wait until now more day with out heater and even go out to pick up my self.

Positief

Netjes

Mooi optijd geleverd en precies wat ik besteld had

De kabels waren lekker snel binnen

geweldig goed

prima product, goede prijs en snel geleverd.

Snel bezorgd prima verpakt

Mijn ervaring is prima

Snelle bestelling, goede service ; zeer trage DHL bezorging

11 dagen voor de kerst kunstkerstboom besteld. DHL blijft 5 dagen vermelden: niet ontvangen of nog niet verwerkt. in systeem. Retour al aangevraagd. Wil andere kerstboom kopen, zodat ik met zekerheid kerstboom heb voor de kerst. Op de dag dat ik kerstboom wil gaan kopen, meldt DHL dat pakket wordt bezorgd. Niet binnen het ruime tijdvenster van 4 uur, maar 1 uur later. Retour netjes in behandeling genomen door Kabelshop. Boom toch geaccepteerd. Zeer tevreden met de boom. Is netjes opgetuigd! Jammer van de koerier. P.S. PostNL was wel in staat om een bestelling op zondag de volgende dag af te leveren.

Zeer correct

Goede en snelle verzending Zeer tevreden

Goed product en snel in huis.

Alleen maar goede ervaringen bij kabelslot.

Prima en snel

Ene dag besteld en volgende dag in huis, Van de vijf lampsetjes werkt 1 setje voor 80% alleen de timer doet het niet! Dat is jammer maar er zijn ergere dingen in de wereld!

Geweldig !!

Erg duidelijk alles omschreven en correcte snelle levering !

Topzaak!

Levert snel, goed en goedkoop!

Geweldige service

Maandag gebeld en dinsdag mijn Zwitserland stekkers afgeleverd Echt fantastisch

Even afwachten ivm garantie

Tevreden over de levering alleen bleek 4 meter van de lampjes niet te branden nadat we ze opgehangen hadden

Bravo Kabelshop

Alles was top, de prijs, de kwaliteit en een supersnelle levering.

Prima Artikel

Netjes en keurig optijd geleverd.

Zondag een hardeschijf behuizing besteld, en maandag geleverd.

Uitstekende klacht-afhandeling

De kerstverlichting die ik eind 2021 gekocht had, bleek bijna een jaar later niet meer te werken. De klantenservice heeft dit zeer netjes opgelost, en ik heb een nieuw exemplaar gekregen. De medewerkers reageren (ook in deze drukke tijd) snel op berichten en communiceren correct en duidelijk. Een dikke pluim!

Helaas defect product

Het product was defect binnen gekomen. Goede klantenservice, ik werd meteen geholpen.

slecht

Bij de geleverde convectorkachel ontbraken de 4 schroefjes om de pootjes te bevestigen, tevens waren de gaatjes voor deze schroefjes in de kachel niet voorgeboord. Alleen met beeldmateriaal kon de klacht in behandeling worden genomen, wat al niet kan met ontbrekende schroefjes. Ben oud (76) en digibeet en derhalve niet in staat foto's te (laten) maken. Derhalve de kachel maar op eigen kosten retour gezonden en om aankoopbedrag gevraagd.

Drie kachels besteld, alle drie zwaar beschadigd geleverd.

Ik had drie convectorkachels besteld en die zijn alle drie zwaar beschadigd geleverd. De transportdozen waren onbeschadigd bij aankomst dus het kan niet anders dan dat ze beschadigd zijn ingepakt en verstuurd. Het leek wel alsof iemand ermee had gevoetbald. Deuken, afgebroken handvaten en loszittende onderdelen. Stel je voor dat ik ze had aangezet. Dat zou levensgevaarlijk zijn geweest. Maar in plaats dat kabelshop deze rotzooi onmiddellijk met excuses, kosteloos bij mij laat ophalen probeerden ze het af te doen met een winkelkrediet. Ik wil echter niets meer van deze winkel hebben dus kan ik het op eigen kosten gaan retourneren. In hun reacties geven zij aan zelf te vinden dat ze binnen 24uur een behoorlijke oplossing te hebben geboden. Fijn zo’n slager die zijn eigen vlees keurt. Ze klagen ook dat ik telefonisch niet berijdbaar zou zijn. Ik heb inderdaad wel eens wat te doen. Jullie hebben mijn e-mail adres. Eéns maar nooit meer.

heel tevreden

Tevreden in levering, snel en veel keuze online.

Goed produkt

Bestelling was goed echter verkeerd gemeten en geen alternatief

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire