Mijn bestelling nooit ontvangen

Bestelling via Post NL is een echte ramp bestelling nooit aangekomen!

Waste of time and money

Waste of time and money. If you read other 1 star reviews you will see this is common issue. Sent me wrong item, after contacting them they sent me the correct item. It was however unclear if or how I should send back the wrong item. After some months they started hounding me about paying for the wrong item that they sent. After calling them I figured out how to send back the wrong item but then they claim to not have received it even though I have sent them the tracking number. Then they continue to harass me to pay for something I didn’t even order. Now I have paid double for my initial order just to get them off my back. It doesn’t seem like customer support has access to previous email correspondence or they just don’t know how to read. I don’t have any problem sending back an item that was sent to me incorrectly, however I do have a problem with Kabelshop making their problem my problem and ignoring the fact that they continue to ask me to pay for something I never ordered in the first place and have already sent back to them according to their own instructions.

Op zondagavond een kabel besteld en maandagavond in de brievenbus. Dus kabelshop is aan te bevelen, vanwege hún snelle levering en kwaliteit.

Geweldige producten

Snel bestellen, snel bezorgt en kwaliteit

Snelle, goede service

Duidelijke website, Snelle levering, goede verpakking.

Super snel, goedkoop en beste kwaliteit.

Heldere website, goed totaaloverzicht met heldere toelichting van alle producten en razend snelle levering

Echt top in de avond besteld. Volgende dag in huis dat noem ik perfect.en de bezorging was ook top netjes op tijd zo als de tijd aan gegeven was in de ap van de bezorging....

goede kwaliteit en snel geleverd ! TOP

goed koper dan ergens anders en snelle levering . Product als omschreven

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs. Goede uitleg op de site.

Gewoon zoals een webshop moet zijn,

Ook goede ondersteuning aan de telefoon

Vlotte en correcte afhandeling.

Internet bestelling geplaatst en heeeeeel snel en correct afgehandeld. Ook door bezorgdienst DHL en nog wel op zondag afgeleverd. Complimenten!!!!

Goede service en snelle levering

Goed en snel

Snelle kevering

Snelle levering ondanks het weekend

Verwarrende prijs actie

Eerste order snel en netjes ontvangen! Bij een bijbestelling op black friday klopte prijs van airfryer niet op moment van bestellen, folder gaf € 99. Aan maar als je deze bestelde in mandje werd het € 124. dus maar niet besteld, was misleidend!

Correct

Snelle correcte levering ,en product voldoet aan de verwachting en was juist omschreven.

Precies zoals verwacht: helemaal tevreden!!!

Goed verpakt, snelle levering en......op het aangegeven tijdstip. Heb de warmteband gelijk uitgeprobeerd. Doet wat ie moet doen. Helemaal tevreden!!!

Snel en goed

Prima levering. Snel en conform bestelling.

Werkt perfect!

Ik heb 2 LED lampen besteld en een ventilatorkachel. Ze werken perfect!

Sneller dan het licht ;)

Supersnelle levering van onze mooi ijspegelkerstlingerverlichting!

Goede snelle levering en de artikelen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze stellen nooit teleur! Ik raad de kabelshop echt aan.

slecht

Voor de racebaan van mijn zoontje batterijvervanger 4xC besteld zoals aangegeven op de website (tekst website: Batterijvervanger | PerfectLED | 4x C (Binnen) ). Na ontvangst batterijen in het apparaat gestoken en auto's rijden bijna niet (output voltage bleek maar 3 volt). Handleiding gelezen van de batterijvervanger. Blijken de vervangers alleen per 2 of 3 te werken en niet zoals de advertentie aangeeft per 4. Klantenservice gebeld of ze me tegemoet kunnen komen met kosten van retourzending of een ander alternatief (zoals een adapter van 6 volt). Kunnen ze niet mee helpen dus moet ik de retourkosten van 5 euro zelf betalen op een product van 9 euro. Wat mij betreft niet de moeite waard. Ook erg klantonvriendelijk omdat zij de fout zelf maken (en toegeven) door een foutieve omschrijving op de website te geven. Daarnaast zat er ook al corrosie op het product wat echt niet kan als het nieuw is. En misschien nog wel belangrijker dat ik een ongelukkige zoon thuis heb zitten. Oftewel ik kan Kabelshop.nl niet aanbevelen

Supersnel

Snel en goed geleverd

Op alle aspecten voldaan bij aankoop!

Duidelijke produkt-omschrijving, logisch bestelproces/goede communicatie, snelle afhandeling/levering.

Verbluffend

Binnen 24 uur in huis

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire