Uit een enorm assortiment heb ik een keuze gemaakt. Het werd de andere dag bezorgd. Ik ben enorm blij met onze kerst-tuin-verlichting!
Beste Cynthia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u blij bent met de kersttuinverlichting en dat de levering zo snel is gegaan. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kerstboom voor in de vlaggenmast .vrijdag besteld. Zaterdag in huis je
Beste Alexandra, Dank u wel voor uw positieve review! Geweldig dat uw kerstboom voor de vlaggenmast zo snel geleverd is en dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle levering, Ook netjes bij verkeerd bestelde producten.
Beste Berry, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de levering snel en correct was en dat we u goed hebben kunnen helpen bij verkeerd bestelde producten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb 2 keer het verkeerde product besteld, allebei de keren mocht ik ze retour sturen
Beste Levent, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over onze service en de afhandeling van retouren bij verkeerd bestelde producten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
heel snel gearriveerd, goede spullen!
Beste Lauw, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met onze service en levering. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zocht een oplaadkabel voor smartphone, kwam bij de goedkoopste terecht
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u een geschikte oplaadkabel voor uw smartphone heeft kunnen vinden tegen een scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Toegankelijke websites met genoeg aanbod. Zelfs wat lastig te krijgen is. Keurig en snel verzonden. Heel erg tevreden.
Beste Sheila, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze toegankelijke website, het ruime aanbod en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kerstverlichting ijspegels voor aan de carport geeft niet alleen ons maar ook de voorbijgangers een warm kerstgevoel.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat de kerstverlichting een warm gevoel geeft bij u en de voorbijgangers. Fijn dat u tevreden bent met de levering en het resultaat. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Voldoet aan de verwachtingen.
Beste beoordelaard, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat de levering aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Vandaag geleverd morgen bezorgd is geen praatje. Echt snel geleverd. Top
Beste Wim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Geweldig dat uw bestelling zo snel is geleverd en dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Goeie spullen En nog betaalbaar ook Echt een topzaak
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit, betaalbaarheid en service. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Mooie prijzen en snelle levering. Super site en winkel.
Beste Alex, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over de prijzen en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
3 december een bestelling gedaan die de andere dag bezorgd zou worden. Maar tot op heden niets ontvangen. Diverse keren contact gehad maar ook geen succes
Beste Wim, Vervelend dat uw bestelling aanvankelijk niet op tijd is bezorgd. Wij hebben uw situatie inmiddels opgelost en de levering succesvol verzorgd. Fijn dat het nu is opgelost en dat u uw bestelling heeft ontvangen. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75 (op werkdagen 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Smiddags bestellen.de volgende ochtend al thuis.wat een Super team.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en service. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Toevallig kabelshop ontdekt en sindsdien mijn favoriete webwinkel. Snelle levering, duidelijke website, goede info en goede communicatie!
Beste Romy, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat Kabelshop uw favoriete webwinkel is geworden en dat u tevreden bent over de snelle levering, duidelijke website, goede informatie en communicatie. Wij helpen u graag opnieuw bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snel geleverd goed verpakt en compleet geleverd.
Beste Henny, Dank u wel voor uw positieve review! Fijn dat uw bestelling snel, goed verpakt en compleet geleverd is. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Verlichting zat idd in de doos. Onderkant van de doos zat een scheur, en dat hebben ze de batterijen uit gehaald schijnbaar. Dus nu week de verlichting binnen maar niet de batterijen. Kunnen jullie weinig aan doen. Zal de vervoerder misschien geweest zijn
Beste Sandra, Dank u wel voor uw feedback. Vervelend dat de batterijen bij de levering ontbraken, waarschijnlijk veroorzaakt door schade aan de verpakking tijdens het transport. Helaas kunnen wij daar weinig aan doen, maar wij begrijpen dat dit vervelend is. Mocht u vragen hebben over een passende oplossing, dan kunt u ons altijd bereiken via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kabeltje werkt, jammer dat PostNL de tijd genomen heeft
Beste Ruud, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat het kabeltje naar wens werkt en dat u tevreden bent over onze service, ondanks de vertraging bij de bezorgdienst. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Altijd snelle levering en service! Door de drukte bij de pakket bezorgers had ik nog geen ontvangstbevestiging gekregen van een niet nader te noemen bezorgdienst. Gemaild met kabelshop en mega snel een reactie dat ze er achter aan ging! Eindgoed al goed, product optijd binnen voor de goed heiligman! Tevens altijd scherp geprijst en mooie aanbiedingen
Beste R, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en service, en dat alles op tijd binnenkwam voor de goedheiligman. We waarderen uw vertrouwen in onze scherpe prijzen en aanbiedingen zeer. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle verzending en levering top !
Beste Godelieve, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de verzending en levering snel en naar wens zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Soms een kabeltje of 2 nodig, nu ook weer, en kabelshop heeft ze en ik heb ze de volgende dag ook in huis, en dat voor een prima prijs kwaliteit, aanrader dus.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat u snel de kabels in huis had en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Gewoon zoals op de site
Op 1-12 besteld en nu (5-12) heb ik nog steeds geen bezorgdatum beschikbaar. Lijkt alsof de bestelling ergens is blijven steken.
Beste Tanja, Dank voor uw bericht. Vervelend dat u aanvankelijk nog geen bezorgdatum had. Wij hebben inmiddels een nazending verzorgd en geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar u was helaas niet bereikbaar. Wij hopen dat uw bestelling nu naar wens is ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75 (op werkdagen 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Enkele malen iets besteld on line, altijd goede prijsverhouding, prima producten, snelle service, Top!!!!
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire