Heel snel geleverd

Heel snel geleverd zonder poespas

Zeer snelle levering en netjes en veilig ingepakt

Perfecte en snel geleverd

Gevraagde kerstverlichting voldoet volledig aan de verwachting, tegen een gunstige prijs en is perfect en snel geleverd ruim voor Kerstmis. Ik zal zeker bij toekomstige bestellingen kijken of kabekshop.nl gevraagde artikelen ook heeft

In 1 zin: gewoon geweldig

Het is kiezen en kabelen bij deze shop. Breed assortiment snelle keus te maken. Bestellen, betalen, leveren ik ben er blij mee. En geen verzendkosten waar vind je dat nog. Helemaal top.

Zeer snel

zeer snel en gewoon goed

Geweldige service

Zeer snel en zorgvuldig geleverd

Perfect snelle levering van goede artikelen.

Zoals gemeld. Snelle levering. Grote variatie aan artikelen voor o.a. oude (vintage) audio apparatuur.

uitstekend

alles goed

kan beter bij kabelshop kopen dan bij Bol.com is altijd duurder dan kabelshop

Goed product voor een lage prijs! Snel in levering.

Snel, goed product en prijs kwaliteit verhouding top! Ik ben erg tevreden en raad de kabelshop zeker aan!

Snelle en nette verzending.

uitstekend

Eenvoudig te bestellen groot assortiment netjes op tijd geleverd

Snelle service ondanks de kerstdrukte!

Ondanks alle drukte werd mijn pakketje snel bezorgd. Goed verpakt ook. Ik kan iedereen deze webshop aanraden.

Snel, goed verpakt, prima produkt

De elektrische kacheltje werken perfekt met de app

Zie onder staand bericht

Geweldig, zondagmiddag tege 17.00 uur bestelling gedaan. Maandagmorgen rond 12.00 uur geleverd. Nog nooit eerder meegemaakt. Geweldig. M.vr.gr Wim

Prima geregeld, gedaan wat beloofd was. Compliment

Snelle correcte levering.

Snel online besteld Snel.geleverd Correct ook door Post.nl

Loeevv It!

Ik heb gevonden wat ik zocht, goede prijs en snel bezorgd.

Meer dan tevreden

Goede webshop en snelle levering

Je krijgt wat je bestelt.....

De enige winkel die voorzag in mijn bestelling.

Supersnel

Binnen 24 uur bestelling geleverd Top

Prima product en snel geleverd.

Via de webshop buitenverlichting voor de kerst gekocht. Snel geleverd. Keurig verpakt.

Snelle service, goede prijs

Bestellen ging snel via internet. Bezorging was ook snel en de prijs is goed!

onbetrouwbaar in communicatie

Iets aangeschaft dat defect was. Er kwam redelijk snel een nieuw exemplaar. Omtrent retour defect exemplaar meerdere keren contact gehad via de mail maar geen enkele respons. Daarna maar eens gebeld. Bleek dat het artikel niet retour hoefde. Men zou dit nog bevestigen een mail. Nimmer meer iets gehoord. Waardeloos in communicatie en je krijgt het gevoel dat je compleet genegeerd wordt. Gekozen tot beste webwinkel? Wat mij betreft absoluut niet.

kabel nog niet in gebruik

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!