Goed!

Zeer mooie kwaliteits producten, goede shop en bestelprocedure alsmede goede levering op afgesproken datum en tijd

Zeer goede service!

Een aanrader!

Makkelijk en snel

Het bestellen ging makkelijk en de bestelling was snel en correct binnen. Voordeligste keuze voor wat ik zocht.

Prachtig aanbod en snelle levering.

Heel leuke Sylvanian producten maar niet tevreden over bezorging door DPD.

Snel verstuurd door jullie, zou eerder dan ik verwachtte al bezorgd worden maar ik heb (opnieuw) geen goede ervaring met DPD.

Makkelijke bestelsite, snelle verzending

Goede service!

Ik werd na de bestelling direct gebeld dat een product niet meer voorradig was en we een vervangend product uit mochten kiezen. Vriendelijke dame en snelle verzending.

Snel geleverd.Netjes verpakt. Blij kind

Goede prijs, snelle service

Goede prijzen, snelle service, goed verpakt. Erg tevreden!

Alles voldoet aan de verwachtingen. Levertijd prima!

Goede prijs en snelle bezorging

Mooie producten, uren spelen

Het zijn prachtige producten. Mijn dochter wordt negen en speelt er nog mee. Je kunt steeds opnieuw uitbreiden. Op de site vind je met regelmaat goedkopere setjes. Zo is het mogelijk dat je ook cadeautjes vraagt voor kinderfeestjes etc.

Snel geleverd super blij

Top levering en goede prijs

Producten zoals omschreven in mooie verpakking gearriveerd. Snelle verzending prima prijs

Super cadeau voor mijn 4 jaar dochter

Good quality materials and customer service. My daughter played for the full day when she received, i think it's perfect for this age.

Goede service, snelle levering

Na een eenvoudig bestelproces werden de artikelen snel en goed verpakt geleverd.

Goede ervaringen

Levertijd goed

Snelle nette levering

snelle en nette levering

fantastisch

Goede service, na het kwijt raken van het pakketje bij de vervoeder meteen een nieuwe toegestuurd gekregen.

Alles goed

Leuke site en alles werd supersnel geleverd

Overzichtelijke site en goede service

Mooi speelgoed en leuke kortingen

Snelle service en goede kwaliteit speelgoed

Veel aanbod, snelle levering!

Er was een ruime keus aan aanbod. Helaas wel wat prijzig. Echter kreeg ik netjes een bevestiging van mijn bestelling per e-mail en binnen 2 dagen daarna had ik mijn pakketje binnen.

Kalkovenweg 48

2401LK Alphen aan den rijn