Snelle levering, netjes

Leuk een spaarsysteem, de prijzen zijn goed, als je echt zoekt is het hier en daar misschien goedkoper maar ook de site heeft acties. De bestelling was de volgende dag nog binnen (compleet, niet eerst 1 gedeelte en daarna de andere)

Prima levering

Mooi op tijd!

Makkelijk te bestellen. En snel ontvangen ondanks de drukte in december

Goede en vriendelijke service

Na meerdere problemen om in te loggen heel vriendelijk geholpen hebben ze hun hele klantbestand doorgekeken om er achter te komen dat ik het verkeerde email adres gebruikte om in te loggen. Daarna snelle verzending, pakketje zag er netjes uit.

Mooie aanbieding, snel geleverd

Mooie aanbieding starter set. Snel geleverd

Duidelijke site, vlotte levering, leuke aanbiedingen, kortom zeer tevreden

Hele fijne website met mooie producten en aantrekkelijke aanbiedingen. Leuk spaarsysteem, vlotte levering, kortom wij komen zeker terug en zijn zeer tevreden.

Ik had nog diertjes van mijn dochter bewaard die we ooit in Luik kochten Ik wilde een huisje voor mijn kleindochter van 3 Volgende dag had ik het huisje al in huis. Hartstikke fijn,ze kon er gelijk mee spelen Top!

Snelle en nette levering

Snelle levering, ook in de kerstdrukte.

Veel keus, niet duur soms goedkoper als bol.com, goede website en supersnelle levering, zelfs met de kerstdrukte!!

Vlotte levering

Precies zoals verwacht

Prima tot de volgende bestelling

Helemaal top!

Snelle service. Producten zagen er top uit. Blije meiden.

Snel geleverd en goedkoper dan bij andere aanbieders!

Prima snelle service en alles compleet in 1 levering

Netjes verpakt en geleverd op gestelde termijn. Alles dik in orde.

Ondanks drukte post nichtje blij

Zondags besteld en helaas door drukte post donderdags aangekomen. Maar nichtje was erg blij. Helaas had ik geen bevestiging ontvangen en kreeg geen reacties op mn vragen of t al op de post was. Maar dat mocht de pret niet deren. Ze was erblij mee dus vandaar mn 7.

Bestellen is overzichtelijk en de producten worden snel en netjes geleverd..!

Het artikel wat ik besteld had was niet meer leverbaar, dit werd keurig opgelost. Artikel werd super snel geleverd

Super chauffeur

Vriendelijke chauffeur,

Tijdens de drukke dagen toch snel geleverd en een duidelijke website

Mijn dochter is er heel blij mee..

Super snel! Top

Alles zoals het hoort! Top

Uitstekende service!

Ophalen in de avonduren was geen probleem. Zeer vriendelijke mensen. En alles netjes verpakt.

Goede bezorging en snel

Snelle bezorging. Mijn dochter zal het erg leuk vinden.

Zorgzaam

Prima nazorg