Dubbele deurbel besteld voor mijn vader die slechthorend is. Werd de volgende dag reeds geleverd en is inmiddels geïnstalleerd. Goede prijs en snelle levering.
Na wat vervelende communicatie problemen is alles toch goed gekomen. De levering was dat wel gelukt op 1 dag. Vriendelijk personeel.
Pakket was in eerste instantie niet verzonden, bleek nog in het magazijn te staan. Is na telefoontje met klantenservice alsnog verzonden.
altijd de geleverde materialen goed verpakt en snel geleverd
Duidelijke webshop, mega snelle verzending en goeie prijzen. Alles helemaal top!
Altijd juiste en goed product ontvangen
Snel en duidelijk te bestellen via de site. Vlotte levering. Prima prijs. Goed product.
betrouwbaar bedrijf en inderdaad snel geregeld een ding pakket was open.
Al meerdere keren wat besteld, vooral netwerk kabels en netwerkdozen. Snelle verzending en producten werken goed!
Een buurvrouw kocht een nieuwe koptelefoon om aan te sluiten op haar TV en vroeg mij of ik dat voor haar kon aansluiten. Toen bleek dat haar TV qua geluid uitgang een glasvezel aansluiting had. Die had haar nieuwe koptelefoon niet. Ik vroeg aan Kabelshop hoe ik dat voor haar zou kunnen oplossen. Kreeg prima tips en vroeg Kabelshop om mij een setje toe te zenden. converter, kabeltjes e.d. Ik ontving dit supersnel per post en binnen een kwartier had ik e.e.a. aangesloten en het werkte. Buurvrouw blij, ik blij, dank aan Kabelshop
Na mijn bericht over een lekke jerrycan werd snel door kabelshop.nl contact opgenomen een een andere jerrycan toegstuurd. Een snelle en adequate reactie die lovensprijzig is.
Beste Willem, Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons dat u in eerste instantie geen reactie op uw e-mail heeft ontvangen; dat had niet mogen gebeuren. Zoals inmiddels telefonisch met u is besproken, is de situatie opgelost en afgerond. Fijn dat we dit alsnog samen hebben kunnen oppakken. Desondanks begrijpen wij dat de communicatie voor u onvoldoende is geweest en dat nemen wij serieus. Wij streven er dagelijks naar om onze klanten te voorzien van een goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en specialistische service. In dit geval zijn wij daarin niet geweest waar u ons op mag aanspreken, en daarvoor bieden wij onze excuses aan. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Abel Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Helaas nog geen recte gehad op mijn e-mail hierover
vlotte levering
Mike en tarek hebben elke keer mijn email beantwoordt en mijn prima geholpen dankjewel vakmensen adapter en hdmi kabel gaan mee naar hongarije groet pb
Alles klopt vanaf bestellen tot afleveren.
Bij het ophalen van het pakket bleek dat de verpakking gescheurd was en moeilijk was te vervoeren.
Beste Arnold. Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat bij het ophalen van uw pakket bleek dat de verpakking gescheurd was en het pakket daardoor lastig te vervoeren was. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben geprobeerd hierover telefonisch contact met u op te nemen om dit direct met u te bespreken. Om het ongemak te compenseren, hebben wij u inmiddels een tegemoetkoming in de vorm van gratis bezorging aangeboden. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en specialistische service. In dit geval is de verpakking helaas niet geweest wat u van ons mag verwachten en dat nemen wij serieus. Mocht u dit alsnog verder willen bespreken of aanvullende vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 en helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Abel Kabelshop.nl
Heel snel in huis en ook nog eens precies die die ik moest hebben, en? Niet te duur dus dikke pluim!
Retourformulier ingevuld, met beweerd binnen 5 werkdagen bericht te ontvangen. Vandaag de vijfde dag. GEEN ENKELE REACTIE ONTVANGEN , JE BELT NAAR DIT VAGE BEDRIJF. Inmiddels 5 minuut en aan de bel, geen reactie!!!!!!
Beste Arie, Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet is verlopen zoals u had mogen verwachten. Wij begrijpen dat het frustrerend is om te wachten op een reactie en wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Het lijkt erop dat uw bestelling via Coolblue verkeerd is doorverwezen, wat heeft geleid tot verwarring over het juiste artikel. Wij willen graag samen met u in contact komen om ervoor te zorgen dat u het juiste product ontvangt. Voor vragen of een snelle afhandeling kunt u ons bereiken via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Bij Kabelshop.nl streven wij altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en specialistische service, en wij vinden het belangrijk dat dit in uw ervaring ook tot uiting komt. Wij hopen dat wij dit snel samen met u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Abel Kabelshop.nl
Kabels besteld en de volgende dag al in huis
Via Cool blue een link doorgestuurd gekregen voor een kabel, deze link verwees naar deze firma. Kreeg de verkeerde toegezonden. Retouraanvraag ingediend, gewacht, geen reactie. Opnieuw een mail, met een herinnering gestuurd, geen reactie. Zelf diverse juiste kabels uitzocht, ter verificatie gevraagd of ik dat juist had beoordeeld, GEEN ENKELE REACTIE TERUG ONTVANGEN!
Na een bestelling geplaatst te hebben en in de webshop te hebben betaald via iDeal, wordt ik nu al weken bestookt met dreig emails dat ik de factuur niet betaald heb. WTF! Ik heb betaald met iDeal. Bedrijf heeft zijn boekhouding dus NIET op orde. Belastingdienst leest u mee?? Bestel hier nooit mer wat.
Beste Robert, Dank u wel voor uw bericht en feedback. Het spijt ons te horen dat u onterecht betalingsherinneringen heeft ontvangen nadat u uw bestelling via iDeal heeft betaald. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren en wij begrijpen dat dit vervelend en frustrerend voor u is. Wij werken altijd hard aan een goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en specialistische service, maar in dit geval is onze administratie helaas niet vlekkeloos verlopen. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan. Omdat wij uw gegevens in dit bericht niet kunnen terugvinden, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00), zodat wij dit direct kunnen controleren en oplossen. Wij hopen dat wij dit snel naar tevredenheid kunnen afronden. Met vriendelijke groet, Abel Kabelshop.nl
Producten makkelijk te vinden. Heldere productomschrijving- en uitleg. Prijzen zijn ok. Verzending via DHL ook prima.
De bestelde artikelen waren zeer snel geleverd. Helaas voldeed 1 artikel niet aan de verwachting (stuk). Een mail richting klantenservice was voldoende om dit probleem op te lossen. Na een dag nieuw exemplaar geleverd. Top service!!
Beste Kabelshop. Ik heb een Bestway luchtbed besteld dat inderdaad binnen 24 uur is afgeleverd. Echter dit luchtbed bleek lek. Het liep na 2 uur al leeg en na wederom oppompen weer naar 2 uur leeg. Ik heb hiervan de volgende dag meteen melding gemaakt en heb hierop vervolgens geen reactie meer gehad. Dit doet mij besluiten nooit meer een bestelling te doen bij kableshop.nl
Beste Gar, Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons dat het Bestway luchtbed niet naar wens was en dat u geen adequate opvolging heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen en hebben daarnaast op 20-01 een e-mail gestuurd om het probleem op te lossen. Het lijkt erop dat er wellicht iets is misgegaan in de communicatie. Wij komen graag samen met u in contact om te zorgen dat u het juiste artikel ontvangt. Bij Kabelshop.nl streven wij altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en specialistische service. Wij hopen dat wij dit alsnog voor u kunnen realiseren. Voor direct contact kunt u ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 0294 72 08 75 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00). Met vriendelijke groet, Abel Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!