Snelle verzending goede producten en perfect verpakt, aanrader!!
Beste Tinneke, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Mooi om te horen dat de verzending snel was en de producten perfect verpakt aankwamen. We waarderen uw aanbeveling enorm. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Prijs kwaliteit is goed
Beste Corne, Dank u wel voor uw fijne beoordeling! Goed om te horen dat u tevreden bent over zowel de snelle levering als de prijs-kwaliteitverhouding. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Wij hebben Black Friday een bestelling geplaatst voor 2 nieuwe lichtnetten. Wij wilden graag de bomen verlichten , maar de oude lichtnetten haperden. 's Middags besteld en de andere dag toch in huis ondanks de drukte van Black Friday. Echt super.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat de lichtnetten ondanks de drukte met Black Friday toch de volgende dag al geleverd zijn. Precies zodat u uw bomen weer mooi kon verlichten. Mocht u nog iets nodig hebben, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Al vele onderdelen besteld, altijd goede kwaliteit en schappelijke prijzen. Aflevering geschiedt volgens afspraak, kortom… zeer tevreden
Beste Ron, Dank u wel voor uw fantastische beoordeling! Wat goed om te horen dat u al vaker bij ons besteld heeft en dat de kwaliteit, prijs en levering telkens naar tevredenheid zijn. We waarderen uw vertrouwen in ons enorm. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
makkelijke website, snelle levering,
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze website als prettig ervaart en dat de levering snel was. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u met plezier. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kabelshop.nl heeft een ruim assortiment en een supersnelle levering binnen de 24u was telkens het pakje daar. Prima verpakking en prima items. Bedankt.
Beste Egaj, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over ons ruime assortiment en dat uw pakket telkens binnen 24 uur aankwam. Bedankt voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Erg klantvriendelijk
Beste Sietske, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u onze klantenservice en snelle levering zo waardeert. We helpen u graag opnieuw verder wanneer nodig. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Als je als website in deze drukke Black Friday en Sinterklaas periode binnen 1 dag kan leveren, ben je een top zaak en heb je je zaakjes prima voor elkaar.
Beste Maico, Dank u wel voor uw geweldige beoordeling! In drukke periodes zoals Black Friday en Sinterklaas zetten we alles op alles om toch snel te leveren — fijn dat dit ook bij u goed is gelukt. Dank voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Produkten zijn van goede kwaliteit
Beste Vivianne, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Beste Jack, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat de levering snel is verlopen. Als wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Nadat ik ze gemaild heb met een vraag is er geen enkele reactie gekomen!
Beste Len, Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat u aanvankelijk geen reactie had ontvangen op uw e-mail — dat had uiteraard sneller gemoeten. Inmiddels begrijpen we dat u zelf een oplossing heeft gevonden en dat de kwestie is opgelost. Mocht u alsnog vragen hebben of iets tegenkomen, dan helpen wij u graag via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle Levering en een mooi product alles zeker naar wens.
Beste Angenita, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn dat de snelle levering en het product helemaal naar wens zijn. We staan altijd voor u klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zoals toegezegd op de juiste tijdstip geleverd.
Beste Jos, Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering precies op het afgesproken tijdstip is uitgevoerd. Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snel met bestellen en ophalen ook geen probleem, alleen nu nog de tv-lift in elkaar zetten.
Beste Marco, Dank u wel voor uw uitstekende beoordeling! Fijn dat bestellen en ophalen soepel verliep. Succes met het monteren van de tv-lift — mocht u vragen hebben, denken we natuurlijk graag mee. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zeer goede kwaliteit en zeeeeer snelle verzending. En dat voor de lage prijs.
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de zeer snelle verzending én de scherpe prijs. We hopen u weer van dienst te mogen zijn in de toekomst. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zeer snelle levering en goede info
Beste Freddy, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze snelle levering en duidelijke informatie waardeert. Wij staan altijd klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kabels snel geleverd en de kabels zijn van een prima kwaliteit.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat de kabels snel geleverd zijn en dat de kwaliteit naar wens is. Heeft u in de toekomst nog hulp nodig, dan helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle levering, niet duur, goed product
Beste Alfred, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent met de snelle levering, de gunstige prijs en de kwaliteit van het product. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Speciale Apple kabel en specifiek plakband besteld. De volgende dag geleverd. Klasse!
TOP
Beste Andrea, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service en de duidelijke uitleg op de website zo waardeert. We streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een soepele bestelervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Koop hier bijna al mijn kabels ..omdat er veel keus is ...en zeker niet duur ...makkelijk bestellen en betalen ...snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending ...enigste is dat de bezorging via DHL niet te best is ...verpakking gescheurd en lijkt open gemaakt te zijn ...gelukkig inhoud wel aanwezig ...ook belt DHL niet aan ..gooit het zo voor de deur ..heb al klacht ingediend bij DHL ... Maar de kabelshop kan hier ook niets aan doen ...die werken perfect .
Beste Ru, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat u vaak bij ons bestelt en tevreden bent over het ruime assortiment, de prijs en de snelle levering. Vervelend dat DHL de levering niet netjes heeft afgehandeld. Goed dat u daar een melding van heeft gemaakt. Gelukkig was de inhoud compleet en intact — en uiteraard doen wij er alles aan om onze kant perfect te laten verlopen. We staan altijd voor u klaar via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Heel snelle bezorging, goed verpakt en product van prima kwaliteit. Fijn zo'n adres waar je met een gerust hart kunt bestellen.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat de bezorging snel was, de verpakking goed en de kwaliteit naar wens. Precies waar we ons dagelijks voor inzetten. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. [email protected] – 0294 72 08 75 Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kerstkrans werkte niet, heel snel een nieuwe gekregen en de oude met antwoordnummer terug gestuurd.
Beste Marian, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het snel is opgelost en dat u zo vlot een nieuwe kerstkrans heeft ontvangen. We vinden het belangrijk om dit soort situaties direct goed op te lossen. Mocht u nog iets nodig hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Duidelijke omschrijving, mooie producten en snelle levering.
Beste Astrid, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over de beschrijving, de producten en de snelle levering. Als u nog vragen heeft, helpen wij u natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb een zending ontvangen, maar wil het terugsturen. Ik heb een email gestuurd, maar heb tot nu toe nog geen reactie gehad.
Beste Rob, Dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat u aanvankelijk geen reactie had ontvangen op uw retourmelding — dat had natuurlijk sneller gemoeten. Gelukkig hebben wij dit inmiddels voor u opgepakt en opgelost. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!