Voor het eerst besteld maar nu al zeer tevreden.

Prima en snelle service

Ruime keuze, snelle levering en makkelijke bestelling/betaling. In één woord prima!

Snelle service en netjes verpakt.

Tiptop!

Volledige gamma om uit te kiezen en razendsnelle levering!

goede service

Super snel geleverd, stevig verpakt, goede kwaliteit

Helamaal prima

Bestelling geplaats was 1 setje niet binnen een dag leverbaar wordt vervolgens netjes gebeld of dit geen probleem is dat het twee dagen later komt. Is op de afgesproken dag binnengekomen en het speelgoed was netjes ingepakt!

Al jaren zeer tevreden

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Ze hebben een mooi assortiment. Verzending is snel, spullen worden goed verpakt. De communicatie is ook snel en vriendelijk.

goede service

Bestelling via de website ging vlot, communicatie ook snel en prima, afhandeling (ik haalde zelf op) ook goed. Vriendelijke mensen.

Fantastisch geregeld, met een grote tint vertrouwen.

Zeer goede ervaring

Levering was ontzettend snel, ondanks wij van België zijn. Had het rond 16u besteld en de dag erna stonden ze al voor de deur met het pakket. Alles tip top in orde. Prijs is hier tenminste ook correct. Dikke duim, wij gaan hier nog bestellen.

Prima service, goede prijs

Prima service, goede prijs

Super leuk! Top kwaliteit

Ik ken dit van mijn jeugd en nu speelt mijn dochter hiermee, super leuk! Goede kwaliteit top service. Heel blij met de catalogus

Snelle levering, duidelijke communicatie! Spijtig dat dpd geen bewijs van levering in de brievenbus stak maar door jullie mail zag ik dat het aangekomen was in het leveringspunt.

Snelle levering en zeer correct

Alles kwam de dag nadien al bij ons aan. Het was zeer goed ingepakt en alles zat in de doos. Ik bestel zeker en vast nog eens.

Goed ingepakt en snel verzonden

Hier veel meer keus dan in de winkel. Aanrader!

Prima levering

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Door leverancier van bezorging.

Uitstekende service en kwaliteit

Niks op aan te merken. Perfecte service.

Prima.Alles goed gegaan

Snelle levering netjes verpakt!

Erg leuk

Het was extra leuk dat deze webshop gerund wordt door ouders van een leerling van mij vroeger Dat was een verrassing

Snelle levering. Mooi product. Prima tevreden. Voor herhaling vatbaar. Aanrader!

Prima product en snel geleverd

Prima product en snelle levering

Snel ontvangen, grote keuze, goede prijzen.

Perfect geleverd zoals beloofd. Perfecte service en product zoals beschreven en aan een mooie prijs. De dochter is enorm blij met haar landhuis van Sylvanian.

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn