Goed en kan beter

Led-verlichting besteld, Deze was de volgende dag in huis super snel. Behalve toen ik de doos open maakte, de blister waar de led-verlichting zit verpakt was heel vies van een dik laag stof. Ik heb een klacht ingediend. Verder werkt de led-verlichting perfect. Heb mijn twijfels om nog iets te bestellen!

Goed en kan beter

Snel en goed afgehandeld.

De site is goed toegangkelijk

Snelle bestelling, precies wat ik wilde....

Snelle bestelling, precies wat ik wilde.... prijzen veel beter dan bij de bouwmarkt.

Uitstekende service

Na ontbreken van een deel van de bestelling, direct actie ondernomen!

Vlotte levering, goede kwaliteit

De lampjes voldeden, snelle reactie van de helpdesk

Slecht

Produkt is nog steeds niet geleverd, zonder hierover te communiceren.

Levering netjes maar theelichtjes slecht

1 thee lichtje werkt niet op de afstands bediening. En 2 zitten heel los.

Uitstekend, super snelle bezorging.

Goede prijs kwaliteit verhouding en de volgende dag bezorgd. Top!!

Uitstekend, super snelle bezorging.

Goede prijs kwaliteit verhouding en de volgende dag bezorgd. Top!!

Snel, goed, goedkoop en kwaliteit

Ik wilde snel nog wat kerstverlichting hebben en kabelshop leverde binnen één dag (zondag besteld, maandag binnen). Goed producten en scherp geprijsd.

Goed en snel

Snel en goed

De producten van kabelshop voldoen aan de verwachting. Bovendien worden ze supersnel geleverd en de prijs is ok

Snel en goed

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire