Precies de juiste kabel

In de bouwmarkt vond ik niet wat ik zocht, Op Kabelshop.nl binnen 1 minuut de juiste. De volgende dag al in huis, mooie service!

Supersnelle levering!

Kort en krachtig. Besteld, betaald en binnen 24 uur in huis wat ik had besteld. Wat wil je nog meer.

Prima service!!

Prima! Snelle bezorging, een dag na bestellen heb ik mijn bestelling al binnen. Chapeau!!

Top, duidelijke website en snelle service

Makkelijk om te bestellen, goed info bij producten. En snel geleverd

Prima gedaan snelle levering!

Prima materiaal Snel geleverd

Snel, netjes

Breed assortiment en zeer snel geleverd. Echt een mooie lamp met twee verstel mogelijkheden.

Super goed

eerste keer , erg tevreden

Zeer snel bezorgd en producten precies als omschreven

Vlotte en tijdige afhandeling van de bestelling.

Vlotte en tijdige afhandeling van mijn bestelling.

Prima materiaal

Alleen de slogan voor 23:59 besteld? morgen in huis klopt niet. IK wil wel het voorbehoud maken dat de bestelling rond de feestdagen was.

Top bedrijf!!

Ik had een cat 7 kabel besteld en de volgende dag had ik hem al binnen echt een super service!!

goed en snel

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Snelle bezorging

Eenvoudig besteld via de site. Met track and trace het pakketje kunnen volgen. Werd snel geleverd en was goed verpakt.

Netjes verpakt, snel geleverd.

Mooie klok, tikt hard

Ik vind de klok heel mooi, kwam ook netjes en optijd binnen. Maar hij tikt wel heel hard. Hij hangt bij mij in de schoonheidssalon, dus ik ga denk ik toch nog een andere zoeken.

Goede prijs kwaliteit

Mooie shop met goede producten Snelle levering en goede prijs

Goede kwaliteit en snelle verzending.

snel geleverd

voldoet naar wens

Zeer goede en snelle levering!!

Zeer goede levering!!

Super snelle levering

Overzichtelijk Makkelijk om te bestellen Snelle levering van producten Zeer duurzaam Kleine verpakking waar precies 3 producten inpassen!

Prima service!

Doen wat ze beloven.

Geweldig besteld en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Gewoon fijn en goed.

Levert snel en betrouwbaar

Makkelijke website en een snelle levering. Zeker aan te bevelen

Duidelijk en correct.

Duidelijke site en bestelprocedure. Correcte levering.

Werkt goed (tot nu)

Doet wat het moet doen

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!