Ik bestel en betaal voor een intercom installatie en ontvang een boekdrukker in een enveloppe. Op de pakbon staat wel het juiste artikel. Erg jammer dit want had al een afspraak staan bij mijn klant. Vandaag ( 8 maart ) op verzoek van jullie, een foto gestuurd van het artikel en de pakbon en de enveloppe. Helaas nog niets gehoord. Had het mooi gevonden als gelijk het juiste artikel verstuurd had geworden. Ik ben benieuwd…
Gewoon goed!
Zelfs op zondag verstuurd , perfect.
Bestelling snel en goed geleverd
Prima verwerkt
Eerst klein probleem met de deurbel die ik besteld heb na contact erover gehad is het super opgelost echt een super bedrijf zal het echt iedereen aanraden
snelle levering en best betaalbaar, niet alles is goedkoop maar er is werkelijk van alles te koop.
Had een stel HDMI kabels besteld, waarvan er eentje niet naar behoren werkte. Contact opgenomen en direct een nieuw/vervangend exemplaar opgestuurd gekregen. Goed begeleid in de uiteindelijke financiële afhandeling. Zeer tevreden over de klantgerichtheid en het meedenken in oplossingen.
Product was nergens goedkoper te vinden, makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Ik ben dus helemaal tevreden en zal hier weer bestellen.
Kabelshop-pakket was bij het afhaalpunt door en door nat aangekomen. De inhoud was voor een deel goed bruikbaar een ander deel is per direct door Kabelshop geheel gratis vervangen! Dat is Top Service! Hartelijk dank daarvoor!
Alle producten die ik nodig had om een netwerkje op te zetten waren bij Kabelshop.nl aanwezig voor een goeie prijs. Binnen 20 uur had ik alles in huis!
Snel geleverd, duidelijke product omschrijving en goede kwaliteit producten
Alleen ben ik niet zo gecharmeerd van DHL maar daar kunt u niks aan doen
in een woord perfect
Het was allemaal duidelijk en de aflevering was ook prima.
Betreft bestelling 1967676 ad € 54,10 van 1 maart met verzendcode: 3SKAB023530601 Klantnummer: 1221045 Geachte mevrouw/heer. Deze zending is 1 maart besteld en niet geleverd. Gisteren 2 maart heb ik van DHL 2x keer een mail van bezorging gekregen ( 10-15 uur) en (16.30-18.00 uur). Plotseling bleek deze bezorging verhinderd. Daarna niets meer gehoord van DHL! Amateuristisch! Vanmiddag 3 maart gesproken met twee van uw medewerkers en probleem voorgelegd. Er is door u onderzoek aangevraagd zonder echte uitkomst. Net om 17.30 zelf met DHL gesproken met en medewerker en gehoord dat de zending beschadigd is en retour gaat. Men deelt mede dat u dit ook kunt zien en ik een nieuwe zending kan ontvangen. Helaas heb ik vanmiddag uw medewerker al voorgesteld om een nieuwe zending te sturen, maar dat wilde u nog niet. Ben zeer teleurgesteld aangezien ik de spullen woensdag mee naar Duitsland mee moet nemen voor gebruik. Kunt u maandagmorgen meteen een nieuwe zending versturen met Post.nl , die zeker uiterlijk dinsdag 7 maart bezorgd wordt anders heeft het geen zin meer. Ben zeer teleurgesteld over het verloop en uw afhandeling. U had net als ik zelf voor mij de oorzaak kunnen achterhalen bij DHL en meteen een nieuwe zending heden vrijdag 3 maart alsnog kunnen opsturen Dit is geen goede start van een nieuwe zakelijke relatie. ArtCommunication Peter Debets 0652616990
Beste Peter Debets, Dank voor uw beoordeling en vervelend dat uw verzending is vertraagd. Wij zien dat de klantenservice contact met u heeft opgenomen en dat de situatie is opgelost voor u. De meldingen vanuit DHL hebben helaas geen indicatie gegeven dat de verzending beschadigd zou zijn, hiervoor wachten wij op terugkoppeling uit het onderzoek om te voorkomen dat u de artikelen dubbel ontvangt, Wij raden u verder aan om geen persoonsgegevens te delen in de beoordeling. Wij zijn blij dat u op tijd bent voorzien van uw artikelen en verwelkomen u graag terug bij uw volgende online aankopen. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Recensione originale
Een eerste bestelling heb ik geplaatst. Omdat ik het bedrijf niet ken heb ik gekozen voor de optie betaling na levering. Het bedrijf geeft op de website aan dat het mogelijk is dat daarover overleg kan worden gevoerd. Dat gebeurde telefonisch waarbij aangegeven werd dat, omdat het een eerste bestelling betreft, betaling na levering niet mogelijk is, desgevraagd zonder enige andere motivering. Naar mijn mening is de informatie op de website op dit punt dus misleiend. NB Ik heb opgemerkt dat het ook mijn eerste ervaring zou zijn met het bedrijf, en dat juist daarom ik voor die optie heb gekozen.
Beste Aad, Dank voor uw beoordeling en jammer om te vernemen dat u het idee heeft foutief geïnformeerd te zijn. Wij zien dat de de klantenservice contact met u heeft opgenomen om u van de uitleg te voorzien en u tijdig te informeren. Met het achteraf betalen houden wij rekening met verschillende omstandigheden en kan het zijn dat deze betaalwijze wordt omgezet naar een vooruitbetaling. Wij voorzien u natuurlijk graag van de gewenste artikelen en mochten wij u hiermee verder van dienst kunnen zijn, neem dan contact op met de klantenservice. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
de levering was op tijd vorige dag besteld de volgende dag in huis dat gaat hier wel op
Verwachte kwaliteit die ik hoopte te krijgen voldeed. Ik kreeg het product super snel geleverd. Het bestellen ging simpel door de duidelijke website.
Helemaal goed. Gemakkelijk bestellen en snel in huis.
I received the delivery as promised on the next day. Unfortunately, I ordered the wrong product and had to send it back. I was able to reach the customer support easily and had the money back very fast.
's avonds besteld, andere dag geleverd.
Snel bezorgd en voorwerk gedaan dus goed product
Snel makkelijk Helemaal goed
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire