Top service!

Artikelen waren snel en netjes geleverd. Er bleek een verkeerd geleverd artikel bij te zitten. Even gebeld, zeer aardige dame aan de lijn gehad. Het artikel hadden we de volgende dag alsnog in huis!!!

Super leuk

Erg mooi en leuk speelgoed. Dochter is er gek van.

Vlotte levering en updates over voortgang bestelling

Mooi artikel / snel geleverd

Duidelijke site, goede communicatie en netjes en snel geleverd

Geen klachten! Tijdige en correcte levering.

Geen klachten! Tijdige en correcte levering.

Goede ervaring.

Snelle afhandeling en levering van de bestelling. Gekochte spullen waren goed verpakt en binnen de aangegeven tijd thuis geleverd. Heel fijn voor iemand die eigenlijk altijd tr laat aan de sinterklaas cadeautjes denkt.

Ze hebben een ruim assortiment voor een goede prijs. Goede service bij onduidelijkheid tijdens de verzending door DPD.

Perfect and schattig

My daughter loved it.

Heel leuk. Mijn metekindje krijgt het voor Nieuwjaar. Ze heeft er al enkele. En speelt er super graag mee. Heel snelle levering.

Snelle en keurig verpakte levering

Snelle en keurig verpakte levering

Leuke producten, snelle levering en goed verpakt.

Ik heb al vaker besteld en alles wordt steeds uitstekend en snel afgehandeld.

Snelle ,nette levering

Leuke site, normale prijzen met zelfs aanbiedingen. De bezorging gaat snel

Prima, snelle levering

Fijn snel en zo leuk!

Prachtige spulletjes en hele goede service.

Prijs en kwaliteit

De prijs is goed en een goede levering en kwaliteit van het product is top

Alles ging naar wens

Prima om er te bestellen

Snelle levering van goed product. Wel wat verwarring omdat op de doos iets met levensmiddelen stond, waardoor mijn man hem in de schuur zette... Haha. Wist niet dat jullie een thuiswebshop waren. Geeft niks hoor.

Veel keus, snelle levering

Veel keus, snelle levering

Zeer snel, prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding

Het is zo schattig

Hele leuke items. Ik hoop dat ik straks met mijn kleindochter mee mag spelen. Avonturen beleven met de dieren.

Super goed

Snel geleverd niks op aan te merken:

fijn

Hele snelle levering en ook nog in de aanbieding top

Super duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Zeer snelle levering. TOP

Snel, goede terugkoppeling, prima verpakt

De website werkt prima, tenzij je nog niet bent aangemeld. Dan hoor hij alles uit je mandje. Dat vind ik wel jammer. Verder na bestelling direct contact omdat er iets nog niet binnen was. Daarbij werd gevraagd of de gekochte artikelen een dag later ook gestuurd mochten worden. Prima communicatie wat mij betreft.

Grote keuze, gratis voorbeeld patronen!

Hele leuke overzichtelijke website. Veel keuze. Duidelijke uitleg voor de ouders hoe te gebruiken door de kinderen. Snelle levering. Prettige ervaring.

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn