Uitstekende service

Snel de bestelde spulletjes in huis. Geen spam in de mail wanneer het pakket geleverd wordt...

De bestelling ging vlot en betrouwbaar

Ik Han vlak voor het weekend besteld en maandag werd de bestelling geleverd. Verliep prima

Binnen 1 dag heb ik mijn bestelling ontvangen. Je krijgt snel antwoord op je vraag. Een vertrouwde site.

Hier niets bestellen!!

Bestelling gedaan, staat in account. Verder hoor je niets meer. Geen levering, geen mailtje...niets. teleurgesteld kind. Geen reactie op contactformulier en geen mogelijkheid tot bellen. Wij gaan elders bestellen!!

• Would you recommend us? No

Prachtig speelgoed

Zeer mooi speelgoed ,Correct en eerlijke firma . Bestelling op weg met tijd stipt vermeld , was geleverd volgens hun bericht . TOP :)

Wat een service!!

Kreeg telefonisch op zeer prettige wijze zinvolle informatie, toen ik de bestelling kwam ophalen was alles zorgvuldig ingepakt, kortom een bedrijf waar klanten zich gehoord en gezien voelen.

Door dpd levering zal ik niet meer bestellen

Mijn pakket ligt in andere woonplaats bij dpd punt. Terwijl het thuis zou worden afgeleverd. Wegens chronische ziekte moet ik veel regelen om het op te halen. Hoop dat dit lukt. Kids teleurgesteld. Heb het pakket dus niet en na 4 x dpd gebeld te hebben ook 2 euro extra keijt boven telefoonkosten. Zou goed komen. Niet dus. Dit rekening ik jullie niet aan maar wel jammer dat jullie met zo een bedrijf in zee gaan

Zeer positief

Groot assortiment, goede prijs. Snel geleverd, goed verpakt. Met een leuk kaartje erbij. Ik ben een tevreden klant

Prima levering. Helder en duidelijk

Zie hierboven

Prima prijs en snel geleverd.

Excellent

Snel verstuurd en snel response op email

Fijne service. Goede aanbiedingen

Niet zo goed

Ik heb op 29 juli een bestelling geplaatst maar tot op heden nog niks ontvangen

Van de week voor het eerst besteld,miste alleen 1 item, 1 belletje en de volgende dag was de vervolg bestelling al binnen!goede en fijne service!

Mooie aanbieding

Snel verzonden en een mooie aanbieding

Vlotte levering!

Goed!

Snelle service, aanrader!

Snel en georganiseerd in samenwerking met DPD

Met internet bestellingen onderscheiden jullie je, goed georganiseerd en met een juiste bezorgdienst.

Snelle levering, duidelijke website, prima verpakt ontvangen.

Fast but not so good packing.

I just received my order and i'm not 100% satisfied... Delivery is good on time! But for packing I think it's too big box then it makes dent on all packages. I'm a collector so these box is really important for me

Niks anders dan: Top! Snelle en goede service.

Prima !

Zeer goede communicatie met klantendienst. Vlotte en correcte levering iedereen zeer blij

Levering kwam te laat

De levering kwam niet de volgende werkdag. De korte afstand nam ongeveer 40 uur in beslag. Dit bedrijf maakt dus geen gebruik van een goede bezorgingsdienst en maakt zijn belofte niet waar. Effect: een diep teleurgesteld jarig meisje

De bestellingen de volgende dag al netjes in een doos geleverd.

Snelle levering & netjes ingepakt!

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn