Snelle levering en goede kwaliteit

Super service en kwaliteit

Prima artikelen Super snel geleverd Goede prijs !!

top

top

Super snelle levering.

Supper snelle levering

Perfect zoals altijd

heel erg goed

Overzichtelijk website. Producten gemakkelijk te bestellen en ....... heel belangrijk goede service en nazorg. Chapeau

Verassend

Ik heb 2 lichtsnoeren besteld. Waarvan één een kabel met lampjes voor buiten die je gezellig boven allerlei terassen ziet hangen. Er was alleen niet op de website terug te vinden dat het om een diameter van 8cm ging en op de foto was dit ook niet te zien. Ik was dus verrast met de(te) grote bollen. Kabelshop.nl heeft keurig via de mail voor mij uitgezocht welke dan wel kleiner zijn. Maar mijn partner had de doos al voor iets anders gebruikt waardoor ik ze niet meer om kan ruilen. Nu heb ik eigenlijk lampjes die ik niet wilde:/ omdat de informatie niet te op de site stond. De andere lampionnen slinger is erg leuk. En de verzending was heel snel. Top

goed geregeld ook op tijd binnen

online bestelling direkt verwerkt en verzonden

zeer snelle levering

uiterst tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

prima geleverd.

Jammer dat mijn IP adres geregistreerd wordt. Als ik dit niet wil kan ik geen beoordeling inzenden. Dit begrijp ik echt niet.

Top geregeld!

Goede productinfo, snel geleverd. Niks op aan te merken.

Weet je het niet? Vraag ze dan!

Als je niet precies weet wat voor kabel je het beste kan kopen, stel ze die vraag en dan krijg je een prima advies! De kabels zijn goedkoop, het bestelproces easy en het wordt snel verzonden.

Snelle levering. Goede warmtebron qua prijs en kwaliteit verhouding

Elektrische kachel is licht en klein van formaat makkelijk om op de grond /tafel of elders te plaatsen. Ook qua dessin past het in elk interieur ook fijn dat je de kachel in wit of zwart kan kopen. Geweldige warmtebron hoef zelfs de verwarming niet aan te doen. Makkelijk in gebruik en woonkamer wordt goed verwarmd. Heb ook het verbruik opgezocht ; € 0,32 cent per uur. Boven mijn verwachting verwarmt het prima mijn woonkamer van 20 vierkante meter. Heb deze warmtebron op een planchet geplaatst achter de bank duidelijk zichtbaar zodat deze vrij staat. Drie standen is perfect, heb 2000 watt nog niet nodig gehad zet hem op 1250 watt en mijn woonkamer wordt prima verwarmt de thermostaat geeft dan 19 tot 20 graden aan afhankelijk van buitentemperatuur. Kan deze elektrische kachel dan ook aanbevelen en zeker voor de prijs van amper € 30 goede gas en elektriciteit besparing.

Top, duidelijke website met duidelijke uitleg van de producten makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijke site

mooi, handig en licht

Een fijne waterkoker, licht van gewicht en makkelijk met schenken

Top product, top service!

Top product, snel geleverd, top service!

Prima bedrijf

Zeer snelle levering. Top, een aanrader.

Snel het juiste bezorgd.

Ik kwam snel bij Kabelshop terecht toen ik naar het door mij gewenste product zocht. Vervolgens werd het supersnel bezorgd

snel geleverd en prima goed

het is sneller geleverd dan ik had aangegeven dit is de beste levertijd dat ik tot nu toe tegen ben gekomen met bestellen

Dik in orde

Besteling snel ontvangen. Alles zoals afgebeeld en omgeschreven.

Ze verkopen hier werkelijk van alles.

Jammer dat er zoveel moeite gedaan moet worden bij het retourneren.

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering en de prijs is goed.

Bestelling snel en netjes afgeleverd

Netjes vlot duidelijke website

Geen verdere opmerkingen

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire