Snelle levering. Ruime keuze en goede produkten

onverwacht en zeer voordelig

Op zoek naar een effectieve mierenplaag oplossing, deze gevonden in dit product, zeer onderwacht bij Kabelshop en nog zeer voordelig ook. Daarbovenop nog eens een supersnelle levering, altijd welkom bij een mierenplaag !!

Snelle levering ,en wat ik bestelde voor muizen werkt echt heel erg goed .in 1 dag tijd al 2 muizen gevonden

Doen het beter dan ze beloven.

Op zondag 02-07-2023 een bestelling geplaatst, levertijd 2-3 werkdagen. Het artikel werd netjes en buiten verwachting op maandag 03-07-2023 al geleverd. Dus, "Beter dan ze beloven"

Top,

S avond om 22.00 uur besteld en echt de andere ochtend in huis. Keurig verpakt en afgeleverd. Geen verzendkosten.

Betaalbaar en snel

De volgende dag in huis.

Perfect service, snelle levering

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Is erg goed

Snelle levering. Hoop dat jullie in de toekomst ook een winkel gaan openen

Slecht

Heb solar led lampjes gekocht. Bij ontvangst deden er 2 lampjes niet. Na email contact kreeg ik nog een set waarvan 3 het niet deden. In mail stond leuk, geef ons aan als het niet werkt. Heb dit 3 tot 4 keer moeten doen en nog steeds geen antwoord. Slechte service en dit noemen ze klantenservice.

Snel geleverd, product zoals beschreven.

Prima, maar de belofte 'morgen in huis' klopt niet.

Mooie prijzen, een ruim aanbod. Helaas klopt de belofte "Op werkdagen voor 23.59 uur besteld? morgen in huis!" niet. Mijn pakketjes duurde circa 3 werkdagen voordat het was bezorgd.

corecte en snelle service

veel producten zeer veel keuze

Producten snel geleverd en duidelijke communicatie via mail

Snel en uitgebreide keuze

Op zoek naar een bestrijdingsmiddel dat bijna nergens meer te vinden is had Kabelshop het wel. Snel geleverd en het werkt prima.

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering, goed materiaal en niet te duur!

Ik had nog nooit van "kabelshop" gehoord. Ik was op zoek naar een bepaald artikel en kabelshop was het goedkoopste, en had de kleur die ik zocht, even op de site gekeken en heb diverse spullen besteld, de levering was zoals beloofd. Ik heb diverse mensen verteld dat ze eens op de site moesten kijken! Ik ben iig zeer tevreden en zal zeker meer bestellen!! DANK HIERVOOR

In de avond besteld, in de morgen al bezorgd. Ook de prijs was goedkoper dan bij b.v. Bol.com

Snel verzonden

Makkelijk bestellen en de andere dag al binnen Netjes verpakt. En ook nog eens goedkoper dan bij ander bedrijf. Dus ik ben zeer tevreden.

Prima producten snelle levering

Zie titel

Goede prijs en snelle levering

Ik was op zoek naar wat kabels voor de iPhone en naar een bewegingssensor en die hadden ze allebei op voorraad. De volgende dag al in huis, netjes verpakt.

Een bedrijf die na komt wat ze beloven

Ik kreeg mijn bestelling netjes op tijd. En voor een prijs die kan concureren met andere bedrijven

Peddels precies zoals verwacht

Prijs en kwaliteit in goede verhouding. Goede levering

Prima product en niet te duur. Ik ben heel tevreden

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire