Snelle levering, artikel zoals beschreven was
uitstekende kwaliteit en snelle levering
HELAAS WAS HET WIFI NETWERK UIT DE LUCHT DUS BEN IK 3 KEER VOOR NIETS NAAR HET AFLEVERPUNT VAN POST NL GEGAAN. DAT IS EEN ZEEEER VERVELENDE ERVARING !
Snelle levering conform bestelling
Ik kreeg een kabel met een sticker: niet geschikt voor 230v Op de website stond vermeld: kabel geschikt voor lampen Kan gebeuren, maar handel de klacht dan snel af. Gaat om een kabel van een €9
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw bericht. We hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken om uw melding direct met u te bespreken, maar helaas zonder succes. Wat betreft het artikel: op de verpakking staat dat het niet geschikt is voor 230 volt. Deze informatie staat ook vermeld in de producteigenschappen, specificaties en beschrijving op onze website. Het snoer is geschikt voor laagspanningstoepassingen tot 42 volt, waardoor het niet gebruikt kan worden voor lampen die op netspanning (230v) werken. We begrijpen dat dit vervelend voor u is en denken graag met u mee over een passende oplossing. U kunt het artikel kosteloos retourneren, en uiteraard helpen we u graag bij het vinden van de juiste kabel voor uw klus. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00). Wij staan klaar om u verder te helpen. Met vriendelijke groet, Leon – Kabelshop.nl
Ik heb 2 kabeltjes besteld savonds en had ze da volgende dag al in huis. Echt top service!
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u de kabels ’s avonds bestelde en ze de volgende dag al in huis had. Super dat onze snelle service zo goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Mooie kerstverlichting zeker qua kleur. Het werd snel verstuurd. Alleen was de bezorgdienst er niet op zaterdag, pakketje werd pas dinsdag bezorgd.
Beste Regina, Dank u wel voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat de kerstverlichting helemaal naar wens is en dat u tevreden bent over de verzendsnelheid. Jammer dat de bezorgdienst het pakket op zaterdag niet heeft afgeleverd — uw feedback nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle leving van kersballen en optijd voor de klant van mij voor het bedrukken van de kertballen
Beste Erik Jan, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat de kerstballen snel geleverd werden en op tijd binnen waren voor uw klant. Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Goede kwaliteit en snelle levering.
Beste Veronica, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fantastisch dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Makkelijk te vinden producten, goede prijs en snelle levering!
Beste Hans, Dank u wel voor uw geweldige review! Fijn dat u onze producten makkelijk kunt vinden, tevreden bent over de prijs en blij bent met de snelle levering. Dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Alles in perfect.alleen afspraak van de levering klop niet.
Beste André, Dank u wel voor uw beoordeling! Wat goed om te lezen dat alles verder perfect voor u was. Jammer dat de afgesproken levertijd niet helemaal klopte — uw feedback is waardevol en nemen we mee om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
In een tuincentrum in belgie had ik 3 stuks lampen gekocht, helaas 1 ervan laten vallen, bij kabelshop kon ik dezelfde lamp kopen , deze was binnen 1 dag geleverd en let op . in plaats van € 16.98 in belgie € 7.95 bij kabelshop. hier word ik vrolijk van
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn dat u exact dezelfde lamp bij ons kon vinden, en dat ook nog eens voor een veel lagere prijs. En dan ook binnen één dag geleverd — geweldig om te horen dat u hier zo blij van werd. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle levering en prijs kwaliteit. Veel keuze op een overzichtelijke site. Kerstlichtjes besteld aan democratische prijs.
