Laden reviews...
79 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven regelmatig aan dat de levering snel is en het pakket zorgvuldig is verzonden. Het assortiment en de kwaliteit worden positief genoemd, net als de betrouwbare service. Over het algemeen waarderen kopers de emotionele waarde en de soepele bestelervaring. De ervaringen zijn vooral positief en leiden tot herhaalaankopen en aanbevelingen.
Snel verzonden, verzendkosten zijn prima, goede verpakking en natuurlijk mooi beeldje!
3 July 2026
Michael
Emmerich am Rhein
Ik heb kort contact gehad ivm de levering. Dit was kort en prima! Beeldje was op tijd binnen en van super mooie kwaliteit. Het was een cadeautje voor een collega die met pensioen is gegaan.
Omschrijf uw aankoop:
Beeldje willow tree forget me not
1 July 2026
Simone
Geertruidenberg
Heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ik bedacht opeens dat ik een beeldje cadeau wilde geven. Natuurlijk te laat om nog te bestellen. Mocht het komen ophalen. Zo super lief!
2 prachtige Willow Tree beeldjes
30 June 2026
Greet
Heerde
Ik heb al meerdere keren besteld en alle keren is het goed verlopen.
Beeldje around you
Angel of caring
3 June 2026
Cecilia Patricia
Julianadorp
Snelle en goede levering!
2 mooie beeldjes
31 May 2026
Jolanda
IJsselstein
Zijn hele mooie beeldjes zeer goed verpakt en super snel bezorgd ga zeker nog eens bestellen
Herinnering
26 May 2026
Annemieke
IJsselsteint
Zeer vlotte verzending en uitstekende verpakking. Dit nog buiten de eenvoudige maar daardoor fantastische uitstraling. Ook de ontvanger ontroerd. Kan dus niet beter !
16 May 2026
Bert
Aduard
Mijn verwachting van willowbeeldjes voldoen in de perfectie , hetgeen ik wou hebben met veel emotie en liefde gemaakt dat zie je aan de uitsraling van de beeldjes . ik ben fan en raad iedereen aan om te kopen heel veel keuze ik denk dat iedere persoon sowieso zijn manier van uidstraling in de beeldjes vind.
2 May 2026
Nicole
Lokeren
Het beeldje is goed en snel aangekomen. Mooi ingepakt in een mooi doosje met een mooie boodschap. Ik ben er blij mee en ga zeker vaker iets bestellen.
Beeldje
3 April 2026
Naomi
Poortvliet
Vlotte levering en netjes verpakt kwam het beeldje in mijn bezit. Klein, subtiel en geeft mijn gevoel weer bij de foto’s van mijn gemiste dierbaren…..
Mooi subtiel beeldje.
21 March 2026
Yvonne
Meerstad
Heel mooi ontwerp heb meerdere bij jullie gekocht in de loop der jaren. Geven gevoel heel goed aan wat betreft de uitstraling van de beeldjes.en emotie. Hoop dat jullie nog lang op de markt blijven. Veel succes Baukje.
15 March 2026
Baukje
Zaandam
Hele vriendelijke dame gesproken. De volgende dag kwam het beeldje, ingepakt als een kadootje, al bij me thuis. Hele goede verpakking voor het transport.
beeldje voor geregistreerd partnerschap
28 February 2026
Ina
Papendrecht
Snelle levering, beeldje zat goed stevig verpakt en bestellen was simpel
Angel of freedom
26 February 2026
Cindy
Veenen
Op 13 februari besloten een set beeldjes te kopen voor Valentijnsdag. Gezien het vrij kort dag betrof heb ik telefonisch contact gezocht. Alles was op voorraad en verzending zou die dag nog plaatsvinden. De volgende dag netjes ingepakt geleverd, zeer tevreden over de beeldjes en de vrouw en kinderen zijn er blij mee.
18 February 2026
Dirk
Dokkum
Had dit kado snel nodig en waagde het erop te bestellen De site kwam goed over dus gelijk betaald en ben verrast hoe snel het binnen was Ik weet jullie nu te vinden en zal het aanbevelen aan anderen
Prachtig beeld van de Heilige Geest uit de bijbel
6 February 2026
Adrie
Piershil
Ik vind willowbeeldjes mooiste beeldjes die er zijn . En ook de betekenis er achter . En goede kwaliteit.
2 February 2026
Aukje
Urk
Het was een enorme verassing voor mijn zus. Op haar verjaardag kreeg ze de prachtige doos met tekst. Met het open maken (zeer goed verpakt) Zag de emotie toen het beeld eruit kwam. Echt een persoonlijk beeld dat onze band duidelijk maakt. Dank jullie wel, voor de snelle levering en prachtige staande zussen.
Beeste verjaardag kodo ooit
24 January 2026
Vanessa
Brielle
Willowbeeldjes.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You. Sinds 1999 actief in de Kado, Home en Deco branche. Willowbeeldjes.nl is toonaangevend voor Nederland met een uitgebreid assortiment Willow Tree Artikelen van Susan Lordi. Nynke van Zon is de eigenaresse van meerdere shops waaronder ook Langkalenders.nl en Royalshop.nl
U bent van harte welkom
Met vriendelijke groet