Helemaal top. Na veel ellende bij eerdere solarlampjes voor in de tuin. Nu een product wat zn geld meer dan waard is. Fijne website, goed product en snelle levering!
Bedankt voor je enthousiaste review, Ingrid! Wat fijn dat je eindelijk de perfecte solarlampjes hebt gevonden. We doen ons best om een duidelijk assortiment en snelle levering te bieden. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Abel van Kabelshop
Op de website, is het overzichtelijk en eenvoudig om een bestelling te plaatsen. De levering was, zoals beloofd, de volgende dag. Ik gen zeer tevreden met Kabelshop.
Bedankt voor je mooie review, Dhr. A. Meerman! We vinden het belangrijk dat onze website overzichtelijk is en dat bestellingen snel worden bezorgd. Fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Abel van Kabelshop
Keurig geleverd en product zoals beschreven.
Bedankt voor je review, Caroline! Goed om te horen dat alles netjes geleverd is en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Abel van Kabelshop
Snelle levering zeer goede prijs.
Bedankt voor je mooie review, Paul! Een goede website, scherpe prijzen en snelle levering – daar gaan we voor! Leuk dat je dit ook zo hebt ervaren. Tot de volgende keer! Groetjes, Abel van Kabelshop
Batterijvervangers gekocht voor een hotwheels baan, maar werkte niet goed. Gebeld en er zouden nieuwe geleverd worden. Na een week nog niets ontvangen. Weer gebeld, bleek dat er eerst bewijs geleverd moest worden. Daar moet ik dus achteraan, ipv dat kabelshop mij hierover contact. Bewijs geleverd, wordt er gezegd dat ik de batterijen verkeerd heb geplaatst en dat ze niet werken bij speelgoed. Dat ik ze verkeerd heb geplaatst is onzin en dat ze niet werken bij speelgoed vind ik heel merkwaardig. Als dit werkelijk zo is, mag dit wel vermeld worden bij de productinformatie. Na deze contactmomenten krijg ik alsnog de beloofde bestelling binnen, dus na ruim een week. Deze blijken ook niet goed te functioneren. Beide bestellingen geretourneerd. Na 2 weken nog geen terugbetaling ontvangen, dus hierover gebeld. Blijkt dat ze 1 van de 2 bestellingen kwijt zijn. Heel gek als ze beide in 1 doos zitten. Later blijkt dat ze 1 bestelling niet goed hebben gekoppeld in het systeem. Wordt er na een aantal dagen wel een terugbetaling gedaan, maar niet volledig. Dus weer moeten bellen. Wat eigenlijk een handige toevoeging had moeten zijn aan het speelgoed van mijn kind, is het na veel gedoe anderhalve maand later zonder succes afgerond. Het koste mij 5x bellen, 4x mailen en een hoop ergernis.
Heb gazonzaad en mest besteld werd snel geleverd zoals beloofd en er werd goed gecommuniceerd.
Bedankt voor je positieve review, MM! Fijn om te horen dat je gazonzaad en mest snel geleverd zijn en dat de communicatie goed verliep. We streven altijd naar de beste service. Veel succes met je gazon en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Inderdaad producten besteld waarvan ik niet had verwacht dat ze ze hadden. Echter 's avonds besteld en de volgende dag al in huis. Gezien de grootte en het gewicht van de pakketten in 6 delen geleverd maar wel allemaal op dezelfde dag.
Bedankt voor je positieve review, Jorick! Wat leuk dat je precies vond wat je nodig had en dat alles supersnel geleverd werd, ondanks de grootte van de bestelling. We hopen je snel weer te helpen met een volgende aankoop! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Bestelling en levering Kabelshop is prima. Aflevering DHL was lastig, pakketje werd in een locker bij afhaalstation neergelegd. Dit station was nauwelijks te vinden.
Bedankt voor je review, Anneke! Fijn dat je tevreden bent over Kabelshop.nl, maar jammer dat de bezorging niet soepel verliep. We nemen je feedback mee en hopen dat je de volgende keer een betere ervaring hebt! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Na rustig zoeken op de site heb ik gevonden wat ik wilde en het pakket werd zeer vlot geleverd
Bedankt voor je positieve review, Erik! Fijn dat je rustig kon zoeken op de site en precies hebt gevonden wat je nodig had. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer te zien! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Bij kabelshop utp kabels, stekkertjes en tang gekocht. Prima prijs voor de spullen en nog eens snel thuis geleverd. Webshop is overzichtelijk en bied alles aan wat ik als particulier nog heb.
Bedankt voor je positieve review, Raymond! Super dat je tevreden bent met onze prijzen en snelle levering! Fijn dat je alles kon vinden wat je nodig had. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Het was fijn om mijn lampen te bestellen bij deze technisch goede webshop. Het pakje werd de volgende dag geleverd. Samenvattend, ben ik erg tevreden over deze mooie webshop.
Bedankt voor je positieve review, Bert! Wat fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling en de snelle levering! We waarderen je complimenten en staan de volgende keer graag weer voor je klaar. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Snelle verzending klasse
scherpe prijzen, snelle levering en mooi product
Bedankt voor je positieve review, Eric! Geweldig om te horen dat je blij bent met onze scherpe prijzen, snelle levering en mooie producten! We hopen je snel weer te mogen helpen. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Jullie als bedrijf hebben veel artikelen, ook de artikelen die ik zocht. Ook tegen een betaalbare prijs. Geweldig snelle service. Nogmaals bedankt
Bedankt voor je positieve review, Erik! Wat fijn dat je alles wat je zocht bij ons hebt kunnen vinden en dat je tevreden bent met de prijs en snelle service! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
snelle levering duidelijke afspraken
Bedankt voor je positieve review, Huub! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en duidelijke afspraken! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Alles heel goed afgehandeld een dikke tien
Bedankt voor je positieve review, C! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is afgehandeld! We waarderen je mooie beoordeling en staan de volgende keer weer graag voor je klaar. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Fantastisch. Goede kwaliteit, ruime keus en faire prijzen.
Bedankt voor je positieve review, Maurice! Fantastisch dat je tevreden bent met de kwaliteit, ruime keuze en eerlijke prijzen. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Hdmi eARC snel te vinden op de site,heel veel keuze,hele snelle verzending,volgende dag aangesloten en alles werkt.
Bedankt voor je positieve review, Peter! Super dat je de HDMI eARC kabel snel kon vinden en dat alles naar behoren werkt! Fijn dat je tevreden bent met de verzending en ons ruime aanbod. Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
Duidelijk en snelle levering
Bedankt voor je positieve review, Frans! Duidelijkheid en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel, dus fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Abel van Kabelshop.nl
als ik nu wat nodig heb kijk ik eerst bij dit bedrijf
Bedankt voor je mooie review, Gerard! Het doet ons goed te horen dat je altijd bij Kabelshop.nl kijkt wanneer je iets nodig hebt. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
kom zeker terug
Geen muis meer te bekennen. Heel fijn.
Wat fijn om te horen dat je geen overlast meer hebt, Astrid! We zijn blij dat alles naar wens is. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer snel helpen! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.n
Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. Goede verpakking
Bedankt voor je positieve review, Annemiek! We zijn blij dat je de bestelling makkelijk hebt kunnen plaatsen en dat de levering snel was. Tot de volgende keer! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Ik had Plantlabels nodig voor de voorzaai van mijn groenten in mijn kastuintje. Binnen no time waren ze in huis
Fijn om te horen dat je snel je plantlabels in huis had, Robert! We zijn blij dat we je konden helpen bij de voorbereidingen voor je kastuintje. Hopelijk tot de volgende bestelling! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
In het weekend een HDMI-kabel besteld. Op de maandag werd hij al geleverd!
Wat fijn dat je zo tevreden bent met de supersnelle levering, Line! We proberen altijd snel te leveren, en het is geweldig om te horen dat het in jouw geval zo goed is gegaan. Tot snel! Vriendelijke groeten, Webcare Team Kabelshop.nl
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!