Super snel geleverd

Hier bestellen wij vaker. Top bedrijf

Goedkoop maar geen duurkoop !

De 6 kerstboomtassen die ik voor heel wat anders gebruik waren euro 10,- per stuk goedkoper dan Bol.com, Intratuin etc. Deze koop was meer dan de moeite waard.

correct en vlug

Keurig geleverd, zoals belooft geleverd

Had 100 meter luidsprekerkabel besteld. Het enige wat ik jammer vind is dat het niet op een haspel zit.

Top snel en goed

Nvt

Heel fijn

Snel en goed geleverd! Werkte erg goed tegen de kou! Top!

ook goed

prima!

Snel geholpen!

Awesome !!!

I request to call me, Nobody did. Now I have to wait until now more day with out heater and even go out to pick up my self.

Positief

Netjes

Mooi optijd geleverd en precies wat ik besteld had

De kabels waren lekker snel binnen

geweldig goed

prima product, goede prijs en snel geleverd.

Snel bezorgd prima verpakt

Mijn ervaring is prima

Snelle bestelling, goede service ; zeer trage DHL bezorging

11 dagen voor de kerst kunstkerstboom besteld. DHL blijft 5 dagen vermelden: niet ontvangen of nog niet verwerkt. in systeem. Retour al aangevraagd. Wil andere kerstboom kopen, zodat ik met zekerheid kerstboom heb voor de kerst. Op de dag dat ik kerstboom wil gaan kopen, meldt DHL dat pakket wordt bezorgd. Niet binnen het ruime tijdvenster van 4 uur, maar 1 uur later. Retour netjes in behandeling genomen door Kabelshop. Boom toch geaccepteerd. Zeer tevreden met de boom. Is netjes opgetuigd! Jammer van de koerier. P.S. PostNL was wel in staat om een bestelling op zondag de volgende dag af te leveren.

Zeer correct

Goede en snelle verzending Zeer tevreden

Goed product en snel in huis.

Alleen maar goede ervaringen bij kabelslot.

Prima en snel

Ene dag besteld en volgende dag in huis, Van de vijf lampsetjes werkt 1 setje voor 80% alleen de timer doet het niet! Dat is jammer maar er zijn ergere dingen in de wereld!

Geweldig !!

Erg duidelijk alles omschreven en correcte snelle levering !

Topzaak!

Levert snel, goed en goedkoop!

Geweldige service

Maandag gebeld en dinsdag mijn Zwitserland stekkers afgeleverd Echt fantastisch

Even afwachten ivm garantie

Tevreden over de levering alleen bleek 4 meter van de lampjes niet te branden nadat we ze opgehangen hadden

Bravo Kabelshop

Alles was top, de prijs, de kwaliteit en een supersnelle levering.

Prima Artikel

Netjes en keurig optijd geleverd.

Zondag een hardeschijf behuizing besteld, en maandag geleverd.

Uitstekende klacht-afhandeling

De kerstverlichting die ik eind 2021 gekocht had, bleek bijna een jaar later niet meer te werken. De klantenservice heeft dit zeer netjes opgelost, en ik heb een nieuw exemplaar gekregen. De medewerkers reageren (ook in deze drukke tijd) snel op berichten en communiceren correct en duidelijk. Een dikke pluim!

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!