Ruim assortiment en kwaliteit voor een redelijke prijs

Ruim assortiment en een redelijke prijs. kwalitatief goede artikelen Klantenservice reageert snel op vragen over een artikel. Snelle bezorging in een stevige verpakking. Diverse betalingsmogelijkheden waardoor er altijd wel een geschikte manier is om te betalen.

Product voldoet aan beschrijving en werd snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Grote webshop en goede prijzen, meerdere dingen besteld en zo zonder verzendkosten alles snel en netjes in huis

Alles was duidelijk en snel geregeld ook super informatie over terugsturen oude apparaat

Heldere website en snelle levering

vijf sterren, uitstekende service

Besteld, snel geleverd, goed product

slecht

Heb batterij besteld waarvoor 3.95 bestelkosten zijn berekend. Helaas is de batterij niet goed. Dus retour. Vervolgens moest er 3.05 betaald worden voor retourzending. Al met al 7 euro betaald voor iets dat 8.95 heeft gekost. M. Oudijk

Een goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

De geplaatste bestelling is vlot geregeld en afgehandeld en de geleverde producten voldoen aan de verwachtingen. Helemaal top.

Perfecte en snelle levering

Savonds besteld en smiddags in huis. En 34% goedkoper dan concurrentie…

Tevreden

De informatie was prima en daarna bestelling geplaatst en op tijd afgeleverd.

Gemakkelijke bestelling en snelle bestelling

Prima eerste ervaring

Netjes afgehandeld en bezorgt , Fijne kabeltjes !

top geweldig

voor het eerst besteld en ze komen hun afspraken na over de verzending gewoon top zal zeker vaker gaan bestellen als ik kabels nodig heb

Slechte communicatie

Beste Ik heb een stripper binnengekregen die messenblok je mist. Klacht ingestuurd, tot op heden niets vernomen.

Snel geleverd en prima product

Bestelling voldoet aan de verwachtingen, is netjes verpakt en was binnen een dag geleverd. Communicatie was helder en duidelijk, factuur ontvangen. Uitstekende webshop.

Goeie service

Zeer snelle levering en goed verpakt product

Niets dan lof!

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

Prima afgehandeld

Afspraken worden nagekomen

Mijn ervaring is dat het pakket optijd geleverd en zeer goed verpakt was , wij zijn heel gelukkig met onze aankoop bij jullie.

Duidelijk assortiment, verzorgd ingepakt en snelle service.

Netjes verpakt en goede kwaliteit en de bezorger kwam al in begin van bezorgtijd. Kon niet beter. Goed verzorgd. Het

Echt wat je tegenwoordig mag verwachten van goede service

We willen tegenwoordig goed geïnformeerd zijn, betaalbare producten en snelle levering. Dit alles heeft Kabelshop goed begrepen en bij mijn bestelling erg goed waargemaakt.

Supersnelle levering

Op zondag rond 12:00 uur besteld. Maandag om 11:00 in huis! Top!

Problemen zijn er om opgelost te worden.

Alhoewel het facturerings- en leveringsproces niet soepel verliep toch erg tevreden over de oplossing die hiervoor is geboden. Producten zijn zeer goed omschreven en en geeft duidelijk aan welke kwaliteit je koopt. Dus zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Assortiment is erg breed, wat weer scheelt qua kosten als u bij meerdere webshops zou moeten bestellen.

ONZIN

Wat een onzin dit! Jullie pakken een pakket in en dat wordt verzonden. Ik ontvang het product en dan willen jullie weten hoe jullie het hebben gedaan. Product is aangekomen en jullie hebben verder niets meer gehoord. Dan is het goed lijkt mij. Mijn advies is STOP met deze onzin. Hark zelf de data bij elkaar waar uit blijkt hoe jullie het doen. Dit is klantjes lastig vallen. Ik heb inmiddels 3 e-mails van jullie ontvangen of ik aub wil doorgeven hoe jullie het gedaan hebben. WOW. Kortom: belachelijk slechte web-winkel. En dat ontstaat door deze vorm van terreur.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Vriendelijk aan de telefoon

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK

294720875

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire