Na een product wat niet voldeed, snel en goed geholpen. En dat is helaas wel is anders. Dus zeer tevreden.
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van kabelshop
Snelle levering en product prijs en kwaliteit super duidelijke communicatie
Bedankt voor je enthousiaste review, Leo! Fijn om te horen dat je onze snelle levering en duidelijke communicatie waardeert. Bij Kabelshop.nl streven we er altijd naar om de beste prijs-kwaliteit te bieden en gespecialiseerd advies te geven waar nodig. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groet, Abel van Kabelshop.nl
Zeer tevreden over de hele gang van zaken (bestelling tot en met de levering en het gebruik van het geleverde product.
Dank voor je positieve woorden, Henk! Geweldig om te lezen dat alles van bestelling tot levering naar wens was en dat onze producten je bevallen. We zetten altijd in op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en deskundig advies. Tot de volgende keer! Groet, Abel van Kabelshop.nl
Snel, makkelijk en betrouwbaar
Top dat je onze service waardeert, Michael! We doen ons best om snel, makkelijk en betrouwbaar te zijn, met producten die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Bedankt voor je vertrouwen! Groet, Abel van Kabelshop.nl
Handig te vinden wat je nodig hebt en hele snelle levering, fijn
Dank voor je mooie review, Karin! Fijn dat je alles makkelijk kon vinden en dat de levering snel ging. Bij Kabelshop.nl zorgen we altijd voor de beste prijs-kwaliteit én specialistisch advies als dat nodig is. Groet, Abel van Kabelshop.nl
Ze doen wat ze beloven!
Geweldig om te horen, Gwen! Het is fijn dat onze website duidelijk is en dat je bestelling snel en probleemloos is geleverd. Onze focus ligt altijd op de beste prijs-kwaliteit en deskundig advies. Groet, Abel van Kabelshop.nl
Goede uitleg op de site en ik vond daar dus makkelijk datgene dat ik zocht. Snel en goed ingepakt verzonden en voldeed 100% aan mijn verwachting.
Dank voor je uitgebreide feedback, Johan! Top dat je makkelijk vond wat je zocht en dat alles goed verpakt en op tijd bij je aankwam. Bij Kabelshop.nl zorgen we altijd voor de juiste prijs-kwaliteit en specialistisch advies wanneer nodig. Groet, Abel van Kabelshop.nl
Prima club
Bedankt voor je review, Theo! Fijn dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent over de prijs. We doen er alles aan om de beste prijs-kwaliteit te bieden én deskundig advies te geven. Groet, Abel van Kabelshop.nl
Dank voor je korte en krachtige feedback! Geweldig dat alles goed is gegaan. Bij Kabelshop.nl streven we altijd naar de beste prijs-kwaliteit en bieden we waar nodig specialistisch advies. Groet, Abel van Kabelshop.nl
Alles prima.
Bedankt voor je review, Koos! Fijn dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met ons aanbod. Wij blijven inzetten op de beste prijs-kwaliteit en deskundig advies. Groet, Abel van Kabelshop.nl
op naar de volgende
Beste Frans, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat alles snel en netjes is verlopen. Op naar de volgende bestelling inderdaad 😊. – Abel, Kabelshop.nl
Kabelshop biedt een uitgebreid assortiment aan goede producten die eenvoudig te bestellen zijn en netjes op de afgesproken datum en tijd geleverd worden.
Beste Roger, Dank je wel voor je uitgebreide review! Mooi om te horen dat bestellen en leveren soepel is verlopen en dat je tevreden bent met ons assortiment. – Abel, Kabelshop.nl
Prima muurverf, hij is wel erg dik. Dus soms iets verdunnen met wat water.
Beste Anja, Dank je wel voor je beoordeling! Fijn dat de muurverf goed bevalt. Goede tip om hem indien nodig iets te verdunnen. – Abel, Kabelshop.nl
snel n goed
Beste Willem, Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens was. – Abel, Kabelshop.nl
goede snelle levering, product voldoet
Beste Jos, Bedankt voor je positieve woorden! Fijn dat de levering snel was en het product goed bevalt. – Abel, Kabelshop.nl
Ik hebb mijn bestelling, vrijdag of zaterdag besteld. Zondag krijg ik mijn mail. Dat mij bestelling is gestuurd. Op zondag.......zondag Groet.
Beste Zekeriya, Wat leuk om te lezen dat je bestelling zelfs op zondag verzonden werd! Dank voor je enthousiaste review. – Abel, Kabelshop.nl
echt uitstekend. Duidelijke info bij de kabeltypen en rap in huis, geen enkel probleem.
Beste T, Bedankt voor je fijne feedback! Goed dat je tevreden bent met de duidelijke info en snelle levering. – Abel, Kabelshop.nl
Komen hun afspreken na, en geweldige kwaliteit
Snelle service, prima prijs
Beste Ad, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je onze snelle service en prijs zo waardeert. – Abel, Kabelshop.nl
Alles kwam op tijd en werkt goed
Beste Randy, Dank je wel voor je review! Goed dat alles op tijd geleverd is en naar wens werkt. – Abel, Kabelshop.nl
Overzichtelijke website, goede produktinformatie, daarna snelle afhandeling en verzending. Alles volgens afspraak zoals het hoort. Aanrader.
Beste Mart, Dank u wel voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn dat alles overzichtelijk, snel en volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling! – Abel, Kabelshop.nl
Fijn dat het zo snel werd bezorgt en keurig ingepakt
Beste Theda, Hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben telefonisch contact met u gehad en u heeft bevestigd dat uw ervaring betrekking heeft op een andere webshop. Wij hopen dat alles daar inmiddels naar wens is opgelost. Mocht u in de toekomst bij ons iets bestellen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Abel, Webcare Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Geen enkele kabel gaat erin,heb er 10 besteld en geen enkele werkt,heb zo vaak het filmpje bekeken maar werkt niet
Levering was snel. En de kwaliteit van de kabels lijkt tot op heden goed.
Beste Wouter, Dank u wel voor uw review. Goed om te horen dat de levering snel was en dat de kabels tot nu toe prima bevallen. – Abel, Kabelshop.nl
Top quality, great prices, and excellent customer service, would order again :)
Dear Anastasios, Thank you very much for your kind review! We’re happy to hear you’re satisfied with the quality, pricing, and our customer service. We’d be glad to welcome you again. – Abel, Kabelshop.nl
Goed en snel geleverd
Beste Sabrina, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn dat de levering goed en snel is verlopen. – Abel, Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!