Snelle en correcte service!

Heel prettige website en levering zonder problemen. Ik miste wel een factuur in de doos of via mail. Direct bij bestelling betaald maar voor administratie heel prettig om de factuur toegestuurd te krijgen en dat ik niet hoef te knippen en te plakken vanuit de mail.

Alles perfect geleverd

Snelle levering en goed verpakt!

Veel keuze, snelle levering en goed verpakt!

Grote collectie. Correcte en snelle levering door sf shop.

Jammer dat DHL niet de moeite neemt om even aan te bellen. Nu tweede keer dat pakket van Sylvanian families gewoon bij tuinhekje wordt achter gelaten. Iedereen kan het zo meenemen.

Heel erg goed!!!

Heel erg goed!!

Zeer vriendelijk en snel!

Bestelling verliep vlot en makkelijk. Alleen jammer dat ik daarna niet een t&t code kreeg per email. Toen ik contact opnam met de klantenservice kreeg ik vrijwel direct een vriendelijke reactie met de t&t code. Super! Verpakking was keurig, alles bij elkaar een 10.

Heel snel levering

Ik ben tevreden met mijn aankoop.. heel snel levering, net de volgende dag was het aangekomen.. en qua prijs met promotie zijn vergelijkbaar..

Geweldig!

Snel antwoord gekregen op vraag, snelle levering (ong. 3 werkdagen) en pakketje is goed aangekomen! Zou wel graag een order confirmation willen krijgen wanneer het ongeveer geleverd wordt, maar verder is alles toppie!

Echt geweldig

Het is een hele leuke serie met heel veel mogelijkheden. Snelle levering.

snelle afhandeling van mijn bestelling

goede collectie veel keuze na mijn bestelling had ik de volgende dag het pakket thuis in goede verpakking. Item is van goede kwaliteit.

Goede site, grote keuze, normale prijzen

Ik was tevreden met de service, de enige ding die een beetje vreemd was, is dat ik geen info kreeg met track-and-trace. Het pakket was snel geleverd.

Helemaal top

Goedevkeus en snelle levering

Prima site,ik mis wel een track en trace

Zorg voor track en tracé en of een m'n wil dat het pakket verzonden is

Snel in huis

Mijn nichtje gaat er erg blij mee zijn. Alleen zou een track en trace wel handig zijn.

Geweldig!

Ik ging mijn bestelling ophalen en mocht gelijk even in het winkeltje kijken, heel leuk!

Wat een service, super snel in huis cx

Zou nog fijner zijn als je een bevestiging van verzenden ontvangt met eventueel een track en tracé nr zodat je weet wanneer t pakket ongeveer bezorgd wordt!

Super Assortiment en Snelle Levering

Ik zocht de blind bags die ik niet kon vinden bij de Intertoys, bij de Sylvanian Families Shop hadden ze deze wel, ook super dat er op veel producten korting zit! De levering was precies wanneer ik had verwacht.

Netjes te woord gestaan en een passende oplossing gevonden.

Bedankt voor de goede service

Met de webshop prima.

De webshop biedt een overzichtelijke opsomming van de te bestellen spullen. Ik heb zondag besteld en nu (woensdag) is mijn bestelling pas bezorgd. Ik begreep dat er vertraging was opgetreden in de bezorging. Zou fijn zijn om daar even een mailtje over te krijgen.

Duidelijke website. Alleen nog niks ontvangen

Duidelijke website en veel keuze. Helaas mijn bestelling nog niet binnen gekregen. Deze op 8 augustus geplaatst. Hoop dat het snel binnen komt.

Snele levering

Het was wel merkwaardig verpakt, in een gebruikte grote kartonnen doos. Maar dat is prima, geen verspilling.

supersnelle levering

snelle levering, had 2 bestellingen gedaan waarvan de een niet verzonden was naar mailcontact supersnel antwoord trouwens netjes opgelost.

Vriendelijke benadering

Super behandeling

Super snelle service!

Top. Heel snel geleverd! Altijd mooie kwaliteit.

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn