Snelle Levering en een mooi product alles zeker naar wens.
Beste Angenita, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn dat de snelle levering en het product helemaal naar wens zijn. We staan altijd voor u klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zoals toegezegd op de juiste tijdstip geleverd.
Beste Jos, Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering precies op het afgesproken tijdstip is uitgevoerd. Mocht u nog ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snel met bestellen en ophalen ook geen probleem, alleen nu nog de tv-lift in elkaar zetten.
Beste Marco, Dank u wel voor uw uitstekende beoordeling! Fijn dat bestellen en ophalen soepel verliep. Succes met het monteren van de tv-lift — mocht u vragen hebben, denken we natuurlijk graag mee. U kunt ons altijd bereiken via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zeer goede kwaliteit en zeeeeer snelle verzending. En dat voor de lage prijs.
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de zeer snelle verzending én de scherpe prijs. We hopen u weer van dienst te mogen zijn in de toekomst. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Zeer snelle levering en goede info
Beste Freddy, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze snelle levering en duidelijke informatie waardeert. Wij staan altijd klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kabels snel geleverd en de kabels zijn van een prima kwaliteit.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat de kabels snel geleverd zijn en dat de kwaliteit naar wens is. Heeft u in de toekomst nog hulp nodig, dan helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Snelle levering, niet duur, goed product
Beste Alfred, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent met de snelle levering, de gunstige prijs en de kwaliteit van het product. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Speciale Apple kabel en specifiek plakband besteld. De volgende dag geleverd. Klasse!
TOP
Beste Andrea, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service en de duidelijke uitleg op de website zo waardeert. We streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een soepele bestelervaring. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Koop hier bijna al mijn kabels ..omdat er veel keus is ...en zeker niet duur ...makkelijk bestellen en betalen ...snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending ...enigste is dat de bezorging via DHL niet te best is ...verpakking gescheurd en lijkt open gemaakt te zijn ...gelukkig inhoud wel aanwezig ...ook belt DHL niet aan ..gooit het zo voor de deur ..heb al klacht ingediend bij DHL ... Maar de kabelshop kan hier ook niets aan doen ...die werken perfect .
Beste Ru, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat u vaak bij ons bestelt en tevreden bent over het ruime assortiment, de prijs en de snelle levering. Vervelend dat DHL de levering niet netjes heeft afgehandeld. Goed dat u daar een melding van heeft gemaakt. Gelukkig was de inhoud compleet en intact — en uiteraard doen wij er alles aan om onze kant perfect te laten verlopen. We staan altijd voor u klaar via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Heel snelle bezorging, goed verpakt en product van prima kwaliteit. Fijn zo'n adres waar je met een gerust hart kunt bestellen.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat de bezorging snel was, de verpakking goed en de kwaliteit naar wens. Precies waar we ons dagelijks voor inzetten. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. [email protected] – 0294 72 08 75 Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Kerstkrans werkte niet, heel snel een nieuwe gekregen en de oude met antwoordnummer terug gestuurd.
Beste Marian, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het snel is opgelost en dat u zo vlot een nieuwe kerstkrans heeft ontvangen. We vinden het belangrijk om dit soort situaties direct goed op te lossen. Mocht u nog iets nodig hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Duidelijke omschrijving, mooie producten en snelle levering.
Beste Astrid, Dank u wel voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u tevreden bent over de beschrijving, de producten en de snelle levering. Als u nog vragen heeft, helpen wij u natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb een zending ontvangen, maar wil het terugsturen. Ik heb een email gestuurd, maar heb tot nu toe nog geen reactie gehad.
Beste Rob, Dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat u aanvankelijk geen reactie had ontvangen op uw retourmelding — dat had natuurlijk sneller gemoeten. Gelukkig hebben wij dit inmiddels voor u opgepakt en opgelost. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Helaas past de geadviseerde kabel niet tussen mijn dvd en tv. Dus hij moest retour helaas. Ik had me niet gerealiseerd dat retour kosten voor mijn rekening waren. Eerdere contacten waren prima hoor! Ik weet niet wat ik aan moet vinken. Dit is ter informatie maar niet voor aanbeveling of niet.
Beste Carla, Dank u wel voor uw feedback. Jammer om te horen dat de kabel niet bleek te passen. We helpen u graag bij het vinden van de juiste aansluiting — onze specialisten staan voor u klaar. Houd er rekening mee dat de retourkosten inderdaad voor de klant zijn, tenzij er sprake is van een fout onze kant. Als u wilt dat we meedenken over de juiste kabel, neem gerust contact op via [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Donderdag besteld nog niets ontvangen
Beste Abrahim, Dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat u uw bestelling niet op tijd heeft ontvangen. Gelukkig hebben wij uw melding inmiddels opgepakt en is dit opgelost. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik dacht ik ga eens bij een serieuze zaak/winkel kopen, Een "Zaklamp" van 12,25 (+verz.kost.= € 17,20)daar had ik toch spijt van want ik denk dat Temu of Ali een nog betere kwaliteit hebben, ik kreeg zo'n hard plastik ding thuis (een soort kinderspeelgoed) batterijen erin gedaan en als je dan weer afsluit met de draaikop , doet hij het niet ..wel als je hem weer losdraait, wat een prul materiaal, voortaan beter chinese troep kopen (gratis verzending), dan weet ik het zeker dat ik rommel krijg maar toch niet van KABEL SHOP....Nooit meer
Beste Willem, Dank u wel voor uw feedback. Wat jammer dat de zaklamp niet aan uw verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We hebben uw melding inmiddels opgepakt en opgelost. Mocht u nog vragen hebben of een passend alternatief zoeken, dan staan wij u graag te woord via [email protected] . Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord gekregen . Deze kabel past op een Samsung telefoon maar niet op de Apple.
Beste Ben, Dank u wel voor uw bericht. Vervelend dat de bestelde kabel niet op uw Apple-toestel past. Na controle blijkt dat de verkeerde kabel per ongeluk is besteld. Uiteraard helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste aansluiting. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0294 72 08 75 — onze specialisten zoeken graag met u mee. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik had het artikel snel en eenvoudig gevonden voor een leuke prijs En top geleverd de volgende dag. Goed verpakt en ben zeer tevreden
Beste Ronnie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u het artikel snel kon vinden, het voor een goede prijs heeft kunnen bestellen en dat de levering netjes en snel is verlopen. Goed om te horen dat u tevreden bent over de verpakking én het product. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag via [email protected] of 0294 72 08 75 (werkdagen 09:00–17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Betaald, zij vroegen ombetaalewijzen, meerder malen aangeleverd, worft niets mee gedaan, enkel aanmaningen blijven sturen, en verder niets oplossen dan alleen maanen tot betalen, anders invassoburo! Van mij mah het incasso buro komen, ga door tot de rechter, heb betalimgsbewijs, newijs van andwoorden en mijn behulpzaamheid, en het bewijs van kabelshop.nl zijn incompetente gedrag! Waarbik betelen, terwijl er al betaald is prevaleerd, dit gaat kabelshop.nl een sloot geld kosten mochten ze doorzetten naar de rechtbank, advocaatkantoor zal duur zijn! Koop nooit bij drze incompetente toko!
Beste Nico, Dank voor uw bericht. We hebben het inmiddels onderzocht en het blijkt dat het bedrag zonder betalingskenmerk bij ons is binnengekomen. Hierdoor kon de betaling niet automatisch aan uw order worden gekoppeld, wat de verwarring heeft veroorzaakt. Gelukkig is dit inmiddels volledig opgelost en staat uw betaling correct verwerkt in ons systeem. Onze excuses voor het ongemak — fijn dat het nu duidelijk is. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder via [email protected] of telefonisch via 0294 72 08 75 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00). Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik gebruik een reclameleus van een ander bedrijf; “Dat is snel het lijkt Kabelshop wel”
Beste Mar, Dank voor uw prachtige beoordeling! Wat leuk dat u die reclameleus gebruikt — dat waarderen we enorm. We doen ons best om snelle levering en goede kwaliteit te bieden, en het is fijn om te horen dat dit zo wordt ervaren. Mocht u ooit vragen hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Goede service goede producten
Beste Natascha, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over zowel de producten als onze snelle service. Als wij u in de toekomst ergens mee mogen helpen, laat u het gerust weten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Prima. Op zondag kabeltje besteld, maandagmorgen binnen.
Beste Anneke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat uw bestelling op zondag geplaatst is en al maandagmorgen netjes bezorgd. We waarderen uw vertrouwen in Kabelshop.nl. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik heb kerstlampjes besteld voor onze tuin. Kabelshop had mooie lange kerstverlichting voor een goede prijs. Deze is snel geleverd en werkt perfect, staat heel mooi in onze tuin. Heel tevreden met mijn aankoop!
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de kerstverlichting snel is geleverd en dat deze prachtig staat in uw tuin. We streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering — fijn dat dit zo bij u is aangekomen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met [email protected] of 0294 72 08 75. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Ik bestelde een verkeerde kabel, meldde dat ik hem retour zou sturen, maar kreeg daar geen reactie op, had graag even een bevestiging gekregen. Ik heb een t&t code dus ik wacht even af wat er nu verder gebeurt, ik hoop dat ik niet achter mijn geld aan hoef.
Beste heer/mevrouw Kramer, Dank voor uw beoordeling. Onze excuses dat u geen bevestiging van uw retourmelding heeft ontvangen — dat is uiteraard niet de bedoeling. Zodra het pakket met de T&T-code bij ons binnenkomt, verwerken wij dit direct en ontvangt u automatisch bericht over de terugbetaling. Mocht u de T&T-informatie met uw ordernummer willen mailen naar [email protected] , dan houden we uw retour actief in de gaten. Met vriendelijke groet, Abel – Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!