Product perfect zoals beschreven

Mooie verlichting voor een mooi zacht prijsje voldoet boven verwachting. Ook snelle en goede levering. Kabelshop blijf ik zeker bezoeken voor andere producten. Een echte aanrader.

Corecte aflevering en snelle bezorging

Corecte aflevering en snelle bezorging

Prima ervaring

Kabelshop prima maar de bezorging was later dan vermeld, niet de andere dag

Een prima website

Snelle levering en goed verpakt

Zondagmiddag besteld, maandag in huis, product zoals omschreven.

Geweldig goed....

Zeer mooie lamp, die na 1 dag al is geleverd. Deze Calex lamp is zeer mooi, VEEL mooier dan verwacht. En voor 50% minder dan de Prijs die ik eerder voor een ander merk heb betaald...

Goed en snel

Correct, snel, goed verpakt.

Supersnel en goed

Op zondag besteld en maandag in huis. Sneller kan toch niet?

Levering en materiaal is goed

Snelle levering, netjes verpakt.

‘S avonds laat besteld. Toch de volgende dag al opgestuurd. Super snelle service. Ik ben er blij mee!

Vlug geleverd, prima product.

Elektrisch Convector kachel besteld, gauw geleverd en tevreden over het product.

Snel geleverd tegen goede prijs

Duidelijke webshop, goede telefonische bereikbaarheid voor advies, keurig verpakt en snel geleverd. Voorbeeld van goede webshop.

Fietscomputer werd snel geleverd. Nog niet gebruikt

Snel en netjes ingepakt ..Top!!!

Mijn bestelling was snel en mooi netjes verpakt geleverd , goede communicatie, ..gewoon een fijne ervaring voor herhaling vatbaar

Snel en voor een mooie prijs geleverd!

Mijn eerste ervaring met Kabelshop is een daalder waard! Nette prijzen! En ook nog een snelle levering!

Uitstekende shop

Heb ben de week iets besteld en de snelheid waarbij het is afgehandeld is uitstekend. Had het binnen 1 dag al in huis, goed verpakt. Een tevreden klant

Zeer prettige ervaring. Het enige minpuntje is dat er werd aangegeven dat er korting zou zijn op alle kerstverlichting, maar dat was niet van toepassing op de kerst buitenverlichting. Zeer snelle levering!

Goede service en snel. Ook had ik een verkeerde e-mail opgegeven waardoor ik het pakket niet kon volgen. Hierover een bericht geschreven en dezelfde dag een E-mail van kabelshop met de verzendgegevens! Heel goede service!

Met Kabelshop.nl zitik er warmpjes bij.

Op zoek naar bijverwarming in deze dure energietijd kwam ik bij toeval terecht op de site van Kabelshop.nl. Was ik daar maar veel erder terecht gekomen. Kabelshop.nl blijkt de hedendaagse Winkel van Sinkel te zijn. Voor iedereen wat en het maakt niet uit wat je zoekt. Kabelshop heeft het. Mijn keuze is gevallen op een convectorkachel. Nadat de bestelling was geplaatst en betaald arriveerde het kacheltje dezelfde dag nog na aankoop. Prima service! What you see is what you get. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en kom zeker nog eens terug bij Kabelshop.nl

Top en snel geleverd!!

Snel en correct geleverd blij mee!!

Een fijne webshop

Snel en top kwaliteit

Voor een enkele kabel of uitgebreid advies? Dan moet je hier zijn. De website is ontzettend duidelijk en de klantenservice is echt top! Dank voor de goede service en hoge kwaliteit producten!

Snel geleverd, prima service. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Goedkoop en supersnelle levering

Bon

Goeie en snelle service met een geweldige voorraad.

Goeie en snelle service met een geweldige voorraad.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire