Razendsnelle levering!

Het product is goed en kwam al na 1 dag!

helemaal top

super snelle levering. Alles compleet..

Super snelle levering, voor herhaling vatbaar.

Uitstekende keus en zeer snelle afhandeling.

Bij Kabelshop.nl is een gigantische keus aan kwalitatief goede en praktische zaken waar een snoer aan zit en het wordt zeer snel bezorgd!

Voor als je snel iets nodig hebt ben je aan het goede adres, erg prettig!

Goed bedrijf

Goeie producten en snelle levering

Geen op of aanmerkingen

Heb nog te weinig ervaring

Razendsnel

+ supergoed

Als er een ander artikel is geleverd, word er vanuit kabelshop gedaan alsof de fout niet bij hun lig

Ik heb 7 dozen kerst kerst kluster verlichting besteld. De titel is in vet gedrukt dat het 756 lampjes zijn, in de specificaties staat 564 lampjes, maar in de omschrijving weer 756. Dus ik ga er vanuit dat het er toch 756 zijn. Helaas was dit niet zo. Na contact te hebben gehad en fotos van geleverd product te hebben verstuurd, krijg ik het antwoord dat ze aan de barcode kunnen zien dat zij het juiste product hebben verstuurd, kortom, de fout ligt niet bij hun. Het juiste artikel wat ik wil hebben sturen ze niet. En op mijn vraag om deze producten gratis retour te sturen verwijzen ze mij simpelweg naar hun website.. De service kan dus beter..

Kabelshop is oke

De 22 ste besteld is de zelfde dag aan PostNL gegeven. Maar die bezorgde niet op tijd. De 23, 24 en 25ste bezorger is onderweg en dan na de bezorgtijd helaas. Verwachte bezorging morgen. Zo jammer voor kabelshop om hier afhankelijk van te zijn. Dus 26 ste geleverd dat is dus niet voor 23.59 uur besteld morgen in huis. Product is goed ook de prijs dus aanbeveling ja maar dan wel met een andere bezorger.

Snelle levering goede kwaliteit

Duidelijke site en er staat een goede uitleg bij de Artikelen

Snel en keurig verpakt geleverd

Goede website! Overzichtelijk! Snel geleverd!

gewoon goed.

zeer snel geleverd, en goede convector kachel .

Snelheid!!

Enorm snelle bezorging, ook in het weekend

Vertrouwd shop

Vertrouwd bedrijf Snelle service

Goede prijs Kwaliteit verhouding van producten zeer goed En mooi op tijd geleverd

Zending retour, reeds betaald 24,95€

Het betaalde bedrag nog niet terug ontvangen. Via post nl geroutineerd.

Helemaal top

We zitten er nu warmpjes bij met deze bij verwarming bezorging ging snel nu maar hopen dat we er lang kunnen genieten bedankt fam Oosterveld

Betrouwbaar

Snel geleverd, vakkennis,ruim assortiment.

In 1 woord: geweldig!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en ben super tevreden. Snelle levering, scherpe prijzen en een goed aanbod. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen.

3 dagen geleden voor de eerste keer besteld nadat ik verschillende andere sites bezocht heb.Toen toch voor kabelshop.nl gekozen omdat zij qua prijs/kwaliteit als beste naar voren kwam. Ik had een coaxkabel besteld die ergens anders €25 kost en bij kabelshop.nl was ik €17 kwijt incl verzendkosten Dus besteld en meteen betaald en netjes de volgende dag al geleverd. Dus ik ben een zeer tevreden klant en ga voortaan als ik iets nodig heb eerst op kabelshop.nl kijken omdat zij een zeer uitgebreid assortiment hebben. Nou mij hebben jullie als klant erbij. Ga zo door mensen. Groeten frank

Als ik weer wat nodig heb van electra dan weet ik waar we moetenzijn

snel en zorgvuldig

De website en het bestelproces zijn duidelijk. Ik had mijn bestelling heel snel in huis. Het artikel was netjes verpakt. Kortom een prima ervaring

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire