Prima service, breed aanbod, snelle levering
Bij kabelshop 25 mtr kabel op rol besteld voor huishoudelijk gebruik, de eerste dag besteld de andere dag geleverd, precies wat ik nodig had, dubbeladerig 2x 1mm met extra buitenmantel en tegen een zeer scherpe prijs. perfect.
Ik had kabeltje nodig voor mijn laptop, mijn zoon had een link van kabelshop doorgestuurd en zo besteld en geleverd, helemaal top
Laat in de middag besteld, volgende dag voor 11.00 geleverd.
Alles ging goed. Blij mee.
makkelijk te vinden artikelen en netjes afgeleverd conform belofte
Een goede webshop met eenvoudige manier om te bestellen. De snelheid van uitleveren is ongekend !! Supersnelle levering van de goede producten, dus ik ben een zeer tevreden klant !!
Ik heb hier kabel besteld via de website, dit ging gemakkelijk en kon ik goed vergelijken. De levering was snel en keurig verpakt, een aanrader!
Kabelshop.nl heeft naar aanleiding van onze beoordeling contact met ons opgenomen en het probleem onderkend. Daar wij elders al een nieuwe onderdeel aangeschaft hebben, hebben zij het bedrag van het defecte onderdeel gecrediteerd. Ze hebben het uiteindelijk dus netjes opgelost. Wij zijn tevreden.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw beoordeling en jammer om te horen dat u hinder heeft ondervonden met uw bestelling en het verkrijgen van een vervangend artikel. Fijn dat wij hierover al telefonisch in contact hebben kunnen komen met u en dat we de situatie verder hebben kunnen oplossen. Nogmaals betreuren wij het dat de situatie zo is verlopen, en zullen wij deze verder onder de loep nemen om onze kwaliteit in de service te blijven waarborgen. Graag zien wij u opnieuw terug op onze website bij uw volgende gelegenheid. Vriendelijke groet, Webcare team
Recensione originale
We hebben onder andere een motor condensator besteld maar deze bleek bij aankomst een productie fout te hebben. Hij rammelde in zijn behuizing en ik heb voldoende kennis om te beoordelen of dit een productiefout is. Echter ik kon niet een nieuwe vervangende condensator toegestuurd krijgen, in afwachting van de garantieafhandeling. Daar kon ik niet op wachten, dat kon namelijk tot 5 dagen duren. Ik zit met een defect apparaat dat gerepareerd moet worden. Dus ergens anders maar een nieuwe condensator besteld, en deze in de vuilcontainer gegooid. De bestelling was overigens wel snel geleverd.
kan haast niet beter
erg tevreden over het verloop van de bestelling. goede kwaliteit.
Snelle levering en precies wat ik nodig had!
Op vrijdagavond besteld en op zaterdagmiddag de levering ontvangen. Ze doen wat se op de site beloven.
correct, zakelijk, snel en betrouwbaar
‘s Avonds besteld, de volgende middag geleverd. Prijs-kwaliteit perfect. Altijd handig zo’n schakelaar op voorraad te hebben.
Wat mij in het bijzonder aansprak, waren de lage verzendkosten. Chapeau !!
Bestelling gedaan op 5 maart. Werd snel geleverd en na telefonisch overleg afgesproken dat pakket meteen retour naar Kabelshop ging omdat een bestelling bij een andere leverancier ineens wel door was gegaan. Pakket zou worden opgehaald door mij een servicepunt dus pakket terug laten gaan naar Kabelshop op 9 maart jl. Terugbetaling duurde echt heel lang en ik moest zelf steeds contact opnemen. Antwoord was steeds dat het heel druk was, Uiteindelijk op 29 maart jl mijn geld teruggekregen. Dat is dus ruim 3 weken. Op de site staat 5 werkdagen. Dit is echt niet acceptabel. Klant krijgt ook geen bericht dat het langer duurt, Hele slechte service. De tekst over "winnaar shopping awards 2016, 2017, 2018 en 2019" kunnen ze beter weglaten. Zo te zien is het dus waarschijnlijk daarna echt minder geworden.
Beste Sonja, Hartelijk dank voor uw beoordeling en jammer om te horen dat u hinder heeft ondervonden met uw terugbetaling. Fijn dat wij al telefonisch met u hebben kunnen spreken hierover en nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij streven er naar al onze klanten proactief te informeren en helaas heeft uw terugbetaling langer geduurd dan wat u van ons gewend bent, Wij zullen deze situatie verder onder de aandacht brengen om hieruit lering te trekken zodat wij onze proactieve communicatie hierin kunnen verbeteren. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, vernemen wij dit graag van u. Vriendelijke groet, Webcare Team
Ik weet nog niet hoe het bestelde gaat werken: mierenverdrijver voor de tuin, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
Beste Rita, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij bij Kabelshop.nl zijn blij dat u met onze snelle levering zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en horen graag wanneer wij u iets voor u kunnen doen. Wij kijken er naar uit u weer op de website te verwelkomen. Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Eenvoudig te bestellen, levering op tijd en goed product!
Beste Pim, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De snelle levering en hoogwaardige producten voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Beste Remko, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij bij Kabelshop.nl zijn blij dat u zo goed geholpen bent! Wij kijken er naar uit u weer op de website te verwelkomen Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Een batterijenoplader met batterijen. Simpel, goed en snel. Dat is wat ik wilde en kreeg. Top
Beste Jan Wessemius, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij bij Kabelshop.nl zijn blij dat u met onze snelle levering en passende producten zo goed geholpen bent! Wij kijken er naar uit u weer op de website te verwelkomen. Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Prettig
Beste Henk van Wijk, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop! We streven er bij Kabelshop.nl altijd naar om de klant op nummer één te zetten! Tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Bestelling werd snel, maar incompleet geleverd. Het ontbrekende werd supersnel nageleverd!
Beste Hubert, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De snelle levering voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Zeker als het de eerste keer niet helemaal goed is verlopen, fijn dat we dit zo snel voor u hebben kunnen oplossen. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Een 10 zegt voldoende
Beste Frans, Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop! We streven er bij Kabelshop.nl altijd naar om de klant op nummer één te zetten! Tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Goed luisteren ,inventariseren met een concreet werkbaar plan komen. Ook de nazorg in de vorm van ondersteuning ervaar ik als zeer positief. Duidelijk een bedrijf met goed gemotiveerde professionals. Een bedrijf die ik als eerste zal benaderen voor hetgeen ze aanbieden.
Beste Herman, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn dat u onze deskundigheid van Kabelshop.nl op deze manier heeft ervaren. We kijken er naar uit u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire