Snelle levering.

Snelle service, goed product

Zondag avond besteld, woensdag al in huis (België). Zeer tevreden over! Heb alleen op woensdag een vraag gesteld via de site en daar heb ik momenteel (zaterdag) nog geen antwoord op.

Mooie spullen en snelle levering

Onze dochter is heel blij met haar zelf bij elkaar gespaarde huis en school! Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten

Grote keuze, ook hele mooie aanbiedingen. Snelle verzending, goed verpakt. Duidelijke en snelle communicatie. Top!

Keurige, snelle levering

Duidelijke site, en een keurige en snelle levering.

Top service!

De enkele keer dat er zich een probleem voordoet met de levering, wordt dit keurig netjes opgelost!

Bestelling werd snel geleverd en scherp geprijsd. Ik ben er heel blij mee!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Alleen jammer dat de gordijntjes niet op ons herenhuis passen, is een oudere versie....

Alles gaat goed en snel, maar DPD zou weten ik niet meer gebruiken

Goede kwaliteit

Veel keuze, snelle afhandeling & levering!

Wat een snelle en goede service

Een 10 waard! Vooral nu in de corona tijd dacht ik, ik zorg dat ik op tijd bestel zodat het snel binnen is. Maar had achteraf niet gehoeven was netjes al de volgende dag bezorgd.

Donderdag 31/12/20 eind van de middag bestelling geplaatst. Dinsdagochtend voor 10.00u geleverd.

Super snelle levering.

Het is de andere dag al bezorgd. Wel jammer dat er bij de laatste leveringen nooit meer een kleinigheidje extra zit. Voorheen was dit wel vaak zo.

Uitstekend, snelle service, goede site!

Zie hierboven.

Not nice

I ordered the toys for my daughter since 23 December and until now 28 December, I still didn’t receive anything. When I checked the post tracking, it did not show any update. This is the slowest delivery ever. I don’t know if the next year I will receive the product or not... this will be the first and last time that I will purchase anything from your company. Thank you. Sammy

Snel en makkelijk

De levering is zeer vlot verlopen, snel en correct. De doos zelf was wel beschadigd maar aan de inhoud was niets geschonden.

Snelle verzending en top product!

Veel verschillende producten van Sylvanian families en super snelle bezorging! Heel blij mee.

Goede prijs en snelle levering

Bij andere web shops is er niets af geprijsd van Sylvanian families. Bij jullie zijn sommige artikelen al af geprijsd. Het verzenden ging perfect. Ik werd op de hoogte gehouden via sms en wist precies wanneer het werd geleverd.

Goed en snel

Goed en snel

Vriendelijke mensen, levering ging snel.

De bestelling dezelfde dag nog verzonden.. ivm kerstdrukte duurde de levering iets langer.. maar dat lag zeker niet aan de shop. Telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk. Alles keurig verpakt geleverd. Zeker een aanbeveling waard

Leuke shop

Toffe figuurtjes nergens anders terug te vinden.

Supergoede service!

Snelle verzending en aantrekkelijke prijzen. Alleen jammer dat we geen catalogus erbij hebben gekregen.

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn