Leuke miniaturen en behulpzame klantenservice

Een kleine klacht over mijn account was binnen een half uur opgelost via de mail. De sets waren snel en goed verpakt bezorgd. Mooie kwaliteit en erg veel details, veel meer dan het meeste speelgoed van tegenwoordig.

De hele collectie online. Snelle levering. Ontzettend leuk speelgoed waarbij een kind zijn fantasie de vrije loop kan laten gaan.

Zeer vlotte levering en goed bereikbaar telefonisch of per e-mail

Prachtig kunnen uitkiezen op de website, vlot besteld en geleverd, verkoper goed bereikbaar.

Fijn!

Snelle levering...beetje jammer dat ik geen bevestiging van bestelling en ontvangst van betaling kreeg zoals werd genoemd. Gelukkig hele snelle levering!

Helemaal top!!

Leuk en mooie website. Makkelijk bestellen. Vlotte mail over de bestelling en wanneer de levering. Gewoon goed!!!

super snel en goed verpakt

Naast een uitgebreide collectie, met leuke aanbiedingen, heb ik de bestelling zeer snel en in goede staat mogen ontvangen. Top service!

Zeer goed , netjes bezorgt

Heel positief

Eenvoudig te bestellen en een vlotte bezorging

Uitstekende service!

Wanneer je een vraag hebt, antwoorden ze zeer vlug en helpen ze je graag verder! Prima service echt!

Alles vlot en snel geleverd.

Mooi speelgoed, goede kwaliteit. Snel en vlot geleverd.

Vlotte levering, geheel volgens verwachting.

Niks aan toe te voegen.

Netjes verpakt, dik tevreden!

Blij met bestelling

Een paar jaar geleden voor onze oudste dochter bij jullie besteld. Nu voor onze jongste. Leuke producten, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding ! Onze dochter zal blij zijn met haar verjaardagscadeau.

Leuke artikelen en heel snel bezorgd

Superleuk spul allemaal . Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Super ingepakt en snelle levering

Super goede service netjes ingepakt en snelle levering

Supersnelle levering

Binnen een paar dagen bezorgd, goed verpakt en dochter is er heel blij mee. Top!

Zeer snelle bezorging

Heel tevreden vooral mede door de supersnelle bezorging!

snelle levering en hele mooie spillen

Top geregeld

Heel goed en snel geregeld. Besteld en de dag erna werd het geleverd. Netjes verpakt...top!!

Doen wat ze beloven.

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar.

Super blij !!!

Super blij van mijn aankoop. Levering super snel en verkoper heel vriendelijk en beschikbaar. Dank u en zeker tot volgende

Snelle levering!

Hele fijne snelle levering en zoveel keuzes! Heel blij mee!

Liep soepel van bestelling tot levering

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn