Levering

Goedkoop en snelle levering

Betrouwbaar en snel

Alles perfect geregeld en een dag later in huis.

Snel en goed

Maandag besteld Dinsdag in huis

perfect

snel en goed

Goede kabel. Snel geleverd.

Goede kabel. Snel geleverd.

Snelle levering en goede producten

Na mijn besteding de producten de volgende dag geleverd. Producten waren goed verpakt en werkte naar wens

snel en betrouwbaar

Is de 1e keer dat ik bij deze webshop wat bestel en ik ben blij verrast over de prijzen en betrouwbaarheid.

Snelle levering en duidelijke uitleg

Supere service

Alles duidelijk, correct, en op tijd geleverd, en prima kwaliteit

zeer tevreden!!

Snelle levering , goed gepakt en mooie kwaliteit.

Scherpe prijs en een supersnelle levering!

Scherpe prijs en een supersnelle levering!

Gemakkelijk,duidelijk en heel snelle levering.

Overzichtelijke duidelijke website, probleemloze verwerking en binnen een dag geleverd. Top!

Miep Miep!

Razendsnelle levering van 2 kwaliteitskabels! ‘s-avonds besteld en letterlijk de volgende ochtend op de deurmat. Indrukwekkend

Super snel gekregen, keurig verpakt, goede prijsverhouding. Deze zaak is zeker voor herhaling. Dank jullie, Groet Petra

Superb Experience

I was super surprised with next day delivery, didn't expect that all! Well done Kabel shop, keep up the good work. See you soon again!

goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering, goed verpakt : ik ben heel tevreden

zeer tevreden

super snel in huis

Geen probleem met bestellen en leveren

Goede Service!

Altijd snelle verzending en optijd je producten binnen. Tevens is de garantie afhandeling zoals je hoopt van een webshop. Geweldig! Ik kan iedereen Kabelshop aanraden.

Zeer snel geleverd

Mooi product

Goed en snel top

Teleurstellend

De levering op zich was prima zondag besteld en maandag in huis alleen wisten we niet hoe de koptelefoon aangesloten moest worden dus ik dacht geen uitleg oké stuur ik hem terug ,helaas in de kleine lettertjes is te lezen ivm hygiënisch voorschrift kan deze niet retour helaas

heel goed

tot nu toe alleen goede en nette ervaring

overzichtelijke website / bestelling vlot binnen gekregen

Snelle levering zoals belooft en het goede product, prima.

Zie boven.

Koningsbeltweg 52

1329AK Almere

294720875

Over Kabelshop.nl

Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!