Super goed!

Super snel super goed!

Snelle levering,wel jammer dat ik 5m50 moet betalen voor bezorging.

Geweldig snelle levering produkt ziet er goed uit

Voede er arvaring aan te bevelen

Snelle en goede levering

Ik had de producten de volgende dag binnen. Precies zoals afgebeeld dus prima. De levering is via dpd dat vind ik zelf minder omdat je telkens een SMS krijgt voor levering en in eerste instantie met codes via de mail die je niet kan kopiëren. Wel goed verlopen verder.

Goed en snel

Mooie knuffel en snel verzonden. Dank!

Leuke producten

Snelle levering, leuke producten. Wel jammer dat we er nu niks "extra's" bij gekregen hebben. De vorige keer kregen we er een paar kleine sylvanian families extraatjes bij.

het is super cute.

het is so cute en goed gemaakt. ik kan zien dat het een goede kwaliteit heeft. en ik ben er heel blij mee. ik zal zeker vaker iets kopen.

Geweldige service en fijn contact

Fijn telefonisch contact gehad met de klantenservice en ik ben enorm geholpen met de service die werd aangeboden. Made my day :-) !

Alles goed geregeld top

super snelle levering

Bestel het liefst rechtstreeks ipv bij een tussenhandelaar als bol.com. Nu dus ook een mooi boekje erbij met de gehele collectie waar mijn kleindochter weer haar wensen op kan aanstrepen:)

Superfijne webshop

Grote collectie, snelle levering!

Website werkte alleen via de smartfoon

De website deed het helemaal niet goed op de laptop dat ik bijna moest opgeven met bij jullie winkelen. In het eind probeerde ik van mijn smartfoon, toen deed jullie site prima. Prijzen hier zijn de beste en de aflevering was snel.

Perfecte service

Communicatie met deze mensen is top en heel vriendelijk. Pakje perfect aangeleverd ook en binnnen de afgesproken tijd.

Super snel geleverd, goede service

Ik werd gebeld dat de bestelling wat vertraagd zou zijn, maar uiteindelijk toch super snel geleverd! Super om zo op de hoogte te worden gehouden

top service

Erg tevreden over de service. Een van de bestelde items bleek toch niet meer leverbaar. er werd meteen telefonisch contact met mij opgenomen en samen naar een oplossing gekeken.

Supersnelle levering, ruime collectie!

Ruim aanbod, goede deals, supersnelle levering. Echte aanrader!

Zeer snelle levering

Aquabeads besteld, de dag nadien geleverd met een leuke cataloog bij met wat er allemaal van bestaat, Heel tevreden.

Prachtig product voor een mooie prijs

Was een verrassing voor mij. Wist niet dat het er was.

Goed product. Snelle levering.

2 knuffeltjes besteld. Ze waren heel snel verzonden en ik ben er blij mee.

Fijne website, heel correcte service

Grote bestelling, snelle levering, heel blije dochter

alles snel en correct verzorgd

alles is volgens afspraak snel en goed verzorgd

Precise wat ik zocht

Snel bezorgd. Ook was de hele bestelling efficiënt ingepakt in een kleine dos ;-)

Goed geholpen heel netjes ingepakt en heel snel bezorgd

top

Alles in orde snel geleverd en goede beschrijving product.

Snelle verzending

Snelle verzending zag er leuk uit helaas blijft het ingepakt tot in het nieuwe huis

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn