Meer als tevreden

Overzichtelijke website die er ook leuk uit ziet voor kinderen. Aanbiedingen zijn goed en vlotte levering.

Heel tevreden!

Prachtige webshop! Ik heb twee bestellingen kort achter elkaar geplaatst. Bij de eerste bestelling was er een artikel niet op voorraad, maar dit was snel opgelost. Zij hebben ons direct telefonisch geprobeerd te bereiken, maar dit was niet doorgekomen (lag waarschijnlijk aan onze telefoon). Toen we zelf belden werden we netjes te woord gestaan en konden we voor een ander artikel kiezen. De tweede bestelling ging gewoon perfect en arriveerde al direct de volgende dag. Verbeterpunt zou inderdaad wel zijn om nog een verzendbevestiging te sturen (al dan niet met traceercode). Het is wel zo fijn om te weten dat alles goed is gegaan en het pakket echt onderweg is. Tenslotte zie ik dat er in wat andere reviews genoemd wordt dat de vormgeving van de website gedateerd is, maar hier ben ik het persoonlijk niet mee eens. Ik vind het een erg fijne, rustig ogende website waar je eenvoudig kunt navigeren. Vooral zo houden!

Top service!

Zeer snelle en correcte levering. Ook werd er via mail meteen gereageerd op een vraag die ik gesteld had. Top service!

Goede producten

Prima services

Fantastisch!

Bestelling doorgegeven, betaling gedaan en de dag nadien al levering op vooraf gecommuniceerd moment!

Ruim assortiment en bestelling was snel binnen

Goede webwinkel!

Veel keuze, snelle levering, netjes verpakt!

Tevreden en heel snel geleverd binnen 2 dagen

Was zeer eenvoudig om te bestellen en levering was er binnen de volgende dag.

Ben tevreden

Ik ben zeer tevreden,snelle verzending,en goed verpakt

Bestellen goed

Site liep steeds vast

Lekker goede webshop makkelijk te bestellen

Zeer snelle bezorging.

Uitgebreid assortiment en snelle levering, top!

Uitgebreid assortiment en snelle levering, top!

mooi geprijsd wn goede levering

Ruime keuze en het is leuk om te kijken op de webside

Heel leuk

Spijtig dateer punten van de vorige aankopen er niet bij staan al verschillende grote stukken gekocht en niets verzameld of gekregen

Snel geleverd ...als surprise kerstmutsjes erbij voor de familie... erg leuk een kleine verrassing

Snelle service!

Snelle levering.

Goede service en alles netjes afgewerkt

Geweldig speelgoed

Leuke site. En makkelijk om te doen .

Geweldig, verkrijgbaar zo dicht bij huis

Het was een verrassing zo dicht bij huis de spulletjes te verkrijgen

Bestellingen, snel en goed

Duidelijke communicatie, vriendelijk geholpen

Top Super

Veel keuze goede prijzen en snelle levering

Veel keuze, goedkoper dan andere sites en goede communicatie!

Na een mail omdat mijn betaling niet was gelukt, kreeg ik heel snel mailtje terug met nieuwe betaalmogelijkheden. Vlotte communicatie en herstockering van product dat out of stock was!

Top speelgoed

Onze kleindochter vind het "cool" ! Mooi toch !

Snelle levering en mooie spullen

👍

Kalkovenweg 48