Beste Geert, Dank voor uw beoordeling en vervelend dat u moeite heeft gehad om met ons in contact te komen, onze excuses voor het ongemak. Wij zien dat de klantenservice inmiddels contact heeft opgenomen om de situatie te verhelpen. Wij kijken er naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen voor uw volgende online aankopen bij ons. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Beste Pieter, Dank voor uw beoordeling en jammer om te vernemen dat de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij zien dat de klantenservice in contact heeft kunnen komen om u van een passende oplossing te voorzien. Wij kijken er naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen voor uw volgende online aankopen bij ons. Vriendelijke groet, Webcare Team Kabelshop.nl
Kabelshop.nl is jouw webwinkel voor kabels, huis & tuin, ongediertebestrijding, verlichting, audio én meer. ✅ Betrouwbaar, goedkoop en snel. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending vanaf 30. ⭐ 4x verkozen tot beste webwinkel. Je verwacht het niet, we hebben het wel!