Perfect geleverd

Snel verteld, lampenslinger besteld, Je dacht het niet, maar het werd wel! Goed afgeleverd en ook nog snel, Perfectie en accuratesse gaan hand in hand, Ja, je hoort het al, een tevreden klant!

Goed geregeld

Snelle levering, duidelijke website

Een goede ervaring

Bestelling was snel geleverd, keuze uit verschillende afhaalpunten, ideaal.

Goed en snel geleverd

In een woord " AANRADER"

Eerste bestelling.

Zeer snelle levering top!

Goede kwaliteit en prijs verhouding. Gebruiksvriendelijk website.

Super snelle en correcte levering

S avonds besteld volgende ochtend in huis

Vlotte en betrouwbare leverancier

Nette vlotte levering, S'middags bestelt, de volgende morgen al thuis .Toppie.

Goed geregeld

Duidelijke site , bestellen gaat goed en snelle levering .

Avond besteld, volgende ochtend in huis

Top service! En ik ontving wat ik bestelde. Ben erg tevreden.

Werkt zoals een shop hoort te werken

Navigatie werkt prima, je vind snel wat je moet hebben. Account aanmaken, fluitje van een cent. Besteld om kwart voor 9 in de avond en de volgende dag gewoon in huis. Chapeau.

beschadiging

ik heb eergisteren 3 zinken bloempotten/bakken ontvangen waarvan er een beschadigd is . Ik heb dit gemeld bij kabelshop en kreeg binnen 24 uur een nieuw product binnen. Geweldig wat een service, hoe maak je van een klacht een groot compliment. hierbij dus !!

Snelle levering.

Ondanks de drukte van de postbedrijven de spullen snel geleverd. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Zoals je verwacht!

Simpel doen wat je beloofd voor een prima prijs.

DHL was een dag te laat waardoor we geen beoordeling konden geven.

Is vandaag binnengekomen. Hopelijk worden nu onze mollen verjaagd. Medewerker kabelshop heeft ons gebeld en was heel vriendelijk. Alles opgelost dus.

Prima service en een snelle verzending

Wat een super snelle service

Bestelde gister nog laat op de dag na 22.00 uur een product.kon makkelijk betalen en kreeg snel een bevestiging van mijn bestelling. Vandaag in de middag al mijn bestelde product netjes ontvangen! Goed verpakt en product was exact zoals vermeld op de website.daarnaast had kabelshop ook de beste prijs voor dit product

wat een geweldige shop

ik heb mijn besteling ontvangen en ben er zeer tevreden mee dankjewel kabel shop ik zal vakker bestelen

Doet het goed ,zeer tevreden

Volgende dag leveren nog wel een dingetje....

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Je verwacht het wel, maar je hebt het dan nog NIET! Het is beter om te bestellen ruim voor het aangegeven tijdstip, want nu komt die belofte mooi niet uit. De volgende dag om 08.40 (!!) kreeg ik pas een bevestiging dat het verzonden is. Maar met de track en trace heb krijg ik te zien dat het pakket nog niet is ontvangen. Beter zou zijn als de Kabelshop zelf het laatste tijdstip van bestellen waarop ze garanderen dat je het pakket de volgende dag in huis hebt wijzigt naar een flink stuk vroeger tijdstip. Is wel zo eerlijk!

Geweldig, besteld en volgende dag geleverd

Goede website, duidelijke uitleg over producten. Ik ben leek, heb twee linkerhanden maar heb door de uitleg toch een utp-kabel gelegd , die het ook nog doet! Top

Snel geleverd!

Ik had kerstverlichting besteld, dit is zeer snel geleverd en een goed product.

Bestelling kabels en toebehoren

Kabels besteld en extra onderdelen. Bestellen ging prima. Betaling verliep eveneens goed. Spullen de volgende 48 uur via dhl zonder problemen geleverd gekregen.

beter als bol.com

je krijgt geleverd wat je koopt, supersnel geleverd door post.nl. ineen woord SUPER

Gemakkelijk en overzichtelijk lay-out voor wat je zoekt

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire