Toppie

Ik heb de draaimolen met panda gekocht voor de dochter van mijn vriendin, die is helemaal weg van alle poppetjes! Ik maakte het pakketje open en was blij verrast dat er een tasje bij de bestelling zat met een poster stickers en een kleurboekje.! Te schattig ik ga sowieso bestellen voor mijn dochter als die oud genoeg is !

Een klantenservice zoals er niet veel meer zijn!

Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop. Er miste één deeltje van een vrij grote bestelling en zonder vragen of moeilijkheden werd dit deel de dag van mijn mail nog verzonden! Top service en uiteraard heel mooie kwaliteit. Mijn dochtertje speelt al de hele week met haar nieuwe Sylvanian Families huis. Voor een tweejarige wil dat toch al wat zeggen!

Uitstekend!

Ik kwam het pakketje ophalen. De mevrouw was zeer vriendelijk en had alles netjes klaar liggen in een heel leuk zakje. Je ziet dat er net liefde gewerkt word en met liefde jouw spulletjes bij elkaar gepakt zijn.

Geen bijzonderheden. Vind het prijsverhouding wel erg duur voor wat je krijgt.

Vriendelijke en behulpzame klantenservice

Prima winkel , snelle levering

fantastisch

Beetje laat met het doorgeven van de leveringstijd, namelijk twee uur voor levering. Maar wel binnen 2 dagen.

Erg snelle levering en ze vind het super leuk.

heel erg schattig

ik vind de veggie babies erg schattig en ze zijn van goede kwaliteit! het kostte wel ongeveer 20,- een beetje duur maar het is het wel waard! het verzenden was erg snel, het was al binnen een dag in huis!

Op tijd, goede prijs vergeleken met andere aanbieders

snel correct mooi prijs

zeer mooie prijs en correcte levering alles wat ik wens

Prima op tijd geleverd

Het ziet er op de site groter uit en dan komt het per post in een héél klein doosje Dat je even hebt is dit alles maar ja me kleindochter zal er blij mee zijn.

ik heb een goede ervaring met sylvanianfamilies-shop

snelle en nette levering van de spullen dus kortom zeer tevreden

zeer goed . Vlotte en correcte levering

Zeer blotte en correcte levering

Alles geweldig van bestelling tot levering

Omdat ik t zo ervaren heb

Vlot en zorgvuldig

Hoe kan ik oordelen nog niks ontvangen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten

Geweldige service

Het was fantastisch

Ziet er mooi uit.

Grote keus, snelle levering

Prima webshop

Groot aanbod, snelle levering, goede communicatie.

Leuke webshop

Veel aanbod en ook een leuke aanbieding gekocht. Het was ook snel geleverd.

Snel geregeld en makkelijk op te halen

Leuke koetjes van sylvanian families. Makkelijk op te halen en lagen ook snel klaar

Snelle verzending en goed verpakt. Heel tevreden

Netjes verpakt

Alles prima!