Super snelle levering, heel schattig assortiment. Mijn dochter is er blij mee, dank jullie wel!

Mijn bestelling was meteen verzonden

Bij de postbezorging (dpd) was het even onduidelijk waar het pakket terecht was gekomen. De respons van de shop was heel pro actief en klantvriendelijk. (Het pakket bleek bij buren.)

Prima snelle levering door sylvanianfamilies-shop.

Een punt van aandacht: DPD mocht van mij pakket neerzetten op aangegeven plaats. Ik trof het echter aan vlak achter mijn tuinhek aan de straat. Was ik niet zo blij mee. Had makkelijk is kunnen gaan.

Nog steeds niet geleverd

We zijn nu al 2 dagen aan t wachten en nog steeds geen pakket ook al staat er bij is onderweg

goede voorraad en snel verzonden

eerlijke prijzen en een groot assortiment, en erg snelle verzending. goede service

Super leuk speelgoed. Een aanrader

Prima. Een dolgelukkige kleindochter

Artikelen snel in huis Goede prijs verhouding Goedkoper als in de winkel

Service en kwaliteit en mooie prijs

Mooie aanbiedingen, heldere site, snelle levering plus prettige klantenservice met supersnelle reactie. Echt een aanrader!

Overzichtelijke site. Snelle service

Zeer goed zondag besteld en vandaag dinsdag al geleverd

Klikken. Shoppen. Klaar.

Goede service!

Fijne service, snel bezorgd. Super leuke dingen en goede aanbiedingen!

snel verzonden via DPD goed te volgen

Top winkel!

Goede communicatie en precies op tijd bezorgd

uitstekend

Wanneer je vragen hebt wordt je vriendelijk te woord gestaan. Goede oplossingen worden aangedragen. Spellen worden mooi op tijd geleverd,voor 2 uur besteld worden idd de volgende dag geleverd.

Duidelijke website, goeie prijzen en snelle levering.

Goede prijs

Goed, prijs is laag en product zoals omschreven. Wel zou het fijn zijn een bericht te krijgen als het verzonden is. Nu hoor je niets meer totdat het er ineens is.

Perfect!

Snelle levering, duidelijke website.

Helemaal compleet en heeeel snelle levering!!

snel en goed

snel en goed

Product voldoet aan verwachting

Terrific Pricewise!

Was sent links for items for my granddaughters birthday. 2 of the links were for a different websire. Looked them up on your website and your prices were less. Plus, fast shipping. Highly recommend.

Uitstekende service

Er is goed meegedacht toen ik vergeten was een artikel mee te bestellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en kreeg dus goede adviezen. De artikelen waren ook snel geleverd.

Uitgebreid assortiment, snelle levering!

De ideale plek om te shoppen je silvanian families uit te breiden, heel veel keuze met aanbiedingen en een spaarpunten systeem.

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn