Alles volgens verwachting

Kwalitatief goed en snel

Kwalitatief goed en snel

Geweldig product en snelle levering.

Ik heb onlangs een bestelling gedaan bij Kabelshop.nl en ik ben ontzettend tevreden! Het product dat ik heb besteld is van uitstekende kwaliteit, precies zoals beschreven op de website. Wat me vooral opviel was de razendsnelle levering – ik had mijn bestelling al binnen één dag in huis! De website is gebruiksvriendelijk, en het bestelproces verliep soepel. Alles was goed verpakt en in perfecte staat. Ik kan Kabelshop.nl absoluut aanraden voor iedereen die op zoek is naar kabels of andere accessoires. Topservice en kwaliteit!

Vlekkeloze afhandeling

De bestelling werd snel en keurig verzorgd!

De levering was snel en goed.

Was gemakkelijk en snel te regelen.

Kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

een totale beleving

Mijn ervaring met kabelshop is positief. er wordt snelle geleverd op de afgesproken tijdstip en de website omgeving ziet er keurig en levendig uit dit maakt het winkelen op de kabelshop.nl niet niet alleen plezierig maar ook een totale beleving. Nog een pluspunt is het uitgebreide assortiment waardoor je voor elke seizoen wat te vinden kan.

Precies het kabeltje dat ik zocht

Het was even zoeken, maar precies het kabeltje gevonden dat ik zocht en dat werd correct geleverd.

Fantastisch product en snelle levering

Goede omschrijving van het product en hoge kwaliteit. Erg tevreden met de snelle levering.

Mooie spullen en vlot bezorgd.

Goede service.

Super!!!

Super!!!

Top bedrijf!

Zoveel producten, zoveel keuze! En zeer snel ontvangen. Voor herhaling vatbaar.

Snelle, goede en goedkope levering.

Uitstekend!

Ondanks de naam (Kabelshop) omvat het assortiment veel meer dan kabels. Mijn bestelling werd vlot en goed verpakt geleverd en voldoet aan de verwachting.

Snel.en netjes

Ontvangen wat ik had besteld dus toppie

Amateuristisch en dubieus

Ongelooflijk ... Ik heb vorige week de lichtjes gekocht die ik bij jullie al enkele malen tevreden had gekocht. Deze hier blijken niet te werken: de doos was reeds geopend aangekomen (zegel was weg) en de kabel blijkt amateuristisch opnieuw aan mekaar gezet te zijn (er ontbreken een of meerdere lampjes!) door iemand..... Ik heb een foto's bijgevoegd in mijn mailtjes naar jullie maar GEEN REACTIE. Jullie chat is niet beschikbaar en de telefoon doet het niet... Dit is beschamend... Dit ben ik van plan aan de Ombudsman te melden! Mevrouw Deschamp België

Zwaar onvoldoende!

Lamp voor de fiets besteld, bestelde item komt niet overeen met het geleverde. Pas na enkele dagen wordt er gereageerd op mijn mail en wordt steeds maar benadrukt dat het alleen de letters/beschrijving op het bestelde item zijn die afwijken! Of te wel de leverancier plakt er zomaar wat letters op! Na de zoveelste mail dat het toch het juiste artikel is, de lamp geinstalleerd. Werk natuurlijk niet, geeft error melding op de computer van de fiets, want.... u raad het al het is niet het juiste artikel. Bij BOL het artikel nogmaals besteld, nu wel het juiste artikel geleverd gekregen en werkt direct! Mail gestuurd naar Kabelshop waarin ik meld dat het toch echt het verkeerde artikel geleverd is, en geen reactie (tot nu toe).

Uitstekende service

Vorig jaar een gloria multi brush gekocht en helaas vorige week kapot gegaan. Na een telefoontje en een e-mail nu een nieuwe ontvangen. Super snelle service en afhandeling.

Niet goed en service wantrouwend

ik heb een Verwarmde kweekbak | 37.5 x 24 cm (Ventilatie) gekocht de binnenbakjes waren te groot om onder de huif te passen. De serviceafdeling wil het niet geloven en wil bewijs in de vorm van foto’s zien en vind bovendien dat ik het probleem niet duidelijk genoeg heb beschreven. Ik heb het zelf opgelost met een zaagje maar ben echt ontevreden reden over de bejegening

voor heel veel verbetering vatbaar

Helaas is het weer eens tijd voor een vernietigende review over een bedrijf wat totaal de plank misslaat. Kabelshop.nl Ik zocht een cat5e ftp BUITENKABEL en vond op de website onder de rubriek “Netwerk kabels voor buiten” een soort kabel die ik zocht. Afbeelding van het merk Nedis met een verpakking gemarkeerd als OUTDOOR. Kabel besteld (2 x rol van 100 meter). Afgeleverd in Nederland naar mijn forward service en deze heeft het doorgestuurd naar mijn adres op de Azoren. Daar binnengekregen bleek het geen BUITENKABEL te zijn maar een ordinaire binnenkabel. Heb ik niets aan. Contact met Demi van de klantenservice gehad en zij verzocht mij om een foto op te sturen van het geleverde product. Natuurlijk gedaan en Demi’s reactie was “Nou de barcode van het geleverde product op de foto klopt, DUS wij hebben het juiste geleverd”. En daarmee was de kous afgelopen. Geen reactie van de klantenservice meer gehad. Zo gaat Kableshop.nl blijkbaar met zijn klanten om als er zich een probleem voordoet. Gelukkig hebben mijn reviews veel bereik. Ben gewaarschuwd!

Geen gehoor

Geen gehoor op mail en telefoon na het niet ontvangen van een pakket!

Zeer snel

Zeer snelle levering

Bestelling een dag later al in huis,top!

Snel geleverd slecht product

Duivenpinnen | Pro Garden | 10 stuks (Kunststof, 50 cm) zeer slecht. Na alle moeit in de avond uren was er hoop. In de ochtend zaten de eerste vogels(kraaien)op de schutting. Paar uur later die honds brutale meeuw ook. Ik raad dit product zeker NIET aan om te kopen. Weggegooid geld

bestelling werd niet geleverd

Op 17/06 bestelling gedaan, ging in 2 keer geleverd worden daar niet alles voorradig was, alle begrip voor, maar het is nooit aangekomen! Sterker nog, voor de tweede levering heb ik zelfs geen melding gekregen? Als je helpdesk contacteert, krijg je als antwoord dat ze niets kunnen doen? Ronduit oplichting!

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!