Na diverse keren een vraag te hebben gesteld aan de “klantenservice” nog steeds geen antwoord gekregen. Echt super irritant en slecht.
Beste Marianne, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie zo goed mogelijk op te lossen in de verdere oorzaken vast te stellen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Situatie opgelost na contact. Heb contact gehad voor de muizenval terug te sturen en ik zou bericht van jullie krijgen jullie laten gewoon niets weten wat heb ik aan zoiets waar jullie geen zakjes voor hebben ben helemaal niet tevreden over jullie
Beste GJ, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie voor je op te lossen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Top service en snelle levering. Groot assortiment en kwaliteit.
Zoals gezegd. Niets toe te voegen.
Produkt keurig en snel geleverd voor een mooie prijs!
8 raamsluitingen besteld via deze site, echter paste ze niet op mijn ramen. Volgens het retourbeleid geretourneerd, op 21/1 is deze in ontvangst genomen door het bedrijf en tot op de dag van vandaag nog 0 reactie vanuit het bedrijf. Al 3 erachteraan gemaild of ze het kunnen bevestigen en mijn geld terug kunnen starten maar 0 reactie.
Beste Astrid Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie voor je op te lossen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Alles naar wens opgelost D.d. 17 november 2024 heb ik via internet een Elektrische warmtedeken gekocht. Toen ik ze kocht stond naar mijn weten niet duidelijk dat ik ze niet kon retourneren, na opening! Omdat de deken niet voldeed aan wat ze beloofde, wilde ik ze retour zenden, na telefonisch contact met Lorena, d.d.02.12.24. Ik ontving verder niets. Daarna op 04.12.24 weer gebeld met Damien voor een retournummer. Die dag heb ik de deken retour gezonden via het PostNL punt, waar ik ze ook had afgehaald. 27.12.24 wéér gebeld met Mitch, de deken wordt niet vergoed. Afspraak gemaakt dat ik € 3,95 retourkosten zou betalen en deken terug zou ontvangen. 17.01.25 tel contact met Demy 27.01.25 tel contact met Lorena, ik zou met spoed en terugkoppeling krijgen. TOT OP HEDEN, GEEN DEKEN EN WEL BETAALD!!!
Beste T. Leers, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie voor je op te lossen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Snelle levering. Juiste, hoogwaardige producten.
Top online winkel, makkelijk zoeken wat je nodig hebt op de site. Na bestelling en betaling, het product snel en netjes verpakt geleverd.
Ik had dringend een elektrische verwarming nodig vanwege een defect aan mijn verwarmingssysteem. Deze website beloofde levering binnen één dag, wat mij overtuigde om hier te bestellen. Helaas duurde het een volledige dag voordat het pakket überhaupt werd overgedragen aan de post, en uiteindelijk kreeg ik het pas na drie dagen geleverd. Toen ik het product wilde retourneren, bleek dat ik de retourkosten volledig zelf moest betalen, wat bijna net zo hoog was als de aankoopprijs van de verwarming. Dit maakt het praktisch onmogelijk om je geld terug te krijgen. Vertrouw niet op hun levertijden of retourbeleid. Erg teleurstellend!
Beste Armin, Dank voor jouw beoordeling en nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice na de beoordeling in contact is geweest om de situatie voor je op te lossen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in de webshop. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Ik had kerstverlichting besteld, helaas na ruim een week en zelf te moeten bellen bleek deze niet op voorraad te zijn. Ik had de verlichting al betaald. Ik heb een led haard gekocht en zou nog wat bij moeten betalen. De eerste led haard kwam kapot binnen. Gelijk gebeld en een foto gestuurd. Ik kreeg een nieuwe en heb gelijk de rekening betaald. Nu na een aantal keer bellen blijkt het nog niet op orde te zijn. Ineens kreeg ik een mail dat de kapotte led haard terug moest. Dit heb ik gedaan en net de tweede aanmaning gehad. Slecht bedrijf, ik zou de administratie terug op cursus sturen. Al met al duurt dit nu al twee maanden. Ik bestel hier nooit iets meer.
Beste Patricia, Dank voor je beoordeling. We hebben je geholpen met een artikel dat helaas niet meer op voorraad was. De bestelling die we hebben gestuurd is zoek geraakt bij de bezorgdienst en en wij hebben vervolgens het artikel opnieuw verstuurd welke defect is aangekomen. Hiervoor hebben wij je opnieuw een nieuw artikel gestuurd en jou gevraagd ons te laten weten of het probleem hiermee verholpen is. Wij zien dat jouw retourzending deze week is ontvangen en wij hebben om deze reden nu administratief af kunnen handelen. Onze excuses dat de afhandeling niet zo soepel is verlopen en we komen graag in contact om de situatie verder te bespreken. Mochten wij je verder van dienst kunnen zijn, komen wij graag telefonisch in contact via 0294 72 08 75 of via email [email protected] Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Soms heb je iets nodig de volgende dag. Dan ga je rond 22u opzoek en kom je een winkel tegen die zegt "Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen thuis!" Helemaal top! Je kiest voor de zekerheid nog de duurdere PostNL die het toch vaak wat beter doet dan de gele concurrent. Grote teleurstelling, en dit keer eens niet het PostNL mopperen maar gewoon vanuit die winkel die zei "Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen thuis!" heel vriendelijk je om 10:40 de volgende dag meld dat je pakket is verzonden! Rond die tijd verwachte ik idd iets met dat pakket... Dat PostNL die rond die tijd in de buurt is het af kwam leveren.....
Zie bovenstaand
Beste Nico, Jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent. Wij help je graag verder hiermee om de situatie voor je op te lossen en hebben geprobeerd om telefonisch in contact te komen. Wij zijn verder ook gewoon zelf bereikbaar om je van dienst te zijn via 0294 72 08 75 of via email [email protected] Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Originele beoordeling
Een omvormer besteld maar dit was de foute, contact met klantenservice en deze zouden het goede product opsturen waarvan ik zelf de retour kosten moest betalen. Volgende dag komt weer een fout product binnen, weer contact met klantenservice en sturen nu het goede product, dag erna ontvangen. Voor het foute product kreeg ik een retournummer waarmee ik het pakket gratis kon terug sturen. Het pakket is 20 december 2024 retour gestuurd en nog steeds onderweg, in de tussentijd krijg ik een aanmaling om mijn rekening te betalen.. dus voor een product van 47.50 nu dus 2x 47.50+7.50 betaald. Schandalige service
Ik heb zondag een bestelling gedaan en pas donderdag gekregen. Maar ik ben er voor 99% zeker van dat dit aan Post NL heeft gelegen. Waarschijnlijk maandag afgeleverd bij een afhaalpunt, maar niet gemeld dat het afgeleverd was. Toch maar even langs gegaan en jawel, het lag klaar zonder bericht gehad te hebben. Dus 4,5 ster in plaats van 5, maar ik zou zeker hier weer wat kopen.
Smiddags besteld volgende dag in huis. Gebeurd niet vaak meer tegenwoordig.
Snel en volgens afspraak
Duidelijke en overzichtelijke website en snelle levering
Zondag besteld, maandag middag in huis.
Anelle services top
S' middags 3 uur bestelling gedaan volgende dag 0m 11 uur in huis !
goedkoop en snel kan niet beter
Goed product , snel geleverd. TOP!!!!!
Prima prijs !
Not the same product I used one
Koningsbeltweg 52
1329AK Almere
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!