Niet leuk

Ik heb 6 vintage led lampen besteld voor mijn lamp. Vond het moeilijk een geschikte lummen te vinden dat ik ook mooi vond. Ik heb na het proberen van 2 lampen toch terug te sturen. Ze waren voir mij te fel. Oke zelf retour post betaald maar dan krijg ik een bericht dat 2 lampen stuk zijn en niet volledig geld terug krijgt. Nou ik weet dat ik niks kapot heb gemaakt maar dit is de risico van zo'n bedrijf die lampen verkopen of niet!! Ik heb ook geen bewijs of foto dat ze werkelijk kapot zijn! Vind dit echt waardeloos. Bestel maar van een andere winkel zou ik zeggen!!

Geen enkel probleem.

We konden het nergens krijgen. Uitstekende oplossing.

Netjes en snel geleverd

2 verlengkabels ook voor buiten besteld en lampjes, de buitenkabels zijn prima kwaliteit voor het overdekt terras, lampjes nog niet opgehangen. Prima en snel geleverd.

snelle levering en mooi product

Netjes en snel geleverd

Makkelijk besteld en netjes ingepakt en snel geleverd. Prima

Alles als afgesproken.

Bezorging was op tijd en werd netjes afgeleverd.

Helemaal goed !!!

Makkelijke site Supersnelle levering Kan eigenlijk niet beter

Snel

Snelle bezorging.. echt de dag erna! Verrassende producten voor kabel site. Heel tevreden :)

Snelle levering!

Een goed stevig product. Makkelijk in mekaar te zetten.

Super snel bezorgd

Kan niet beter

Vlot en correct geleverd

Ik kon in de winkel het gewenste artikel niet krijgen, ook niet bestellen. Een bestelling bij kabelshop was de volgende ochtend binnen! Veel dank

Perfect!

Razendsnel bezorgd. Solide verpakt. Voordeliger en ook geen bezorg kosten.

Alles dik in orde!

Bladiebla

Goede prijs tegen een snelle levering

Maandag besteld, dinsdag binnen. Producten zijn heel vriendelijk geprijsd

Ruím aanbod

Zeer snel en keurig

Waardeloze service, komen afspraken niet na.

Helaas, vergane glorie. Voorgaande jaren goede ervaringen gehad, helaas nu al een aantal keer zeer negatief. Komen belofte van vandaag besteld, morgen in huis niet na. Als ik zelf contact op neem (!), hoor ik dat er zaken niet op voorraad zijn (bij het bestellen wel). Niets proactief, je moet er zelf om vragen. Support via Messenger is dramatisch. Klantenservice = niet aanwezig. Skip!

Heel slechte service. Nog nooit zo slecht meeGemaakt

Heel slecht , meer kan niet zeggen

Gaat veel mis bij verzending

Vorige week zondag besteld, alles op voorraad dus had het dinsdag in huis moeten hebben. Inmiddels een week verder, niks ontvangen en de klantenservice reageert niet. Update: Na plaatsen review wel reactie ontvangen, producten daarna snel geleverd. Bij volgende bestelling werd sneller geleverd, maar alsnog niet volgens de belofte "voor 23:59 besteld, morgen in huis" (vrijdag besteld, maandag ontvangen). 2 sterren erbij maar zou hier niet snel weer bestellen.

Goede service van helpdesk

Het pakket was er niet de volgende dag maar de inspanningen van de helpdesk hebben ervoor gezorgd dat ik uitermate tevreden ben. Daarnaast was de aankoop erg goed ingepakt!

Je verwacht het wel, we hebben het niet

Afgeschermde kabel voor buiten gekocht en betaald, zou een maand later geleverd worden. OK. Kwam niet en dus nagevraagd. Zou over 4 dagen binnenkomen, de leverancier had het bevestigd. Twee weken later nog niets ontvangen. "Sorry, stond op de lijst om te bellen, maar het is zo druk!" Wordt een alternatief aangeboden: voor binnen. Ander alternatief: niet afgeschermd. Ander alternatief 2,5x zo duur (wel bijbetalen!) Volledig reactief, geen kennis en geen service.

Zeer waardeloze service

IVM onduidelijke beschrijving op de site verkeerd product besteld. Vervolgens geretourneerd en wederom het verkeerde product gekregen. Wat het bijzonder frustrerend maakt is dat het contact via mail zeer traag verloopt, telkens 3-4 dagen wachten op antwoord. Via de chat werd ik onbeschoft weggewimpeld. Is misschien 2 euro goedkoper maar de slechte service is het zeker niet waard…..

Zeer slechte

Wat een slechte communicatie en garantie. Ik ga ze niet zomaar loslaten.

Overzichtelijke site, goede prijzen en een uitgebreid assortiment!

Ik heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en ook nog eens voordeliger dan de Jippie ja ja jippie jippie jeeh;)

Bestelling was al volgende dag bezorgd. Fijn hoor.

Bestelling nooit geleverd, Kabelshop weigert terugbetaling

Anderhalve week geleden een reisstekker EU Zwitserland besteld, die de volgende dag geleverd zou worden. Een week later nog niks geleverd. Inmiddels reeds in het buitenland en heb niks dus meer aan de stekker. Kabelshop reageert bij herhaling niet op mijn verzoek tot terugbetaling, maar zegt steeds 'een onderzoek in te stellen'. Zeer onbevredigend, niet aan te raden!

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire