snel en gored

Website goed en duidelijk ook bij vragen een duidelijke terugkoppeling

Wat een nep apparaten, totale onzin!

Het zou muizen moeten verjagen de Muizen- en rattenverjager | KB Home Defense | 130m² (Elektromagnetisch) en dat voor slechts 18,95 per stuk. Trap er niet in! De meest grote onzin apparaten. Werkt totaal niet

Snel en goed verpakte zending. Alleen bij de rugsproeier miste ik de montage beschrijving

Waar voor je geld

Prima spullen voor een mooie prijs.

Slechte kwaliteit, slechte service

Een douchegordijn besteld waarvan de stof uit de naden pluist. Het douchegordijn van de Action is nog beter. Volgens kabelshop is dit de kwaliteit die je van ze kan verwachten en retourneren op eigen kosten.

Makkelijk bestellen, makkelijk ontvangen

Bestelling gedaan via de website (plantenkasje, ledlampjes). Proces is makkelijk, betaling gaat makkelijk. Volgende dag al via PostNL pakje ontvangen. Goed verpakt, goede kwaliteit materiaal. Tevreden en aan te raden!!

Perfect.

Vriendelijke medewerkers en vandaag besteld, morgen in huis zoals afgesproken.

Erg goed!

Overzichtelijke webshop met schappelijke prijzen. Mijn aankopen zijn volledig en snel bezorgd. De aangekochte artikelen voldoen volledig aan de verwachting.

Snel

Snel en correct gelverd.

Snel en goed verpakt geleverd, ga vaker bij jullie bestelle.

GOED en SNEL>

Het produkt is prima en de prijs is ook in orde, En verder een snelle levering, Alles goed.

Fantastisch bedrijf en eerlijk

Werd gebeld over een bestelling wat niet goed bleek te zijn ze hebben het weer goed gezet en de volgende dag had ik het spul al binnen . Top bedrijf

Slechte ervaring.

Pakketje is netjes bezorgd. Toen ik het openmaakte zag ik dat de zak met boomschors open was geweest en met plakband was dichtgeplakt. Beetje vreemd. Verwacht geen aangebroken zak. Heb er nog een foto van gemaakt omdat ik er een klacht van wilde maken. Heb ik niet gedaan. De boomschors gebruikt en was verder goed. ( als er belangstelling voor is wil ik de foto alsnog sturen) Met vriendelijke groet, Simon den Boer

Top kwaliteit en op tijd verzonden prima bedrijf

Snelle bevestiging van versturen maar daarna niets

Gisteren voor 20:00 iets besteld dus zou het volgens de website (voor 23:59 besteld morgen in huis) er vandaag moeten zijn. Om 22:00 uur volgde een mailtje dat het product verzonden was met track en trace. Maar toen hield het op. Product is vandaag niet geleverd. Sterker nog DHL wist heel de dag nog helemaal niets van de zending anders dan dat het nummer was aangemeld. En daar blijf je dan voor thuis. Ik bestel namelijk iets omdat ik weet wanneer ik thuis ben zodat men niet voor niets aan de deur staat. Maar dat werkt bij Kabelshop blijkbaar niet zo. Geen info dat het product toch niet zou komen niets noppes nada aan communicatie daarover. Klantenservice is niet bereikbaar. Op de website staat dat je via Facebook contact op kan nemen maar daar krijg je direct dat ze vanwege drukte niet bereikbaar zijn en dat je maar op een andere manier contact op moet nemen. Zet de optie dan gewoon niet op je website.

Kabelshop doet niet wat het belooft.

Kabelshop belooft op haar website dat als op voorraad en besteld voor 0.00 uur dan volgende dag bezorgd. Om 19.32 een bestelling gedaan voor cilindersloten die ik volgende dag nodig had. De volgende ochtend blijk ik geen verzendbevestiging te hebben gehad. Bij contact met het bedrijf krijg ik te horen dat het door drukte helaas niet is gelukt om te verzenden. Pure leugens op de website dus. Ik kan vandaag de klus die ik moet doen niet doen en kan ook weer op zoek naar een andere set sloten en de bestelde terug gaan sturen. Ik heb dus veel tijdsverlies. Dus snel iets nodig? NIET bij Kabelshop.nl bestellen!

snel veilig en blij met me aankoop

top

snelle service

Goede service.

Had het verkeerde artikel besteld en moest het retour sturen.Alles goed geregeld via de mail en ook de terugbetaling wordt afgehandeld.Prima service hoor.

Goede prijs snelle en correcte levering

Goede prijs snelle en correcte levering

Vlotten levering

Nvt

zeer snelle levering het gewenste product ontvangen zeer tevreden!

zeer snelle levering het juiste product ontvangen zeer tevreden ook de kwaliteit is erg goed

Zeer snelle en correcte levering.

Goed verpakt, met keurige factuur bijgesloten. Gewoon super geleverd. Hier ga ik vast vaker bestellen.

Bestelling netjes op tijd en netjes verpakt

Gemakkelijk besteld, netjes op tijd en verpakt geleverd. Dankuwel.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire