snel en correct

's Avonds besteld en betaald en de volgende ochtend al in huis. Fantastisch

Top firma.

Bestelling de volgende dag al in huis. Ben er dik tevreden mee. Zou jullie bij iedereen aanbevelen.

Goede levering

Goed geleverd! Geen op-of aanmerkingen

Goede website en snelle levering.

Uitstekende levering!

Levering was top, product netjes verpakt in een doosje. Ik ga hier kijken wat ik nog meer nodig heb.

Prima website, snel geleverd!!

Maken waar wat ze beloven.

Kabelshop is een prima bedrijf met een hele gemakkelijke en overzichtelijke manier om producten te zoeken en te bestellen.

Product wat ik aanschafte was op voorraad en werd heel snel geleverd. Had dit de volgende dag al in huis en in gebruik.

Supersnel en goed te volgen

Beter kan het niet

Ben daar echt blij mee.

Snelle bezorging, top service!

Betaling teleurstellend, kadi daardoor te laat

Als je kiest voor achteraf betalen, zie je een dag later ineens een mail dat je toch vooraf moet betalen en dat de levering wordt vastgehouden totdat je dat hebt gedaan. Inmiddels is toegezegde levering die dag dan niet meer mogelijk en sta je op een verjaardagsfeest met lege handen… Dat strookt niet met de voorwaarden van Thuiswinkel.org! Daarom geen shopping awards meer na 2019?

Duidelijk, snel, goed

Goed en betrouwbaar

Goed, betrouwbaar en snelle levering. Product voldoet goed, echter de tv steun blokkeert wel veel van de TV connectors van mijn LG TV aan de achterzijde..

Excellent range of products & fast delivery

Excellent range of products & fast delivery - recommended.

Was top!!!!

Snelle levering en de prijs was heel goed

duidelijke website en komen na wat ze beloven

voor 24u besteld was de volgende dag in huis met duidelijke info, netjes verpakt en werkt

Ik ga niet specifiek voor de prijs maar de service is perfect

Snelle levering en volgens afspraak in de hectische tijd. Complimenten 50 euro is altijd welkom

Levert altijd op het tijdstip dat wordt beloofd.

Snelle levertijd, prima kwaliteit.

Levertijd OK, goede kwaliteit verloopkabels.

Geen reactie

Nadat de lichtjes van de buitenkerstverlichting op batterij het na een paar dagen al niet meer deden, heb ik tot 3!! maal toe een mail gestuurd naar kabelshop en geen enkele reactie terug ontvangen….

Order vrij laat op de avond besteld, toch volgende dag in huis. Perfect!

Goede kwaliteit spullen, overzichtelijke website en snelle levering

Ik zocht een Cat-6 netwerkkabel en connectoren, die heel snel gevonden waren. Betaling en afhandeling was een eitje en een dag later had ik het al in huis. Beter kan haast niet.

fijne website

snelle levering voor een goede prijs

De laagste prijs en de volgende dag bezorgd.

Ik heb een voorraad artikel besteld. De volgende dag bezorgd. Top, niets aan op te merken.

52 Koningsbeltweg

Almere 1329AK