Ruime keuze, snel geleverd

Ruime keuze aan producten en na bestelling supersnel geleverd!

Prima kwaliteit en snelle verzending

Zo ver ik na kon gaan de goedkoopste aanbieding Hirsch kabels on line. Fijne afhandeling met snelle bezorging. Uitstekende kwaliteit en geen last meer van storing van 4 G mast op televisieontvangst.

Mollen worden vriendelijk gemold met trillen en geuren

Zie boven.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Fijne website met duidelijke product informatie en goede prijs kwaliteit. Fijne afhandeling met snelle levering. Ik ben tevreden met mijn aankoop via de kabelshop.

Alles precies volgens website aanrader!

Prima product en voldoet aan alles

Ik ben tevreden.

Ik had meerdere Keer boddchappen hier gedaan, en had nooit enkele probleem.

Duidelijke website en een snelle levering

Op tijd gevoerd en werkt prima

Zie hierboven

Een geweldige service. Supersnel de lichtjes in huis, die een sfeervolle gloed geven. Hartelijk dank. Janny Souverein

Eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel

Super snelle levering!!!! Bestellen altijd weer…

Goed en snel geleverd tegen goede prijs.

rubber spanbanden besteld voor het zwembad. (eigenlijk voor vrachtwagenzeil bedoeld, maar deze werken perfect en zijn sterk genoeg) Vlot geleverd volgens bestelling.

Prima sevice

Snel geregeld en geleverd

****

Snelle service, goede kwaliteit.

Snel en duidelijk bestelproces.

Het bestelde artikel, een convectorkachel met verlengsnoer, werd snel geleverd. De kachel zelf doet het prima. We zitten er nu behaaglijk warm bij! Het C7 verlengsnoer paste niet op de kachel. Daar hebben wij een retouraanvraag voor ingediend.

Prima!!!!

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag al binnen.

Valt tegen

Knap ingewikkeld meetinstrument Batterijdeel lastig te openen Niet duur

Snel en goed verzonden

Eerste keer dat ik iets besteld heb, maar eker nog een volgende keer.

Supersnel

Vandaag besteld, morgen in huis. Zoals beschreven op de website, ben erg blij met de goede service. Toppers!!

Aparte regels voor bedrijven

De levering was goed en snel. Alleen hadden we een te korte kabel besteld. Even terugsturen op zijn bol/coolblues dus. Niet dus. Er staat wel keigroot en zonder enig voorbehoud "Tot 30 dagen recht van retour", maar het zit hem dus in dat "tot". Bij bedrijven is het ineens "op eigen kosten", "max 14 dagen" en vooral "we rekenen een percentage". Vast volkomen legaal. Maar ik bestel voortaan wel weer bij bol of coolblue. Bleek ook veel goedkoper met de vervangen kabel

Besteld en met 2 dagen binnen,top.

Helemaal top

Alleen maar lof voor de kabelshop. Super snel de bestelde artikelen in huis.

Prima product snel geleverd

De elektrische deken werkt goed, komt overeen met de foto's en omschrijving. Snelle levering, duidelijke communicatie en scherpe prijs. Zou er zo weer bestellen!

Een artikel retour zenden gaat heel complex

Tweemaal een Lichtsnoer 20 meter merk Konstsmide besteld en 2x slechte kwaliteit geleverd (lampjes gaan spontaan uit en flikkeren) en als je het retour wilt sturen moet je er eerst een filmpje van maken??

Prima website, snelle en correcte levering.

Goede en overzichtelijke website. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig was en het bestellen was eenvoudig. Snelle en correcte levering.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire