Snel geleverd en product precies wat ik er van had verwacht
Beste Henriette, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij bij Kabelshop.nl zijn blij dat u met onze snelle levering en passende producten zo goed geholpen bent! Wij kijken er naar uit u weer op de website te verwelkomen Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
duidelijke site, en super snelle levering!
Beste Anne-Wil, Wat fijn dat onze duidelijke website en snelle levering u heeft geholpen bij het maken van uw aankoop! Het is ons doel als Kabelshop.nl om onze klant tevreden te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is. Wij zien u weer graag terug op de website. Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
ik had mijn produkt snel ontvangen
Beste Erica van Gelderen Klijnsma, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. De snelle levering voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Ik zocht een omvormer waarmee je een internetsignaal via coax kunt sturen. Dit was heel gemakkelijk te vinden bij kabels.nl. Met duidelijke informatie over installatie en levertijd. Na de bestelling ben ik uitstekend geïnformeerd over de voortgang van de bezorging. De dag daarna had ik het apparaat al in huis. En het bleek net zo makkelijk te installeren als ik hoopte en het werkt prima.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De tevrdenheid voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
alles snel en compleet geleverd en.............voor een sublieme prijs w w j.n.m. ??
Beste Roro, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Duidelijk site snelle afhandeling en levering
Beste R.Root, Wat fijn dat onze overzichtelijke website u heeft geholpen bij het maken van uw aankoop! Het is ons doel als Kabelshop.nl om onze klant tevreden te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is. Wij zien u weer graag terug op de website. Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
‘sAvonds besteld en reeds de volgende middag bezorgd. Ik kon snel verder met de klus .Ook de minimum bestelwaarde voor gratis verzending is een pré !! Volgende keer weer!
Beste Marry, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn dat u de snelle levering van Kabelshop.nl op deze manier heeft ervaren. We kijken er naar uit u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Super snel geleverd en zeer goed kabeltjes
Beste George, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij bij Kabelshop.nl zijn blij dat u met onze snelle levering en hoogwaardige producten zo goed geholpen bent! Wij kijken er naar uit u weer op de website te verwelkomen. Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Snelle levering.
Beste F. Bosch, Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent met onze snelle levering! We streven er bij Kabelshop.nl altijd naar om de klant op nummer één te zetten! Tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Ik bestelde rond 22.00 uur en de volgende dag was alles binnen zoals beloofd op de website. Prima product, service en prijs.
Beste Michel, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn dat u de snelle levering en prijs/kwaliteitsverhouding van Kabelshop.nl op deze manier heeft ervaren. We kijken er naar uit u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Pakket nooit aangekomen en volgens jullie getekend door iemand met een zeer kindelijke handtekeningen. Niet bij ons natuurlijk, maar ook niet bij de buren. Moraal van dit verhaal. Ik heb geen product en wel betaald!
Beste Maarten, Hartelijk dank voor uw beoordeling en jammer om te horen dat hinder heeft ondervonden met de bezorging van uw bestelling waarbij de leverancier aangeeft dat uw bestelling is geleverd. Wij hebben naar aanleiding van uw beoordeling getracht telefonisch in contact te komen. Op basis van uw gegevens kunnen wij zien dat uw situatie in behandeling is en wij hierover met u in contact zijn. Mochten wij u nog verder van dienst kunnen zijn vernemen wij dat graag, u kunt dan contact opnemen via [email protected] Vriendelijke groet, Webcare team Kabelshop.nl
Correcte levering volgens afspraak voor een goede prijs.
Beste Andrë, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn dat u onze prijs/kwaliteitsverhouding op deze manier heeft ervaren. We kijken er naar uit u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Prima ervaring
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De tevredenheid van onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Snelle en correcte service
Beste Edith, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij bij Kabelshop.nl zijn blij dat u met onze snelle levering en service zo goed geholpen bent! Wij kijken er naar uit u weer op de website te verwelkomen. Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Als je telefonisch contact zoekt met dit bedrijf kan het erg lang duren voordat je een medewerker te spreken krijgt. Erg jammer. Wel een snelle levering.
Beste Martin, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u zo te spreken bent over onze snelle levering. Alsnog jammer om te horen dat hinder heeft ondervonden om op bepaalde momenten met ons in contact te komen. Fijn dat wij u hierover al telefonisch hebben kunnen spreken en dat we de situatie voor u hebben kunnen adresseren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hebben de situatie verder onderzocht om onze kwaliteit in de bereikbaarheid te blijven waarborgen. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, kunt u contact opnemen met ons via [email protected] Vriendelijke groet, Webcare Team
Overzichtelijke- en informatieve site. Makkelijk bestelproces. Levering zoals je mag verwachten. Kortom, doorgaan op deze manier!
Beste Sake, Wat fijn dat de indeling van onze webshop u heeft geholpen bij het maken van uw aankoop en u heeft kunnen rekenen op onze snelle levering! Het is ons doel als Kabelshop.nl om onze klant tevreden te maken dus wij horen altijd graag als dat gelukt is. Wij zien u weer graag terug op de website Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Kwaliteits artikelen en snelle levering
Beste Reinder Idema, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Uitgebreide keuze in kabel met daarbij ook goed omschreven voor welk apparaat de kabel geschikt is. Fijne site,snelle levering, precies zoals beloofd!
Beste Diana, Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent met ons reuze assortiment en snelle levering. We streven er bij Kabelshop.nl altijd naar om de klant op nummer één te zetten! Tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Makkelijk bestellen s’avonds en dag later in huis
Beste Martien, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn dat u onze snelle levering op deze manier heeft ervaren. We kijken er naar uit u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
De kabel die ik besteld had paste helaas niet in de tv (te breed). Bestelling en retour organiseren was makkelijk maar helaas worden er voor het leveren en terugsturen wel verzendkosten gerekend. Zorg er dus voor dat je de goede bestelling plaatst. De shop kan wellicht meer en betere informatie per product op haar site zetten zodat makkelijker te zien is of je het juiste product besteld. Dit vind ik nu wat onduidelijk. Bij de volgende bestelling prefereer ik een site waar je kosteloos kunt retourneren en/of dicht in de buurt kan terugbrengen.
Beste Louis, Hartelijk dank voor uw beoordeling en jammer om te horen dat hinder ondervindt met een artikel wat niet passend is op de aansluiting van uw TV. Wij hebben geprobeerd om telefonisch in contact te komen om meer te leren over uw ervaring en hoe wij onze artikelen nog duidelijker kunnen omschrijven. Zo hebben wij bij de nodige artikelen een product specificatie vermeld en is onze klantenservice bereikbaar om eventuele vragen te stellen. Onze retourvoorwaarden staan beschreven op de website en onderdeel hiervan is dat u in geval van retourneren bij de bedenktermijn u zelf verantwoordelijk bent voor de verzending en de kosten hiervan. Op basis van uw gegevens kunnen wij zien dat uw situatie al is behandeld door ons. Mochten wij u nog verder van dienst kunnen zijn vernemen wij dat graag, u kunt dan contact opnemen via [email protected] Vriendelijke groet, Webcare Team
Snelle reactie en levering
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. De snelle levering en service voor onze klanten is waar wij bij Kabelshop.nl voor gaan. Hopelijk tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Producten s’avonds besteld en de volgende morgen al bezorgd. Geweldig, bedankt
Groot assortiment. scherpe prijzen en snelle levering. Goed verpakt.
Goede en snelle levering
Goede overzicht om te bestelen en snelle levering de volgende dag
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire