Alles volgens verwachting
Kwalitatief goed en snel
Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij Kabelshop.nl en ik ben ontzettend tevreden! Het product dat ik heb besteld is van uitstekende kwaliteit, precies zoals beschreven op de website. Wat me vooral opviel was de razendsnelle levering – ik had mijn bestelling al binnen één dag in huis! De website is gebruiksvriendelijk, en het bestelproces verliep soepel. Alles was goed verpakt en in perfecte staat. Ik kan Kabelshop.nl absoluut aanraden voor iedereen die op zoek is naar kabels of andere accessoires. Topservice en kwaliteit!
De bestelling werd snel en keurig verzorgd!
Bedankt voor de positieve review, H.! Wat fijn om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen en dat de bestelling snel en netjes verzorgd werd. We doen ons best om elke bestelling met zorg te verwerken, en het is geweldig dat jij dat zo hebt ervaren. Groetjes, Abel van Kabelshop
Was gemakkelijk en snel te regelen.
Bedankt voor de positieve review, Herman! Goed om te horen dat je de bestelling gemakkelijk kon plaatsen en dat de levering snel en soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat online bestellen bij ons niet alleen snel, maar ook eenvoudig en duidelijk is. Groetjes, Abel van Kabelshop
Snelle service, goede kwaliteit
Bedankt voor de positieve review, Piet! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de producten. We doen er alles aan om topkwaliteit te leveren, en het is mooi om te lezen dat dit bij jou ook zo is aangekomen. Groetjes, Abel van Kabelshop
Mijn ervaring met kabelshop is positief. er wordt snelle geleverd op de afgesproken tijdstip en de website omgeving ziet er keurig en levendig uit dit maakt het winkelen op de kabelshop.nl niet niet alleen plezierig maar ook een totale beleving. Nog een pluspunt is het uitgebreide assortiment waardoor je voor elke seizoen wat te vinden kan.
Bedankt voor de positieve review, Lucy! Wat een mooie en uitgebreide terugkoppeling – daar worden we echt blij van! We steken veel tijd in een overzichtelijke en aantrekkelijke website, dus het is super om te horen dat dat het winkelen voor jou leuker maakt. En dat je bij ons voor elk seizoen wel iets kunt vinden? Dat is precies wat we willen! Groetjes, Abel van Kabelshop
Het was even zoeken, maar precies het kabeltje gevonden dat ik zocht en dat werd correct geleverd.
Bedankt voor de positieve review, Frits! Wat fijn dat je precies het kabeltje hebt kunnen vinden dat je zocht. We doen ons best om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden, zodat je ook voor dat ene specifieke product bij ons terechtkunt. Goed om te horen dat de levering ook helemaal naar wens was! Groetjes, Abel van Kabelshop
Goede omschrijving van het product en hoge kwaliteit. Erg tevreden met de snelle levering.
Bedankt voor de positieve review, team van Gerwen Metaaltechniek! We waarderen het enorm dat jullie de tijd nemen om je tevredenheid te delen. We streven altijd naar duidelijke productinformatie en snelle verzending, dus het doet ons goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Groetjes, Abel van Kabelshop
Goede service.
Bedankt voor de positieve review, jm hoogmoed! Goed om te horen dat je tevreden bent met de service én dat alles vlot is bezorgd. We vinden het belangrijk dat bestellen bij ons eenvoudig en betrouwbaar voelt. Groetjes, Abel van Kabelshop
Super!!!
Bedankt voor de positieve review, Marek! Super om te zien dat je zo enthousiast bent. Kort maar krachtig: "Super!!!" zegt genoeg. Dat waarderen we enorm! Groetjes, Abel van Kabelshop
Zoveel producten, zoveel keuze! En zeer snel ontvangen. Voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor de positieve review, Mrf! Wat geweldig om te lezen dat je blij bent met ons uitgebreide assortiment én de snelle levering. We willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om snel te vinden wat ze zoeken. Groetjes, Abel van Kabelshop
Snelle, goede en goedkope levering.
Bedankt voor de positieve review, Ben! Fijn dat je onze levering als snel, goed en voordelig hebt ervaren – dat is precies wat we proberen te bieden aan onze klanten. We waarderen je feedback enorm! Groetjes, Abel van Kabelshop
Ondanks de naam (Kabelshop) omvat het assortiment veel meer dan kabels. Mijn bestelling werd vlot en goed verpakt geleverd en voldoet aan de verwachting.
Bedankt voor de positieve review, Alle! Leuk dat je verrast bent door ons brede aanbod, we heten dan wel ‘Kabelshop’, maar verkopen inmiddels veel meer dan alleen kabels. Fijn dat alles naar wens is geleverd! Groetjes, Abel van Kabelshop
Ontvangen wat ik had besteld dus toppie
Bedankt voor de positieve review, Elene! Goed om te horen dat je bestelling helemaal naar verwachting is aangekomen. We doen ons uiterste best om alles snel, netjes en correct te leveren. Groetjes, Abel van Kabelshop
Ongelooflijk ... Ik heb vorige week de lichtjes gekocht die ik bij jullie al enkele malen tevreden had gekocht. Deze hier blijken niet te werken: de doos was reeds geopend aangekomen (zegel was weg) en de kabel blijkt amateuristisch opnieuw aan mekaar gezet te zijn (er ontbreken een of meerdere lampjes!) door iemand..... Ik heb een foto's bijgevoegd in mijn mailtjes naar jullie maar GEEN REACTIE. Jullie chat is niet beschikbaar en de telefoon doet het niet... Dit is beschamend... Dit ben ik van plan aan de Ombudsman te melden! Mevrouw Deschamp België
Beste mevrouw Deschamp, Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling in deze staat heeft ontvangen en dat dit tot frustratie heeft geleid. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad en de garantiekwestie is opgelost. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar; het kan soms voorkomen dat u even in de wacht staat voordat wij u te woord kunnen staan. Wij hopen dat u met de geboden oplossing weer tevreden bent en waarderen uw feedback om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Kabelshop.nl
Lamp voor de fiets besteld, bestelde item komt niet overeen met het geleverde. Pas na enkele dagen wordt er gereageerd op mijn mail en wordt steeds maar benadrukt dat het alleen de letters/beschrijving op het bestelde item zijn die afwijken! Of te wel de leverancier plakt er zomaar wat letters op! Na de zoveelste mail dat het toch het juiste artikel is, de lamp geinstalleerd. Werk natuurlijk niet, geeft error melding op de computer van de fiets, want.... u raad het al het is niet het juiste artikel. Bij BOL het artikel nogmaals besteld, nu wel het juiste artikel geleverd gekregen en werkt direct! Mail gestuurd naar Kabelshop waarin ik meld dat het toch echt het verkeerde artikel geleverd is, en geen reactie (tot nu toe).
Vorig jaar een gloria multi brush gekocht en helaas vorige week kapot gegaan. Na een telefoontje en een e-mail nu een nieuwe ontvangen. Super snelle service en afhandeling.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Pieter! Wat vervelend dat je MultiBrush kapot ging, maar fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Groetjes, Abel van Kabelshop
ik heb een Verwarmde kweekbak | 37.5 x 24 cm (Ventilatie) gekocht de binnenbakjes waren te groot om onder de huif te passen. De serviceafdeling wil het niet geloven en wil bewijs in de vorm van foto’s zien en vind bovendien dat ik het probleem niet duidelijk genoeg heb beschreven. Ik heb het zelf opgelost met een zaagje maar ben echt ontevreden reden over de bejegening
Beste Jan, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We helpen je graag om dit op te lossen. Helaas kunnen we je klantaccount niet terugvinden met de gegevens die nu beschikbaar zijn. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 0294 72 08 75 of per e-mail via [email protected]. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van Kabelshop.nl
Helaas is het weer eens tijd voor een vernietigende review over een bedrijf wat totaal de plank misslaat. Kabelshop.nl Ik zocht een cat5e ftp BUITENKABEL en vond op de website onder de rubriek “Netwerk kabels voor buiten” een soort kabel die ik zocht. Afbeelding van het merk Nedis met een verpakking gemarkeerd als OUTDOOR. Kabel besteld (2 x rol van 100 meter). Afgeleverd in Nederland naar mijn forward service en deze heeft het doorgestuurd naar mijn adres op de Azoren. Daar binnengekregen bleek het geen BUITENKABEL te zijn maar een ordinaire binnenkabel. Heb ik niets aan. Contact met Demi van de klantenservice gehad en zij verzocht mij om een foto op te sturen van het geleverde product. Natuurlijk gedaan en Demi’s reactie was “Nou de barcode van het geleverde product op de foto klopt, DUS wij hebben het juiste geleverd”. En daarmee was de kous afgelopen. Geen reactie van de klantenservice meer gehad. Zo gaat Kableshop.nl blijkbaar met zijn klanten om als er zich een probleem voordoet. Gelukkig hebben mijn reviews veel bereik. Ben gewaarschuwd!
Beste Geert, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We helpen je graag om dit op te lossen. Helaas kunnen we je klantaccount niet terugvinden met de gegevens die nu beschikbaar zijn. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 0294 72 08 75 of per e-mail via [email protected]. We kijken graag samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van Kabelshop.nl
Geen gehoor op mail en telefoon na het niet ontvangen van een pakket!
Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat uw ervaring in eerste instantie niet naar wens was. Gelukkig hebben we inmiddels persoonlijk contact gehad en zijn we blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen te delen, dat geeft ons de kans om te blijven verbeteren. Service en tevreden klanten staan bij ons voorop, en we doen er alles aan om dat waar te maken. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, weet dan dat u altijd bij ons terechtkunt. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het Webcare Team van Kabelshop.nl
Zeer snelle levering
Bedankt voor je positieve beoordeling, Stijn! We doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Fijn dat het je bevalt! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Bestelling een dag later al in huis,top!
Bedankt voor je positieve beoordeling, Leonie! Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel geleverd werd. We blijven ons inzetten voor topservice! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Duivenpinnen | Pro Garden | 10 stuks (Kunststof, 50 cm) zeer slecht. Na alle moeit in de avond uren was er hoop. In de ochtend zaten de eerste vogels(kraaien)op de schutting. Paar uur later die honds brutale meeuw ook. Ik raad dit product zeker NIET aan om te kopen. Weggegooid geld
Beste Ryan, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de duivenpinnen niet het gewenste effect hebben gehad en dat de vogels toch zijn teruggekomen. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. Soms kunnen bepaalde vogels zich sneller aanpassen dan verwacht, vooral slimme vogels zoals meeuwen en kraaien. Wij adviseren vaak om de duivenpinnen te combineren met andere afschrikmiddelen voor een beter resultaat, zoals geluidssignalen of visuele afschrikkers. Wilt u dat we samen kijken naar een passende oplossing of een alternatief product dat beter aansluit bij uw situatie? We helpen u graag verder om dit probleem effectief aan te pakken. Vriendelijke groet, Abel van Kabelshop.nl
Op 17/06 bestelling gedaan, ging in 2 keer geleverd worden daar niet alles voorradig was, alle begrip voor, maar het is nooit aangekomen! Sterker nog, voor de tweede levering heb ik zelfs geen melding gekregen? Als je helpdesk contacteert, krijg je als antwoord dat ze niets kunnen doen? Ronduit oplichting!
Beste beoordelaar, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak rondom uw bestelling van 17/06. We begrijpen uw frustratie en willen dit graag rechtzetten. We zien inderdaad dat u meerdere malen contact heeft gehad met onze klantenservice en zelf een afhaalpunt handmatig heeft ingevuld. Helaas zijn de pakketten hierdoor geleverd als normaal pakket (niet als afhaalpunt) en wij zien dat deze terecht zijn na een zoektocht. Deze zijn inmiddels deze week retour afzender gegaan. Er is inmiddels contact met u opgenomen en wij zorgen ervoor dat de ontbrekende producten zo snel mogelijk worden nagestuurd. Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Vriendelijke groet, Abel Webcare Team Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!