Prima service en levering conform de afspraken die gemaakt zijn over de levering
Bij vragen, snelle communicatie en een eerlijk voorstel om mijn probleempje op te lossen. Zeer tevreden over de voeding voor onze palmboom.
Beste Raf, Bedankt voor je feedback. Spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over de werking van het bestelde worteldoek. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen je graag helpen met een oplossing. Aan de hand van de opgegeven gegevens kan ik helaas geen account of bestelling van je terugvinden. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 totm 17:30 op 0294 720 875 of [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Kabelshop.nl
Original anmeldelse
Ik kocht 2 rollen worteldoek. Je steekt er zo met je vinger door. Dit zou nooit onder de noemer worteldoek mogen vallen. Een blaadje toiletpapier is sterker (en dit is effectief geen grap!). Schandalig duur in vergelijking met de kwaliteit. Ik moet er geen andere materialen meer van uitproberen.
3 weken geleden een mollen verjagen gekocht maar tot op heden is mr mol nog steeds aan het graven in mijn tuin. Zelfs recht naast de mollen verjager! Gr Rick
Beste Rick, Bedankt voor je feedback. Spijtig om te lezen dat de mollenverjager nog niet naar verwachting werkt. Het kan soms enige tijd duren voordat het effect van de mollenverjager echt zichtbaar is. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om je hiermee te helpen. Met vriendelijke groet, Team Kabelshop.nl
Problemen opgelost, uitstekende service, kom zeker een keertje bij jullie terug, dank!
Geen reacties op e-mail. Info mail en transporteur spreken elkaar tegen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor je feedback. Spijtig om te lezen dat je geen reacties ontvangt. Aan de hand van je gegevens kunnen wij helaas geen contact momenten achterhalen. Onze klantenservice zal per e-mail contact met je opnemen om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Team Kabelshop.nl
I ordered a hdmi cable in May, couple of weeks later I emailed them cause I never received it. They responded that they would send it again. It's been another 2 weeks, still no cable
Dear Giorgos, Thanks for your feedback. I'm sorryto read that you have not received the original order and that the backorder has not been delivered. Unfortunately, I cannot find an account or order based on your data. I would like to ask you to contact our customer service, we will immediately sort this out and solve it for you. Sincerely, Team Kabelshop.nl
Prima en duidelijk site, prijs kwaliteit is goed. Netjes en snel geleverd. Ga vaker bestellen hier.
Ik kreeg iets wat het niet deed, en het zag er naar uit dat die al gebruikt was. Ik geef het aan via de mail, moest ik het terugsturen en moest ik zelf de kosten betalen van het terugsturen. Heel slecht hoe je hier behandeld word!
Beste Martijn, Wij betreuren het dat je niet tevreden bent met onze service, dit is uiteraard niet onze intentie. Wij willen je graag helpen en het artikel voor je omruilen. Om de garantie af te kunnen handelen hebben wij je gevraagd om een foto te sturen van het euvel, dit hebben wij nodig om de garantie te kunnen claimen. Helaas hebben wij de foto tot op heden nog niet mogen ontvangen en kunnen wij de procedure nog niet afhandelen. Ik wil je daarom vragen om de foto te sturen naar [email protected] zodat wij de garantie voor je kunnen afhandelen en je kunnen voorzien van een nieuw exemplaar. Met vriendelijke groet, Team Kabelshop.nl
Duidelijke website met goede uitleg
Alles netjes en optijd geleverd.
Ik had de kabel urgent nodig; op hun site kon ik de juiste kabel voor een leuke prijs snel vinden, makkelijk bestellen - en hij werd heel snel geleverd ook!
's Avonds laat besteld, volgende morgen vroeg al bezorgd.
Netjes verpakt en verzonden.
Avond 22 uur besteld volgende dag 12 uur geleverd
gewoon goed
Weet niet meet precieswat ik besteld had, maar het was de volgende dag binnen. Echt heel snel en goed.
Snelle levering, direct de volgende dag. Prettig
Gewoon bestellen en krijgen zonder poes pas .
Alles watje graag ziet bij een webshop
levert snel tegen goede prijs
Lekker snel en goedkoop
Vlot proces snelle levering