Laden reviews...
915 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De klanten waarderen doorgaans snelle levering en een breed assortiment. De site is overzichtelijk en prijzen zijn aantrekkelijk. Af en toe worden voorraad- of retourproblemen genoemd, maar de algemene ervaring blijft positief.
Ze doen wat ze moeten doen en dat is goed. Gelukkig ook niet te veel mails over de voortgang. Ook snelle levering.
10 June 2026
Harry
Nieuwleusen
Goed en snel, voor een goede prijs
Bart
Overdinkel
Makkelijk te bestellen en snelle levering
Adri
Beuningen
gewoon goed
Harry
Valkenburg
Zie hierboven
M.R
Tull en 't Waal
Het product was goed en netjes verpakt Ik had alleen meer betaald om savonds voor het weekend geleverd te krijgen dat ik er het weekend mee aan de slag kon toen kreeg ik een bericht van dhl dat het 1 a 2 dagen later kon worden, dus heb ik het product elders moeten kopen.. ☹️
8 June 2026
Raimond
Houten
kunstof borderhekje zwart gekocht voldoet aan de verwachting zo goed dat ik bij heb besteld ook scherp geprijsd. Zeer snelle levering en dat is ook waar gemaakt. Een echte aanrader.
8 June 2026
Miranda Janssen
Heerlen
Voor de zoveelste maal wespenlokstof gekocht. Prima product. Kabelshop.nl geeft vlugge service tegen goede prijs.
7 June 2026
Marnix
Aalst
3 plantentrolleys besteld. Keurig verpakt, snel geleverd, prima kwaliteit-prijs verhouding
7 June 2026
Nieuw-Beijerland
Duidelijke site, snelle levering
Rosita Baeyens
Lochristi
Promised to deliver next day, nothing happens. You send an email to get some news, no answer ! You call them, they say they will call you back, they never called back ! You call them again, they are on a team building ! Basically no service, but the money has been taken !
Tiziano
Brussels
Ruime keuze in spullen. Leuke prijzen
Marij
Vessem
Echt goedkoop , ik woon op een eiland , maar de volgende dag in huis
Annie
Nes Ameland
Goede kwaliteit en snelle levering
Piet
Nieuwegein
Snel besteld, snel geleverd, Allen waarom zo veel verpakking. 3/4 van de doos was lucht
l J B W Bakker
Noordwijk
Op de website staat : morgen in huis. Ze kunnen mijn huis blijkbaar niet vinden. Als je het niet kunt waarmaken, moet je er ook niet mee adverteren!
Gjj
Milsbeek
Bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat je bestelling niet volgens de verwachte levertijd is bezorgd. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je uitgaat van de informatie op onze website.
Naar aanleiding van je melding hebben wij geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om dit verder te bespreken, maar we hebben je helaas niet kunnen bereiken. We komen graag alsnog met je in contact om samen naar een passende oplossing te kijken. Wil je ons hiervoor een e-mail sturen aan [email protected]?
Groetjes, Lesley van Kabelshop
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst en ik wil graag mijn ervaring delen over de snelheid en service van de levering. De bestelling werd geplaatst via een overzichtelijke website en het bestelproces verliep soepel. Na het afronden van de bestelling ontving ik direct een bevestiging met een indicatie van de levertijd. Een groot pluspunt is de snelle levering: het pakket arriveerde zelfs eerder dan verwacht. Daarnaast was de track & trace duidelijk en werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Ook de bezorger was vriendelijk en professioneel. Een klein minpuntje is dat de communicatie rondom een specifieke bezorgtijd vrij globaal bleef. Hierdoor moest ik langere tijd beschikbaar blijven om het pakket aan te nemen. Persoonlijk heb ik de levering als betrouwbaar en efficiënt ervaren. Alles verliep zonder problemen en het pakket was netjes en onbeschadigd aangekomen. Al met al ben ik zeer tevreden over zowel de snelheid als de service van de levering. Het is een betrouwbare keuze voor wie waarde hecht aan snelle en correcte bezorging.
3 June 2026
Hans
Overasselt
Telefonisch besteld werd netjes geholpen werd meegedacht en snelle levering top
3 June 2026
Ande Brouwer
Groesbeek
9yfufufuf
2 June 2026
Wim
Soest
Snel en netjes geleverd !
2 June 2026
Erik van den Born
Arnhem
Snelle levering en alles naar wens
Rene de Bruijn
Diessen
Zeer tevreden over mijn bestelling! De website was overzichtelijk, het bestelproces verliep vlot en de levering was sneller dan verwacht. Het product kwam netjes verpakt aan en voldoet volledig aan de beschrijving. De kwaliteit is uitstekend en de communicatie over de verzending was duidelijk. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen.
Kris deVlaminck
Hove
We bestellen regelmatig bij de kabelshop. Ze zijn vaalk de goedkoopste en de levering is altijd snel.
Stéphanie Hartog
Almen
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer.
✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel.
Je verwacht het niet, we hebben het wel!
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere