Prima collectie, duidelijk website, snelle verzending

Supersnelle bezorging. Zondag’s besteld en de maandag erop al geleverd.

Verzenden was lastig, product prima

Het zou worden thuisbezorgd. Toen was het ineens gewijzigd in een afhaalpunt zonder dat ze eerst waren langsgeweest. Op de dag zelf wisselde het nog van afhaalpunt (ver weg van mijn huis) en bleek een legitimatie en handtekening nodig voor ophalen. Dit was nergens vermeld. Er stond dat dit door Corona Minnie taxi was in de mail. Geen idee op jullie hier invloed op hebben, maar was erg vervelend

Goede begeleiding.

Ik had wat vragen over een ongedierteverjager. Per mail kreeg ik vlot een antwoord. Erg prettig.

Snel gekregen wat ik had besteld en duidelijke website.

Snelle levering en goede prijs

Super snelle en nette levering!

Slechte service

Men komt de belofte van nu bestellen, dag erna geleverd niet na. Op donderdag besteld, geen verzendnota ontvangen. Vrijdag contact opgenomen met de klantendienst, daar stond mij een onvriendelijke medewerker te woord die zei dat ik het zaterdag of maandag wel zou ontvangen. Maar zoals gevreesd is het vrijdag ook niet verstuurd geweest. Het was gewoon in voorraad maar het draait daar blijkbaar vierkant. Sorry maar er zijn betere websites dan deze.

Hele goede service

Het bestelde artikel snel in huis,en van prima kwaliteit.Echt een aanrader

Snel

Zeer snelle levering. Volgende dag al in huis. Prima.

Een teleurstellende ervaring

Mijn product heb ik kapot ontvangen. Omheb met een medewerker gebeld, gedaan wat zij heeft gezegd- een mail gestuurd inclusief een foto waarop duidelijk te zien is waar het product ondanks te bescherming stuk is- En tot nu toe heb ik geen enkele reactie ontvangen. Normaal kun je op een makkelijke manier een product met vermelden van reden retour sturen. Hier volgt het deze procedure, zonder vervolg. Ik zou niet gauw weer iets via deze site bestellen.

Zoals het hoort.

Zeer correct.

Super snel geleverd

We kregen een tip van iemand,om het bij jullie te bestellen. Want we harden er nog nooit van gehoord. Het is in een woord geweldig.

Snelle aflevering. Spullen van goede kwaliteit en lage prijs!!!

3× dat ik wat kocht bij kabelshop

Super snel geleverd

Een goede prijs en de andere dag is het geleverd

uitstekende webshop, snelle levering

duidelijke webshop en snelle levering

Goed product

Snel geleverd en goed product enternetkabel

top

Snelle levering en goed product

Overzichtelijke site, volgende dag geleverd en netjes verpakt!!

Overzichtelijk, snel geleverd en netjes verpakt!!

Vlotte en soepele bestelling en levering

Duidelijk en simpel bestellen en betalen. Snelle en adequate levering

's avonds besteld volgende dag thuis, goede webshop!

Snelle levering, goed verpakt, goede track en tracé. Goede webshop!

Uitgebreid assortiment,

Een zeer tevreden klant. Alles duidelijk en overzichtelijk.. en een uitstekende service met snelle reactie op mijn vraag over mij bestelling.. en daarbij ook super goede weergave van de afspraken die gemaakt worden kleren de levering en tijden.. ga zo door toppers!!

Slecht

Totaal geen reactie op mail inzake aankoop deurbel. Daarbij telefonisch keuze menu waar je eeuwig in de wacht staat tot meerdere malen toe. Onbereikbaar voor uitleg of advies.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire