Snel en goed verpakt geleverd

Niets op aan te merken.

Vlot en vriendelijk

Goede service en vlot

zeer goed

Verkeerde artikel

Snelle levering. Helaas verkeerde artikel ontvangen. Gelukkig was de jarige daar ook blij mee.

Fijne, snelle levering

Ik kocht wat leuke aanbiedingen op jullie site, alvast voor de decembermaand. Echt een leuke aanvulling op de family die we al hebben. Het werd direct de volgende dag al bezorgd. Super!

Leuke cadeautjes geshopt

Sylvanianfamilies ziet er erg schattig uit, leuke cadeautjes, wel klein spul en daardoor wat aan de dure kant. Met verzendkosten wordt het nog duurder en hou je minder budget over om iets van te kopen. Het was er vlot met DPD.

helemaal zoals verwacht

De bestelde figuren waren er binnen twee dagen. Alles goed verpakt. Onze kleindochter was helemaal blij r mee. Het is niet goedkoop, maar wel de moeite waard.

Heel fijn behulpzaam en super snelle service

Bezorging niet juist uitgevoerd.

Ondanks, dat ik had aangegeven waar het pakje kon worden neergelegd moest ik het toch ophalen bij een verzamelpunt. Tot mijn verbazing was er wel een sticker opgeplakt met mijn juiste tekst waar het achter te laten. Anneke Koenen

tevreden

zeer snelle levering

Erg tevreden. Zeer snelle levering. Ik ga vaker bestellen!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Jullie zijn toppers

Besteld volgende dag in huis. Enige minpuntje was dat er op de kartonnen doos sylvanian families stond. En mijn dochter het kan lezen, maar ach zo kunnen we van elk dingetje een probleem maken. Ik blij, zij blij, allemaal blij.

Duidelijke website en snelle goede levering.

Bestellen ging makkelijk. Mooie overzichtelijke website. Zeer tevreden.

Leuk

Goed toegankelijk voor wat ik zocht

Heel snel gevonden wat ik zocht.

Goede service, veel keus

Heb wat gekocht als een cadeautje voor mijn nichtje. Er is veel keuze en de bezorging was snel

Snel en goede kwaliteit

Perfect, zoals altijd

Many choice on the website, so beautiful Sylvanian toys, very fast delivery, ... I'm so happy everytime I receive a purchase from sylvanianfamilies-shop.nl/ !

Ik kreeg de boekjes niet bij mijn figuurtjes. Daarbij was de popcornkar niet mooi gekleurd.

Je krijgt alles zeer snel en goed verpakt wat geweldig is. Ik verwachte wel iets betere kwaliteit bij het kleuren van de voertuigen maar voor een kind zou dit geen probleem zijn. Vroeger zaten er bij de figuren verhaaltjesboeken maar die zitten er tegenwoordig niet meer bij dus hou daar rekening mee als dit iets is waar je naar uitkeek.

Goede winkel

Goede winkel! Snel en netjes verstuurd!

Super en o wat is dochter blij

Levering zoals planning, toch net wat goedkoper dan andere winkels.

Goede producten voor een goede prijs

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn