product super goed en snel geleverd

Wat kabelshop zelf vemeld maken ze ook waar. Producten netjes verstuurd, zodanig dat deze ook niet werden beschadigd. Snelle levering en de goedkoopste prijs en dit precies wat ik verwacht. Kabelshop is dus betrouwbaar, goedkoop en snel. Top.

snel, adequaat en meer dan vertrouwenwekkend

De servicegerichte wijze waarop kabelshop.nl reageerde toen bleek dat ik niet ontvangen had wat ik had besteld, heb ik niet eerder ervaren bij een aankoop via het web en ik webwinkel heel wat af. Klasse. En dat bij een artikel met een waarde van minder dan €10. De snelheid waarmee een en ander geregeld is, is ook boven verwachting. Dank!

Snel en betrouwbaar

Diverse artikelen besteld en ze werden in één doos de geleverd.

Eerste keer spannend ben 83 jaar maar prima gelukt

Bestelt, kijken hoe lang het mee gaat.

Snel en goed

Snel ontvangen na bestelling en van goede kwaliteit.

geweldig

geen problemen ik ben tevreeden

Alles perfect.

Alles snel en netjes geleverd, niks op aan te merken.

Snel verzonden

Snel verzonden nette prijs moet het product nog op gaan hangen dus kan daar nog niks over zeggen

Snelle levering, goede produkten

Heel tevreden

Voor mij een nieuwe winkel maar zeker een aanrader

Hele snelle afhandeling van mijn bestelling, ik adviseer om via Ideal te betalen. Deze winkel is zeer betrouwbaar. Goede kwaliteit van de artikelen en prijstechnisch ook interessant. Nogmaals bedankt.

Geheel tevreden

Gewoon toppie

Keurig

Precies op tijd geleverd, en het product is exact wat we zochten.

Producten prima, maar niet op mijn verzoek verstuurd

Producten prima Wilde alleen dat het niet op vrijdag verstuurd zou worden omdat er op zaterdag niemand aanwezig was. En toen is het toch op vrijdag verstuurd.

Verrassend goed.

Googelend naar bepaalde spullen kwam ook de Kabelshop regelmatig voorbij met hun assortiment. Deze keer toch daar maar eens een bestelling geplaatst. En.... Prima afgehandeld: bevestiging, betaling, goed verpakt, het juiste artikel en snel en volgens toezegging geleverd. Hetzelfde artikel werd tegen meer dan 1,5x de prijs van de Kabelshop aangetroffen op site van een grote bouwmarkt. De Kabelshop wordt voor mij een blijvertje!

Ging perfect vandaag besteld morgen in huis en super kwaliteit een echte aanrader

Makkelijk en snel besteld en de volgende dag netjes in huis een echte aanrader dus.

Goede service snel geleverd ga vaker bij jullie kopen

Goed en snel

Goede spullen voor goede prijs ben tevreden

Snel, helder en duidelijk

Mijn ervaring met Kabelshop is zéér positief, de site is duidelijk en helder. Verder hebben ze netjes en snel gezorgd voor een goede en juiste levering, ook het product voldoet volledig aan de verwachte omschrijving. Zou Kabelshop zeker bij anderen aanbevelen.

Geweldig!

Ik was op zoek naar een adapter voor een speaker. Ik had een gevonden maar twijfelde of het de juiste was. Contact opgenomen met jullie en uit jullie zelf de juiste voor mij gezocht. Ik meen dat ze Ilse heet? En de adapter werd ook nog supersnel geleverd

Alweer gewoon goed!

Goed verpakt en geleverd conform afspraak!

Snelle bestelling, snelle levering, duidelijk communicatie via de email

duidelijk en zeer snel

doet wat het beloofd

Goed Bedrijf

Snelle levering,komt afspraken na.

Duidelijke website...alle gegevens die nodig zijn staan duidelijk aangegeven, zodat een leek precies weet wat de juiste kabel is...super snelle verzending....en keurig stevig verpakt...een dikke 10 waard.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire