Supersnelle levering

Kabelshop.nl heeft een ruim assortiment en een supersnelle levering binnen de 24u was telkens het pakje daar. Prima verpakking en prima items. Bedankt.

Gewoon superservice, snelle levering

Erg klantvriendelijk

Top levering

Als je als website in deze drukke Black Friday en Sinterklaas periode binnen 1 dag kan leveren, ben je een top zaak en heb je je zaakjes prima voor elkaar.

Produkten zijn van goede kwaliteit

Geen enkele reactie

Nadat ik ze gemaild heb met een vraag is er geen enkele reactie gekomen!

Snelle Levering en een mooi product alles zeker naar wens.

Zoals toegezegd op de juiste tijdstip geleverd.

Snel met bestellen en ophalen ook geen probleem, alleen nu nog de tv-lift in elkaar zetten.

Supere Firma

Zeer goede kwaliteit en zeeeeer snelle verzending. En dat voor de lage prijs.

Zeer snelle levering en goede info

Snelle levering en kabels van prima kwaliteit

Kabels snel geleverd en de kabels zijn van een prima kwaliteit.

Uitstekend!

Snelle levering, niet duur, goed product

Snel en correct geleverd.

Speciale Apple kabel en specifiek plakband besteld. De volgende dag geleverd. Klasse!

Prima services en goede uitleg website

TOP

Perfecte shop

Koop hier bijna al mijn kabels ..omdat er veel keus is ...en zeker niet duur ...makkelijk bestellen en betalen ...snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending ...enigste is dat de bezorging via DHL niet te best is ...verpakking gescheurd en lijkt open gemaakt te zijn ...gelukkig inhoud wel aanwezig ...ook belt DHL niet aan ..gooit het zo voor de deur ..heb al klacht ingediend bij DHL ... Maar de kabelshop kan hier ook niets aan doen ...die werken perfect .

Punktueel

Heel snelle bezorging, goed verpakt en product van prima kwaliteit. Fijn zo'n adres waar je met een gerust hart kunt bestellen.

Eind goed al goed.

Kerstkrans werkte niet, heel snel een nieuwe gekregen en de oude met antwoordnummer terug gestuurd.

Alles prima geregeld

Duidelijke omschrijving, mooie producten en snelle levering.

Geen reactie op retouraanvraag

Ik heb een zending ontvangen, maar wil het terugsturen. Ik heb een email gestuurd, maar heb tot nu toe nog geen reactie gehad.

Geadviseerde kabel past niet!

Helaas past de geadviseerde kabel niet tussen mijn dvd en tv. Dus hij moest retour helaas. Ik had me niet gerealiseerd dat retour kosten voor mijn rekening waren. Eerdere contacten waren prima hoor! Ik weet niet wat ik aan moet vinken. Dit is ter informatie maar niet voor aanbeveling of niet.

Slecht

Donderdag besteld nog niets ontvangen

Waardeloze troep

Ik dacht ik ga eens bij een serieuze zaak/winkel kopen, Een "Zaklamp" van 12,25 (+verz.kost.= € 17,20)daar had ik toch spijt van want ik denk dat Temu of Ali een nog betere kwaliteit hebben, ik kreeg zo'n hard plastik ding thuis (een soort kinderspeelgoed) batterijen erin gedaan en als je dan weer afsluit met de draaikop , doet hij het niet ..wel als je hem weer losdraait, wat een prul materiaal, voortaan beter chinese troep kopen (gratis verzending), dan weet ik het zeker dat ik rommel krijg maar toch niet van KABEL SHOP....Nooit meer

Hij werd snel geleverd maar het is de verkeerde kabel.

Ik heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord gekregen . Deze kabel past op een Samsung telefoon maar niet op de Apple.

Leuke site en snel geleverd

Ik had het artikel snel en eenvoudig gevonden voor een leuke prijs En top geleverd de volgende dag. Goed verpakt en ben zeer tevreden

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!