Snel en goed

Snel geleverd en product precies wat ik er van had verwacht

super goed

duidelijke site, en super snelle levering!

snelle en goede levering

ik had mijn produkt snel ontvangen

Een prima product, snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing

Ik zocht een omvormer waarmee je een internetsignaal via coax kunt sturen. Dit was heel gemakkelijk te vinden bij kabels.nl. Met duidelijke informatie over installatie en levertijd. Na de bestelling ben ik uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de bezorging. De dag daarna had ik het apparaat al in huis. En het bleek net zo makkelijk te installeren als ik hoopte en het werkt prima.

geweldigggggggg

alles snel en compleet geleverd en.............voor een sublieme prijs w w j.n.m. ??

Komen na wat ze beloven

Duidelijk site snelle afhandeling en levering

Goedkoop en ook nog zeer snel geleverd

‘sAvonds besteld en reeds de volgende middag bezorgd. Ik kon snel verder met de klus .Ook de minimum bestelwaarde voor gratis verzending is een pré !! Volgende keer weer!

Snel en betrouwbaar

Super snel geleverd en zeer goed kabeltjes

Prima service.

Snelle levering.

super snel en goed

Ik bestelde rond 22.00 uur en de volgende dag was alles binnen zoals beloofd op de website. Prima product, service en prijs.

Dramatisch

Pakket nooit aangekomen en volgens jullie getekend door iemand met een zeer kindelijke handtekeningen. Niet bij ons natuurlijk, maar ook niet bij de buren. Moraal van dit verhaal. Ik heb geen product en wel betaald!

Correcte levering voor een goede prijs.

Correcte levering volgens afspraak voor een goede prijs.

Snel en goed

Prima ervaring

Superrrr snel

Snelle en correcte service

Kan beter

Als je telefonisch contact zoekt met dit bedrijf kan het erg lang duren voordat je een medewerker te spreken krijgt. Erg jammer. Wel een snelle levering.

Alles precies zoals het moet.

Overzichtelijke- en informatieve site. Makkelijk bestelproces. Levering zoals je mag verwachten. Kortom, doorgaan op deze manier!

Goede nette levering en kwaliteits artikelen.

Kwaliteits artikelen en snelle levering

Uitgebreide keuze in kabel met daarbij ook goed omschreven voor welk apparaat de kabel geschikt is. Fijne site,snelle levering, precies zoals beloofd!

Snel bezorgd

Makkelijk bestellen s’avonds en dag later in huis

Teleurgesteld in de kosten voor retour

De kabel die ik besteld had paste helaas niet in de tv (te breed). Bestelling en retour organiseren was makkelijk maar helaas worden er voor het leveren en terugsturen wel verzendkosten gerekend. Zorg er dus voor dat je de goede bestelling plaatst. De shop kan wellicht meer en betere informatie per product op haar site zetten zodat makkelijker te zien is of je het juiste product besteld. Dit vind ik nu wat onduidelijk. Bij de volgende bestelling prefereer ik een site waar je kosteloos kunt retourneren en/of dicht in de buurt kan terugbrengen.

Mooi product

Snelle reactie en levering

Producten s’avonds besteld en de volgende morgen al bezorgd. Geweldig, bedankt

Uitstekende service !!!

Groot assortiment. scherpe prijzen en snelle levering. Goed verpakt.

Goede en snelle levering

S’avond besteld volgende netjes geleverd

Goede overzicht om te bestelen en snelle levering de volgende dag

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire