Echt wat je tegenwoordig mag verwachten van goede service

We willen tegenwoordig goed geïnformeerd zijn, betaalbare producten en snelle levering. Dit alles heeft Kabelshop goed begrepen en bij mijn bestelling erg goed waargemaakt.

Supersnelle levering

Op zondag rond 12:00 uur besteld. Maandag om 11:00 in huis! Top!

Problemen zijn er om opgelost te worden.

Alhoewel het facturerings- en leveringsproces niet soepel verliep toch erg tevreden over de oplossing die hiervoor is geboden. Producten zijn zeer goed omschreven en en geeft duidelijk aan welke kwaliteit je koopt. Dus zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Assortiment is erg breed, wat weer scheelt qua kosten als u bij meerdere webshops zou moeten bestellen.

ONZIN

Wat een onzin dit! Jullie pakken een pakket in en dat wordt verzonden. Ik ontvang het product en dan willen jullie weten hoe jullie het hebben gedaan. Product is aangekomen en jullie hebben verder niets meer gehoord. Dan is het goed lijkt mij. Mijn advies is STOP met deze onzin. Hark zelf de data bij elkaar waar uit blijkt hoe jullie het doen. Dit is klantjes lastig vallen. Ik heb inmiddels 3 e-mails van jullie ontvangen of ik aub wil doorgeven hoe jullie het gedaan hebben. WOW. Kortom: belachelijk slechte web-winkel. En dat ontstaat door deze vorm van terreur.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Vriendelijk aan de telefoon

Zie de 5 sterren

Snelle en correcte levering van de bestellen kabels, met een goede kwaliteit

Top levering

Top winkel binnen een dag binnen en een top wifi draad

Goeie website goeie kwaliteit snoer

Snelle levering en prima after sales service

Ik had problemen met het aansluiten van het geleverde product. Maar met online chat contact snel advies gekregen en opgelost! Prima!

Kabelshop zet ‘em op, per telefoon en per post, wordt je vraag snel opgelost!

Meende iets foutiefs ontvangen te hebben. Belde, kon eerst niet geloven wat er werd gezegd, maar bleek een vergissing van mijzelf achteraf. Meisje bleef vriendelijk aan de telefoon. Sorry voor mijn vergissing. Brandmelders gemonteerd met behulp van de bijgeleverde magnetische plaatjes!

Snel en goed

Bestelling werd gewoon correct en snel geleverd.

snel geleverd

Gemakkelijk te bestellen en supersnel geleverd !!

Keurig, ben er blij mee

allles oke.

nog geen ervaring

Gewoon super

Super geregeld en snelle levering

Razendsnel

Vrijdag avond besteld en zaterdag al een bericht dat het bezorgd was. Helaas had DHL het pakketje bij buren (3 huizen verderop) in het tuinhuisje gezet. De buurman zag dit pas bijna een week later.

Goed verpakt , snel geleverd

Super snel en perfect beeld

Verlenging internetkabel

Snelle levering, maar slechte ervaring met iphone stekkers en kabels. Te snel niet meer werkend.

Bestel al jaren bij de Kabelshop. Snelle levering. Maar Helaas werken veel oplaadstekkers, Snelladers en kabels voor de iphone na een te korte periode niet meer. Had ik natuurlijk bij hun moeten melden, maar heb het maar als ongemak geaccepteerd, maakt je aankoop echter wel duurder.

Uitstekend geregeld Super

Snel geleverd en een accuraat bedrijf . Goede producten liggen op de plank.

Goed geregeld en op tijd

Duidelijke site goede service volgens afspraak

Zer goed

De ervaring met zoeken en bestellen was zeer makkelijk

Snel en goed.

Zeer goed.

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!