Beste Rudy, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering, de prijs-kwaliteitverhouding en het ruime assortiment. We zijn blij dat de kerstverlichting helemaal naar wens is. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
goede service duidelijk webwinkel en zeker mooie en goede spullen nooit geen klachten erover Dus zeker beveel ik aan
Beste Renate, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service, de duidelijke webwinkel en de goede kwaliteit van onze producten. Geweldig dat u ons aanbeveelt — dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik vond de gezochte kabel snel op de website bij de betaling bleek ik nog een tegoed te hebben deze werd netjes afgetrokken te worden van de factuur! Dus keurig en snel afgehandeld, ik bestelde om 23.45 uur en de bestelling werd de volgende ochtend bezorgd. PERFECT
Bedankt voor uw positieve review, Frank! Wat fijn om te lezen dat u de gezochte kabel snel kon vinden en dat het tegoed correct van de factuur werd afgetrokken. Ook dat uw bestelling binnen zo’n korte tijd werd bezorgd, is natuurlijk uitstekend om te horen. Groetjes, Abel van Kabelshop
Snel gekregen
Bedankt voor uw positieve review, Anne! Goed om te weten dat uw bestelling snel is aangekomen. We streven ernaar om alle bestellingen netjes en vlot te leveren. Groetjes, Abel van Kabelshop
Bij dit bedrijf heb ik 4 opbouwdozen besteld voor aansluiten van UTP-kabels. Twee dagen later had ik de dozen in huis. Het zijn kwalitatief hoogwaardige dozen, die gemakkelijk te monteren zijn, voor een relatief lage prijs.
Bedankt voor uw positieve review, Wilco! Fijn om te horen dat de opbouwdozen van goede kwaliteit waren en makkelijk te monteren. Het is mooi dat de levering snel verliep en dat de prijs u goed beviel. Groetjes, Abel van Kabelshop
Mooie raamstickers, aanrader.
Bedankt voor uw positieve review, HAC Pijl! Wat fijn dat u tevreden bent met de raamstickers en dat de afgesproken levertijd en e-mailinformatie naar wens waren. Groetjes, Abel van Kabelshop
Overzichtelijk, en snelle levering top
Bedankt voor uw positieve review, M! Goed om te horen dat u tevreden bent over de overzichtelijkheid van onze webshop en de snelle levering. We doen er alles aan om dit altijd zo te laten verlopen. Groetjes, Abel van Kabelshop
Twijfelde om iets te kopen, maar met een vriendelijke medewerker, met een mooi aanbod, toch besteld. Erg blij mee. Ook als je op zoek bent naar kabels( ook voor oude apparaten) hebben ze een oplossing!
Bedankt voor uw positieve review, Karin! Fijn dat onze medewerker u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met uw aankoop. Het is mooi om te lezen dat u ook voor oudere apparaten bij ons een oplossing vond. Met vriendelijke groet, Abel van Kabelshop
Enorme collectie kabels op een duidelijke website die dus makkelijk tot een bestelling leiden. Deze wordt prompt en correct uitgevoerd.
Bedankt voor uw positieve review, Loek! Wat fijn dat u de website overzichtelijk vond en dat uw bestelling prompt en correct werd uitgevoerd. We streven altijd naar een soepele bestelervaring. Groetjes, Abel van Kabelshop
Snelle levering, product voldoet aan de verwachting. Redelijke prijs.
Bedankt voor uw positieve review, Remko! Goed om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met de prijs en de snelle levering. Groetjes, Abel van Kabelshop
Super snel uitzoeken betalen . & de volgende dag in huis.
Bedankt voor uw positieve review, Remco! Wat fijn dat u de bestelling snel en gemakkelijk kon plaatsen en dat het de volgende dag al in huis was. Groetjes, Abel van Kabelshop
Spullen netjes en snel geleverd
Bedankt voor uw positieve review, Jent! Goed om te horen dat uw bestelling netjes en snel is geleverd. We streven ernaar om alle klanten een snelle en correcte levering te bieden. Groetjes, Abel van Kabelshop
Goede en snelle service van kabelshop. Communicatie van DHL kan iets beter
Bedankt voor je review, Roy! Onze oprechte excuses dat je bestelling aanvankelijk niet is aangekomen. We hebben contact met je gehad en het probleem inmiddels opgelost; het product is inmiddels geleverd. Fijn dat we dit snel konden rechtzetten en dat je nu alsnog tevreden bent. Bedankt voor je geduld! Groetjes, Abel van Kabelshop
Originele beoordeling
Product nog niet ontvangen.
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!