Bestelling was goed echter verkeerd gemeten en geen alternatief

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering! Alles gevonden wat ik zocht en erg blij zo voor de kerst.

Goede service en snelle levering!

Goed en minder goed

Ik had een led-verlichting besteld, Deze kwam de volgende dag al binnen zeer snel top!! Wat mij verbaasde was hoe vies de blister was waar de led-verlichting was ingepakt. Deze was zo vies van de stof dat je de led-verlichting niet zag in de verpakking. Zoiets stuur je toch niet op naar een klant. Ik heb twijfels of ik hier nog iets zal bestellen. Led-verlichting trouwens werkt prima.

Goed en minder goed

de keuze is reuze

een beetje hulp bij het vinden van de juiste kabel zou wel prettig zijn. Drie verschillende merken en allemaal coaxkabels..... wat is het onderlinge verschil dan of is het allemaal universeel ? Het proces van inkoop tot levering verloopt prima.

de keuze is reuze

Prima kwaliteit, prima prijs en snel geleverd

Prima kwaliteit, prima prijs en snel geleverd

snelheid van bestellen en verzenden is goed geregeld

Uitstekend!

Snelle levering van het gewenste poroduct

Snel ontvangen, maar als er iets mankeert.......

Helaas een defect artikel ontvangen, mIl gezonden met filmopname en dan......wachten, wachten, wachten, wachten

Snel ontvangen, maar als er iets mankeert.......

Besteld en snel in huis

Bestelling geplaatst en had binnen genoemde tijd in huis.

Besteld en snel in huis

Bestelling geplaatst en had binnen genoemde tijd in huis.

een dikke 10

Alles correct geleverd voor mij geen verbeter punten,

Super snel geleverd.

Alles correct geleverd voor mij geen verbeter punten,

Goed product, precies wat ik ervan verwachtte

Duidelijke productomschrijving, snelle levering. Mooi warm licht, goede kwaliteit. Genoeg extra lengte aan het snoer om bij het stopcontact te komen. Goede prijs

Goed product, precies wat ik ervan verwachtte

Snel

Goede kwaliteit en snelle bezorging

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire