Weet ik nog niet

Ik wilde een beeldje bestellen. hoewel die volgens de site wel op voorraad was, was die in werkelijkheid niet aanwezig. Ik ben nog steeds aan het wachten op antwoord, omdat de voorraad binnen een week aangevuld zou worden. Ik moet het beeldje op tijd ontvangen omdat het bedoeld is als verjaardagscadeau. Ik heb ook gevraagd als de levering niet op tijd gerealiseerd kan worden, om het geld terug te sturen. Tot dusverre dus nog geen antwoord. Ik kan dus nog geen score invullen. Bij aanbevelen heb ik nee ingevuld. dit hoeft misschien niet. Bij het aantal sterren heb ik er eentje aangekruist. Dat kan ook nog veranderen.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Prachtige, minimalistische beeldjes voor een goede prijs en zeer snelle service! Ik vond vooral veel beeldjes m.b.t. het ouderschap wat ik heel begrijpelijk vind. Naar beeldjes met diertjes moest ik toch even zoeken. Diegene die er zijn (met hondjes) zijn prachtig. Misschien iets meer variatie in kleur van de hondjes was welkom (wit en zwart), maar ik heb gevonden wat ik zocht. Het is heel mooi om cadeau te geven. Diegene waarvoor ik de beeldjes gekocht heb, heeft er al ééntje en gaat ook hier heel blij mee zijn. Ik zou het ook bij mij thuis zetten. Iets anders dan al die andere standaardbeeldjes die je op de markt vindt.

• Omschrijf uw aankoop: 10

Alles klopt

Mooi beeldje, erg kado-waardig voor mensen als teken dat je om ze geeft. Verpakking mooi en snel geleverd. En dat alles voor een meer dan prima prijs.

• Omschrijf uw aankoop: Grandmother beeldje

Goed mooi en snel

Positief

• Omschrijf uw aankoop: Kado

Mooie beeldjes en snelle levering.

Wat zijn ze iedere keer toch prachtig!

• Omschrijf uw aankoop: 2 vrouwen waarvan handen bij elkaar komen.

Prachtige beeldjes.

Bestelling volgende dag geleverd zeer goed verpakt. Mooie aktie met gratis beeldje!

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Mooi assortiment en snelle levering

Ik vind sowieso de willow-beeldjes erg mooi. Ik heb er al verschillende in mijn verzameling. Ik heb goede ervaringen met het bestellen bij Willowbeeldjes.nl Het assortiment is erg mooi, het bestellen gaat eenvoudig, de communicatie over de bestelling is goed en de levering is snel.

• Omschrijf uw aankoop: Surroundee by love en For You ornament

Prima levering, uitstekend verpakt.

Uitstekende service.

• Omschrijf uw aankoop: Beeldje

Beeldjes om verliefd op te worden.

Het zijn serene beeldjes met een boodschap. Nu twee keer een beeldje besteld voor een verjaardag. De ontvangers waren erg blij met de beeldjes.

• Omschrijf uw aankoop: Willow tree messenger beeldje

Hele mooie snelle levering.

Prachtig beeldje. Zeer zorgvuldig verpakt. Binnen paar dagen geleverd.

supersnelle levering

Bestelde beeldje werd supersnel en goed ingepakt geleverd, net als de voorgaande keren! Dank hiervoor.

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Wat een mooie ambacht!! Ik heb nu besteld om iemand kado te doen maar ga zeker ook voor mezelf bestellen! Vanaf bestelling tot levering is het zeer correct verzorgd!!

Prachtig en ontroerend.

Ik vind het prachtige, ontroerende beeldjes. Ik heb deze twee bij een herinneringsplekje in huis gezet. Precies goed. Zo mooi en troostrijk. Veel dank.

• Omschrijf uw aankoop: Twee beeldjes, herinnering en moeder en baby omhelzing.

Echt schitterend

Echt een heel mooi uniek beeldje en het wordt super netjes verpakt. Echt top

is goed aangekomen.

hele unieke beeldjes.

Prima .

Ik ga genieten van de mooie beeldjes Hartelijk dank hiervoor.

Prachtige, ontroerende beeldjes

Ik heb zelf ter herinnering aan mijn man een beeldje gekocht. Heel mooi en het doet me veel. Nu heb ik twee prachtige beeldjes voor een vriendin gekocht die ook heel ontroerend zijn. Ik weet nu al dat ze er heel blij mee zal zijn. Ze werden ook heel mooi ingepakt verzonden met mooie kaartjes er bij.

• Omschrijf uw aankoop: Prima.

Altijd fantastische zorg voor de prachtige producten

Je weet dat je op Willowbeeldjes.nl kunt vertrouwen. De producten zijn zo mooi en altijd in goede staat! Gewoon altijd een goede service. Een van mijn favoriete websites om dierbare mensen een mooi cadeau te sturen tegen schappelijke prijzen. Ik laat vaak een beeldje doorsturen naar een jarige dierbare en dat gaat altijd goed

• Omschrijf uw aankoop: N.v.t.

Super fijn en heel netjes!

Alles was optijd binnen en heel goed verpakt! Bij de bestelling aangegeven dat het een cadeautje was, nou het ziet er superleuk en verzorgd uit, zo blij mee! Echt een aanrader.

• Omschrijf uw aankoop: 3 'juffen' beeldjes

Snelle verzending, zorgvuldig ingepakt

De beeldjes zelf zijn ongelofelijk mooi en fijntjes. De snelheid van verzenden en de zorgvuldigheid van verpakken was heel fijn.

• Omschrijf uw aankoop: beeldje Quietly

uitstekend

snelle levering, goede afhandeling

• Omschrijf uw aankoop: engeltje

Snel en netjes ingepakt heel afgeleverd, blij mee

Zie bovenstaande, blij mee

Klantvriendelijk

Hadden niet de kleur tulpen .maar wordt met mij meegedacht.zeer vriendelijk.geen robot.ben supper tevreden

• Omschrijf uw aankoop: Mooi beeldje met tulpen

Snelle en vriendelijke service met een leuke attentie bij de bestelling :)

Voor herhaling vatbaar (ik ben vast klant door de goede ervaring)

• Omschrijf uw aankoop: mooie beeldjes om als cadeautje weg te geven

Wat een service, alles perfect en met uiterste zorg verpakt en snel bezorgd, top.

• Omschrijf uw aankoop: Ontzettend blij mee

Sloe 15

8032PD Zwolle

038-4203149

Over Willowbeeldjes.nl

Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl U bent van harte welkom Met vriendelijke groet Nynke van Zon